Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj takže tady posílám tu fotečku vršku, je vybrána tak, aby co nejvíce vystihla zhruba průměr dozrávání jak už sem výše popsal nedozrávaj mi souměrně. jen pro pořádek 56 den
no a tady dám to slíbeny makro jedné paličky, tady na te fotografii je dobře vidět nedostatek pryskyřice fotka byla nafocena před dvěma dny, jen sem to sem nějak zapomněl postnout.
Ahoj tak je tu 60 den květu a já mám furt stejnej problém s pryskyřicí sice ji dost přibylo za posledních pár dní, ale ne tolik ,kolik bych si představoval.Myslím že ted už s tím nic moc neudělám tak je nechám asi dnes dojet do večera potom přes noc odpočinout a ráno bude nejspíš kosa, teda pokud mi to tu někdo nerozmluví.
Ahoj možná už čekáte foto z kosy, ale ještě hned tak nebude, jak sem psal o problému s nerovnoměrným dozráváním respektive s nedostatečnou tvorbou pryskyřice tak sem si všiml obrovského rozdílu mezi vlhkostí dole ve skříni a nahoře u vršků dole mám 53 procent a většina pestíků je hnědá paldy jsou oroseny a nahoře je ještě půlka bílejch a pryskyřice skoro nic a pozor vlhkost je tam kolem 67 procent při polootevřené skříni , takže můj problém je nespíš na 99 procent spojený s vlhkostí kytky už skoro vůbec nezalívám jak mi radil MagicHerb akorát jak začínaj vadnout dostanou každá asi 2 kotle vody a vysledky jsou vidět viz foto z vršku......
Ahoj možná už čekáte foto z kosy, ale ještě hned tak nebude, jak sem psal o problému s nerovnoměrným dozráváním respektive s nedostatečnou tvorbou pryskyřice tak sem si všiml obrovského rozdílu mezi vlhkostí dole ve skříni a nahoře u vršků dole mám 53 procent a většina pestíků je hnědá paldy jsou oroseny a nahoře je ještě půlka bílejch a pryskyřice skoro nic a pozor vlhkost je tam kolem 67 procent při polootevřené skříni , takže můj problém je nespíš na 99 procent spojený s vlhkostí kytky už skoro vůbec nezalívám jak mi radil MagicHerb akorát jak začínaj vadnout dostanou každá asi 2 kotle vody a vysledky jsou vidět viz foto z vršku......
Tak dnes je tu konečně kosa,kytky vypadaj v kondici,dostali den tmy a trošku vody ps téměř umíraly žízní ted už visej pár hodin v pěstírně jen s odtahem ofuk sem vypnul ,tak pošlu pár fotek.
ahoj všem pěstitelům, tak sem tu od utery nebyl ,holky visej furt v pěstírně. Postnu sem foto ještě bych typoval tak 3 až 5 dní a budou celkem suchy. Taky už proběhlo pár ochutnávek ze spodních paliček no popíšu tu první chut dobrá neškrábe jakoby málo pryskyřice takova trochu mladá asi po 5 minutách sezení u kompu na mě moje mladá promluvila co to mám s očima říkám že sem zahulil a citím srdce jak mi buší v krku a oči že mám červeny z hulení tak mi řekla at se jdu podívat do zrcadla no a já tam viděl jak mi víčka lítaj tak 2 mm nahoru a dolu podle tepu srdce tak do 10minut sem byl už moc a po hodce a pul se začínám vracet zpátky na zem ideální na sledování filmů reklam nebo dokonce teleshopingu. jo ještě myslím že bych tu mněl napsat že kouřím tak 1 až 2 krát týdně .............ale to se ted myslím změní
ahoj všem growerům a zvlášt těm co sledovali a radily mi.Takže material už je nasušenej a zavřenej ve sklenicích ,kde ho každej den na minutku otevřu jen aby dýchal. Ještě jednou moc děkuji všem co mi tu radily k+ je samozřejmostí ,vím že jsem udělal celou řadu chyb kterých se napříště budu snažit vyvarovat.
ta největší chyba byla 9 kytek na plochu 60 krat 60 je prostě moc navíc mi to přerostlo, což dohromady s mou nulovou zkušenosti indoor pěstitele vytvářelo jedinečnou kreaci směrůjící k neodvratnému průseru,pro přístě pojedu 4 kytky ve 4 litrových květináčích poslední tři týdny květu budu mín zalívat budu střihat a spodních asi 30 cm uplně zruším, beztak je tam akorát nákej šurvajz,pk 13 a 14 budu dávat častěji , průplach nechám asi na 3 týdny kytky budu ohýbat a hlavně hodně stříhat a tvarovat, V růstu je nechám taky dýl protože kořeny mi pořádně neprorostli ani ten 4 litrovej květník .Takže ještě jednou vám všem moc děkuji za rady k+ a sledovanost, nějakaj šurvajz mám takže do příště v klídku vydržím navic mám 2 pytlíky listečku se spodníma paličkama ty půjdou na výrobu ledového hašiše na kterej se už moc těším.Tak a je to tady tenhle grow tímhle ukončuji ,váhu nemám ps ani ji nepotřebuju tak at vám to roste a hlavně pěkně kvete já se tu ukážu až budu mít novy řezany tak zatím čau.