Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já myslim, že důvody udávat nemusim, určitě ne tady, nikoho nepřesvědčuju, je to muj názor. Dopovat se takovejma jedama, to si ráda nechám ujít. Existuje spousta pramenů, takže se klidně můžu vyhnout popisům. I kouření je svinstvo a sere mě, že nedokážu přestat, ale rozhodně menší zlo než požírání sintetiky
no je, neřekla sem že ne. nejsem puritánka, nejsem misionářka, když tim nikomu neubližujete, házejte do sebe to svinstvo jak je vám libo. Ovšem pak by mě zajímalo, kde kdo má hranice. U mě je to hulení, dál nejdu
Dude: marihuana neni přestupní drogou...fakt neni? a nevypadá to tak, když tzv.kuřák marihuany obhajuje i ostatní dogy(nesnášim to slovo)? Jediný, co zkousnu sou houby, ale tam to hasne
vood - to že já jsem přešel ještě k ostatním "substancím" (v mym případě psychedelikám) - neznamená, že marihuana je přestupní drogou ---- TO NENI MARIHUANOU, ale tim že prostě ganja je jednou z drog, která byla užita před jinou "drogou"...každej vyznává jiný hodnoty - mimochodem mojí iniciační "drogou" byl chlast... neměl by se zakázat, 95 procent uživatelů marihuany začínalo na chlastu
No aspoň ses z toho uměl vykecat, to se cení. Já to chápu, první kontakt s jakoukoli zakázanou látkou(cigarela, pivo, mohla by to bejt i čokoláda)vyvolává syndrom"zakázanýho ovoce", separaci od rodičů, počátek hledání identity, pocity dospělost, prostě potřřebu zlobit aneb puberta...tam to začíná, ale pubertu nezničíš. Málokdo začne kouřit, pít, atd v dosělim věku, už proto, že to neni takový "vzrušení"
To je jedno, chápu a nevyvracim...a nepodporuju
vood: Tobe na tom vadi ta syntetika? Ty veris ze veci ktere se konzumuji tak jak rostou v lese jsou nejak lepsi, nez veci ktere se z toho co roste v lese vyrabeji chemickym postupem?
pokud to vemem takhle obecně-ano, ovšem to by ty např.borůvky nesměli bejt kontaminovaný nějakejma splodinama apod. je to začarovenej kruh. Ovšem něco jinýho je srovnávat kyselinu askorbovou s kys. citronovou nebo s toxickejma látkama. Každá chemikálie neni toxická, každá neni až tak markantně jedovatá. A námitky typu-mě nic neni, nic nedokazujou
Původní příspěvek od vood pokud to vemem takhle obecně-ano, ovšem to by ty např.borůvky nesměli bejt kontaminovaný nějakejma splodinama apod. je to začarovenej kruh. Ovšem něco jinýho je srovnávat kyselinu askorbovou s kys. citronovou nebo s toxickejma látkama. Každá chemikálie neni toxická, každá neni až tak markantně jedovatá. A námitky typu-mě nic neni, nic nedokazujou
No a plati to i opacne. Ty nejsilnejsi jedy si umi priroda vyrobit sama. Bez zkumavek. Takovy botulotoxin vyrabeji bakterie. Nebo rulik, muchomurky, jedovati pavouci a hadi. Projdi se lesem a urcite potkas desitky kytek, ktere te muzou zabit. Kdyz snis houbu tvoje telo na ni rozjede chemickou vyrobu, proti ktere je vyroba lsd v laboratori detska hra.
Tajné - ale já je nežeru. Už jednou mi ty játra zkolabovali...přechozenou monunukleozou, ani po chlastu a podobně. Nechápu, proč se játra spojujou hned s alkoholem.
Sinuhet-ale určitě nevytváří jedy proto, aby se na nich někdo sjížděl! Vo tom sme se přece vůbec nebavili. Jasně, že všechno je chemie, když pečete doma vánoční cukroví, je to taky všechno o chemickejch procesech, můžem se bavit vo hovně a přitom to spojovat s chemickym procesem, ale vo to vůbec nejde. Stejně jako nejde o to, jestli si natrháš jahody v lese, nebo si je koupíš v plechovce.
V podstatě nechápu o čem se teď tady vůbec bavíme? O škodlivosti tripů, koulí atd? Koule je svinstvo, na játra fakt výborný!! a LSD neni možná v tomhle smyslu až tak nebezpečný, spíš je tam riziko narušení psychiky, stejně jako u všech psychadelik, i u THC, když na to přijde.
Jinak asi končim s debatou, protože je fakt vo ničem. Já sem proti, vy pro a od začátku je mi jasný, že ničí názor nevyvrátim.
vood: Vidis to dost cernobile. Ja jsem proti tvemu proti. Jsem pro uvadeni obojiho. Pro i proti. Pokud nekdo rekne ze LSD je sracka tak je to tak strasne subjektivni, ze se proti tomu holt musi neco namitnout. Ze je neco sracka muzu rict uplne o cemkoliv a vzdycky to muzu zasolichat tak, ze z nejakeho uhlu pohledu budu mit pravdu. Akorat ze takovy vyrok je docela bezcenny pro ostatni. Ano E je zahul mimo jine i na jatra ano LSD je rizskatni na psychiku. Ano E muze nekterym lidem prinest dokonce moznost vyresit nejake osobni problemy ano LSD muze pri spravnem uziti otevrit obzory.
ale kdyť to neni pravda, to sou prostě zcestný argumenty lidí, co chtěl dokázat, že pro má nějakou váhu.žádný významný pro neni, proto se mi nechce pouště do argumentů-neznám pro...kromě účinků, ale těma se argumentovat nedá