Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hej viem ale neverím v presnost a preto by som chcel digital a pre 3€ovu zaležitost sa mi fakt nechce objednávat no nič možno skočím do akvaristiky a popítam sa že či tam maju niečo take ale kedže sme dost male mestečko pochibujem
JJ až sa všetko podari tak mi požičia kamoš digi foto tak ju cvaknem bohužial ja som svoju stratil na chate svor ju niekto našiel no
Spsemi : dikes za K+ a tak na tychto foto to nevidno ale podla mna fakt ph v p... podla fag no v utorok kuni ked tak
to zltnutie to je nedostatok niecoho (K??????)... neviem... zltne to od stredu (ak dobre vidim) .. niekde som nedavno cital, co to je ... ale ... .hmhmhhhhhh ?????
no neviem a moze za to jesen/podzim
Včera som to zalial ale zase iba račej čistou vodou rano sa zobudím a čo už je rastlinka na tom zase horšie . v pláne som mal seknut rastlinku až na vianoce ale neverím že dovtedy by jej ostali aspon nejaké listy inak dnes je 25den na 12/12
Nemyslim, ze by si ju mal seknut. Minimalne u nechaj kym bude zit. napadlo ma ci si ju neprelial???? hmmh? ... ono to moze kludne preschnut, ten korenovy bal, resp. hlina. Rastlinke sas nic nestane. Prajem vela zdaru
Dnes som kupil Ph test do akvária a som zistil že voda čo používam má ph nad 7 dokonca .
Tak už dalšiu zálievku budem upravovat prosím radu do večera čim bi som mal znižit teda Ph- čo sa najde doma . povedzme vo fagu pišu ocot ale neviem že či pri kvete sa to može tiež dakujem za rady !
Původní příspěvek od mikael A kdyby se ti nechtělo experimentovat tak mužeš v akvarijných potřebách koupit Ph+ i Ph- nakapeš to do vody,nebo do hnojky a je to,nestojí to moc a je to jednoduché. Čau
JOP. presne to ma napadlo
Spsemi
PS: nerob nejake vyrazne zasahy do yivota tej kytky, mohlo by sa ti to cele nejak pokurvit. pouzivaj metodu KISS -> Keep It Stupid Simple
tak ph vody som upravil na niečo na okolo 6,5 pri dalšej už skusim na 6 zatial nehnojím . dakujem za pomoc a som strasne rád že som gde som a mám čo mám to len pre to lebo som nechcel nechat vonka zbytočne umriet rastlinku growu zdar dakujem vám za vsetko .
ph nadalej upravujem včera som začal znova hnojit a to podla etikety bloom 4ml/l vody foto neviem že či má cenu zase mobilom . no čoskoro si vypýtam digitalku zase growu zdar .
Pred včerom som odtrhol 2menšie šišky lebo sa nasypal na nich pill bohužial som si tie mužské gule neskoro všimol . Dnes som musel nasadit home made pacháč lebo 3 Dni sa už v dome nedalo vidržat . no mne to nevadilo ale matka vravela že až to nevyriešim letí to von z domu . Dnes je inak 32den kvetu a dufam že v pondelok vám viem dodat kvalitné foto growu zdar
zdar podle mě je to tím PHčkem.... PH je potřeba snižovat postupně... ale to asi víš co?
ten bloom zvyšuje na jeden litr cca o 0,4ph s těma hnojkama opatrně... dej ji jenom trochu zálivky jen an to aby to mohly spotřebovat (nejlepší to vychytat tak aby si to třeba druhej den zalejval :pokud to ta kytka nevypije .... právě za jeden nebo dva dny / přeci je to organicky hnojivo a to dělá pak neplechu - začína se menit hodnoty PH/a začne se měnit složení...
pěstu zdar at ti to vyjde....
volverindoorgrowing ZDE 400w/aero
Euphoria 1 zde......1,253g/kWh zklizeno
White Russian zde......1,085g/kWh zklizeno
White widow zde.....1,114g/kWh zklizeno
Euphoria 2 zde JEDE
250w/soil
Woodoo x Chronik zde zklizeno
Sensi Skunk zde zklizeno
Původní příspěvek od dogg128 hej ph som uprvoval postupne lejem tam niečo okolo 0,5L H2O + dnes som dal iba 1,5ml bloom na 0,5L rastlinka je krásna ale bohužial semienká buduu
Kua mi vrav daco tiez mam hermaca a je ukazkovy krasne velke palice:-) az mi je ho luto kosit