Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Duchodce a prvni kyticky potrebuji pomoc
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
winston
Nový Člen

Karma uživatele winston - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

když sadíš kytky pod lampu tak na roční období si pánem ty.....nezáleží jestli je zima nebo leto...tady ty kytky neví co je venku.....teplotu, vlhkost, sluníčko-všechno řídíš ty.......proto si taky schopný jim zkrátit periodu svícení a tím docílit toho, aby začaly kvést a spousta věcí které venku v létě neovlivníš......i když ja sadím jen venku (sice se chystám na indoor)......a jestli mas o to zájem tak mě napadá jeden thread se člověkem který se taky tohle učí a pěstuje kvůli manželčině nemoci....a musím říct že s dobrým ůspěchem - https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=41154

Old Post 22-04-2009 v 20:13 PM
winston je offline   Profil uživatele winston   Find more posts by winston   Foto galerie člena winston   Click here to Send winston a Private Message   Add winston to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mimacka
Stálý Člen

Karma uživatele mimacka - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Tak to mam s tema informacema zatim v pohode a vsem moc dik.
Skusim dotahnout letos svoje kyticky v zapocatem dile do co nejzdarnejsiho konce - nebo taky ne , ale pro druhy pokus skusim nachystat i bednu a uvidim jak to pujde.
Drzim se nejvic dvou hesel - Kdo nic nedela nic nepokazi a Vzdycky je to vsechno rukama.Ale bez dobrej rady se tady asi nic neobejde.
Jak uz jsem uvedl - dle rady jsem dnes zapocal s umistnenim na cerstvy vzduch a slunicko a zitra se vyberu koupit jiny typ hnojeni.
S odstupem casu pridam foto jak to v tom mem outu pokracuje.

mimacka

Old Post 22-04-2009 v 23:25 PM
mimacka je offline   Profil uživatele mimacka   Find more posts by mimacka   Foto galerie člena mimacka   Click here to Send mimacka a Private Message   Add mimacka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LUMBERJACK
Stálý Člen

Karma uživatele LUMBERJACK - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

mimacka nechces si to jeste s tim venkem rozmyslet.mas pekne predpestovane kytky.tech by bylo skoda,nemluve o tom ze na mast by to asi nestacilo.s tim venkem bych nechodil do lesa nebo na nejaka romanticka mista,ale prdl bych to do nejake skarpy zarostle koprivama nekde u potoka(proste humus zarostly),nebo na kukuricne pole.pokud tam neporostou sipky,maliny atd. nebude tam ani noha.skrin mi na mast prijde silena,tezko tam mit 2m kytky plne vhodneho materialu v dostatecnem mnozstvi.

Naposledy upravil LUMBERJACK 24-04-2009 v 07:41 AM

Old Post 24-04-2009 v 07:27 AM
LUMBERJACK je offline   Profil uživatele LUMBERJACK   Find more posts by LUMBERJACK   Foto galerie člena LUMBERJACK   Click here to Send LUMBERJACK a Private Message   Add LUMBERJACK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hermikS
Nový Člen

Karma uživatele hermikS - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Zdravím tě,když by ti to nevyšlo a nic se stoho nezrodilo tak napiš do PM mám plnou půdu samičích rostlin které na kouření nejsou nic moc,ale na tvé učely plně postačujicí tak ti klidne můžu poslat balík,sám je mám na vaření a tolik toho ani nezpracuju a vyhazovat je to škoda aš tak špatný zase nejsou.Jinak přeji hodně zdaru.

Old Post 25-04-2009 v 09:21 AM
hermikS je offline   Profil uživatele hermikS   Find more posts by hermikS   Foto galerie člena hermikS   Click here to Send hermikS a Private Message   Add hermikS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Příste bych pouzil vetší pěstební nádoby a samostatne sázet,lepší výnos ve vsech smerech.

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Fajfka kifu před snídaní dá muži sílu sta velbloudů na dvoře

Old Post 25-04-2009 v 12:38 PM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:01 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás