Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus a co ty zas... slimáci sice nevim jesli jim to šmakuje (snad ne) ale voni žerou všechno a bohuže se ke svýmu políčku dostanu jen občas (1 za týden i míň) dikes
já mám nasaděný kytky ve vinohradu v řádku a bojím se nejvíc zajíců,převčerejšky jsem to tam všude ochcal a pověsil starý zpocený tričko.zitra mi stará přiveze vlasy(má matku holičku) tak to tam ještě zabezpečím tím. snad to pomůže. před 2 léty mi to tam ty kurvy ožrali,tedˇ už se nedám..
jo,jesy mate něgdo na louce a sou tam krtci,tak stačí zapíchnout do země větrník.jaxe vod toho chvěje pooda tak tam nevlezou.a na slimaaky je dobry udělat vokolo kolečko popela.a na srnky a prasata buď plot anebo počůrat a pokakat,či jinej lidskej puch...
Proti krtkům a myším je dobré do půdy nasypat třeba nehty a vlasy...
Mám chundelatého psa a když ho vyčešu,omotám to špagátem do kuličky a odradí to docela spolehlive zvěř... Tak vyčešte psy,ostříhejte svou hlavu a své končetiny......
no hoši nevim, z toho co tu píšete jsem už vyzkoušel skoro všechno (teda kromě těch ředidel) a myslim si že lidský pach zviřata moc neodradí.
Dnešní zvířata už lozí skoro všude a jsou na lidský pach zvyklé.
Takže každý dle svých zkušeností, ale třeba to pochcání tam stejně vydrží jen do prvního deště. Ta sůl na slimáky ta teda funguje, protože to toho slimáka skoro rozpustí, je to sice trochu drastičtější, ale co už.
PĚSTĚNÍ ZDAR
Na bazanty, srnky a prasata plati lidske vlasy. Pomocit to cas od casu okolo pole to taky neni od veci. Slimaci nisnasi sul. pytlik soli vysipej okolo kytek a nemas tam ani slimaky. Na mysi a male hlodavce jsou jedy. Co chcete vic resit?
Na slimouse Vanish ci jinej shit, popr. v kombinaci s piskem , pilinama ci urizlejma petflashama...
Srny a prasata sou pruser ....dobry sou vostre kuly ci to oplotit, ale je to napadny a muze to nasrat i treba mislivce
Jinak vlasy chcani i srani trochu funguje, ale jen kratce a ty svine sou uz fukt zvikly...lepsi je, dyz to vochcije pes a vy tam date strasne smradlavi fusky ci to tricko...
Ale na Overgrowu maj prej dobre zkusenosti s wolf-urine ci Liquid fence....prej se tydle smrady prodavaj v loveckejch prodejnach a zemedelci prej taky pouzivaj naky vodpudy...tagze neco urcite je...ale co a kde to sehnat u nas v CR nevim...
Původní příspěvek od Zbynek Na bazanty, srnky a prasata plati lidske vlasy. Pomocit to cas od casu okolo pole to taky neni od veci. Slimaci nisnasi sul. pytlik soli vysipej okolo kytek a nemas tam ani slimaky. Na mysi a male hlodavce jsou jedy. Co chcete vic resit?
Snad jen to že když ma člověk pole 15kilaku od baraku a par dní chcije
tak tam zní asi moc nezbyde?/nebo jo?/,muj typ- vanish slimejšů se zbavíš
Kmání v globusu za necelý kylco
Otec mi dneska říkal, že proti okusu mladejch stromků v lese je dobrý omotat to kolem špagátem pomazaným obyčejným máslem - za pár dnů to žlukne a srnky to místo obcházej obloukem A možná by to fungovalo i na zloděje
Ovšem pole udržovat s kolíčkem na nose
Původní příspěvek od kowonator Mam len jednu otazku. Ked to pole obsypem tou solou a poprsi, nemoze mi to nejak zneurodnit podu?
nemělo by,a s tim chcaním-he podle mě by to mělo silnější oočinek,sice se ta sool rozpustí,ale dívaame-li se na to vědecky:chcanky sou přebytečnaa sůl f těle clověka,ne?
jednoznacne mocit a mocit a mocit okolo policka. To odozenie kazdu zver.
mam to vyskusane na zajacoch a liskach a mozne ani neviem na com a co som vyhanal od rastlin
to jgz: na slimaky platej granulky proti slimakum, da se to sehnat v drogerii, pripadne na mistech jako OBI, Baumax a spol. cena cca. 90 chechtaku, ale daj se sehnat i levnejsi.na nazev ty srajdy si nevzpomenu, ale sou to takovy modry granule, neco jako jed na mysi, a vydrzi to rok az dva.esli si vzpomenu tak ti sem hodim nazev ty kejdy!
Pochcat je to dobré.Ale nevydrží to dlouho. Za 2 dny jsem ta, přišel a už jsem to měl rozhrabané.Ale slyšel jsem,že dobré je to postříkat deodorantem nebo čpavek.Ale nevim co je na tom pravdy.
Na slimaky je dobra naka hadice tak 10 cm v průměru, vykopat kolem pole zlab a tu hadici tam nacpat, pak tam dej sul a na 100% ti tam zůstane hodně dlouho, když hnojíš kytky kuřincema tak by tam srnky bejt neměli no a naprasata a jiný zmrdy, vedle kytky dat nakej kulan namazanej maslem a tvarohem, desnej smrad, nejlepsi je mit pole na vyvyseným mistě, staci 2 m od zakladu
Na slimáky je dobrý nasipat kolem kytek skořápky od vajec oni přes to nepřelezou bohužel sem to neudělal a dnes přidu na pole a z 9 kytek žijou 2 což mě dost naštvalo!!!!
Poměrně účinný by měli bejt zavětřovadla (lidský vlasy, ...) ale musjí se tak jednou za 10 dní měnit. Dělání různech oplůtků mi přijde dost přehnaný to už je lepší kytičky ošetřit Aversolem (přípravek proti zvěři)