Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Keptn:
odtah zatim neni zadny.Proto jsem se ptal jak udelat tu diru.
Zatim jen foukam primo na vybojku(viz prvni foto,prispevek c.19)
+ to ze je pootevrena skrin(teplota zatim idealni 24-26).
Jak ale prestaly venku mrazy zvedlo se mi to ve skrini asi o dva stupne.Dokorigoval jsem to obcasnym,ale PRAVIDELNYM oteviranim okna.
Mam to stesti,ze okno je asi 1 m celne od skrine a da se s tou teplotou zatim hybat.
Nekdy kytkam vypnu vetrak(za svetla,v noci necham kyti spat),uzavru malou mistnost,otevru okno,privru skrin(tak abych videl na teplomer)a necham kytky vyudit bez cirkulace vzduchu,ale jen na 30 stupnu,pak zapinam vetrak.Toto jim delam 1 az 3x za den podle nalady(docela to trva)
dnes rano mely kytky 15cm,odpoledne 17 :-))
ale chapu,ze odtah musim udelat.Az bude venku tak 25 stupnu,neuchladil bych to
Původní příspěvek od xerthon Keptn:
odtah zatim neni zadny.Proto jsem se ptal jak udelat tu diru.
Zatim jen foukam primo na vybojku(viz prvni foto,prispevek c.19)
+ to ze je pootevrena skrin(teplota zatim idealni 24-26).
Jak ale prestaly venku mrazy zvedlo se mi to ve skrini asi o dva stupne.Dokorigoval jsem to obcasnym,ale PRAVIDELNYM oteviranim okna.
Mam to stesti,ze okno je asi 1 m celne od skrine a da se s tou teplotou zatim hybat.
Nekdy kytkam vypnu vetrak(za svetla,v noci necham kyti spat),uzavru malou mistnost,otevru okno,privru skrin(tak abych videl na teplomer)a necham kytky vyudit bez cirkulace vzduchu,ale jen na 30 stupnu,pak zapinam vetrak.Toto jim delam 1 az 3x za den podle nalady(docela to trva)
dnes rano mely kytky 15cm,odpoledne 17 :-))
ale chapu,ze odtah musim udelat.Az bude venku tak 25 stupnu,neuchladil bych to
čus... takže zkus zastipnout kytky a zacit je roztahovat ..at vyuzijes prostor a svetlo ti pak sviti tam kam nema... pak odtah udělej co nejrychleji to je hodně duležitý... kytkám bych vetrak nevypínal.. a týrat to vůbec, na to je mám moc rád.. a další rada při zalevej až tehdy kdy je půda vyschlá a kdytka nemám daleko do toho aby povadla ... samo zalevej do podtacku.. kořeny by meli smerovat dolu...