Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » » Fast skleník 2020
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5
Autor
Téma 
Jálo
Stálý Člen

Karma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Tropicana je suchá. Bohužel musím sušit trochu rychleji, ale i tak to dopadlo dobře.

Chuťově je to opravdu sladký ovocný mix, já tam nejvíc cítím snad banán nebo co
Docela to škrábe a při větším prásku rozkašlá i zlušenějšího kuřáka.
No a funkce je slušnej ukecanej high se kterým se dá fungovat celý den a tím myslím i hulit celý den. Zatím mě do postele neposlala. Trochu tlak na oči, ale nic hroznýho. A funguje docela dlouho, "dojezdy" žádný, což je super.

Za mě spokojenost, toto pheno je povedený. Výnosově asi průměr 5l+0,5l slenic suchýho, ale vyváženo tvrdejma palicema, dobrou chutí a slušnou funkcí. Plíseň minimální, pár menších ložisek ke konci květu. Příští rok ji dám znovu.

Old Post 10-10-2020 v 05:47 AM
Jálo je offline   Profil uživatele Jálo   Find more posts by Jálo   Foto galerie člena Jálo   Click here to Send Jálo a Private Message   Add Jálo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jálo
Stálý Člen

Karma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

Šamani taky suchý. Asi nemá cenu je tady nějak rozebírat, ale něco málo k tomu napíšu.

Fialové pheno je po usušení hodně tmavý a ta fialovost téměř zmizela. Voní to divně, ale chutná dobře, jak to nevím, nějak se v tom už ztrácím. Je to jemný kouření, který se tváří díky tý jemnosti nevinně, ale pak vám slušně naloží. Jinak funguje jako klasickej "zelenej" jsem s ním naprosto spokojenej. Opět to hodilo 5l+0,5l sklenic sušiny. Plíseň minimální.

Zelené pheno mělo trochu řídší paličky, ale nic hroznýho. Tmavej je po usušení taky fest. Nechal jsem ho trochu přezrát a výsledek se dostavil. Je to šaman krvavé oko Já na tohle nějak netrpím, ale stačí 2 špeky a je to. Docela fest při kouření škrábe, je to pravý opak toho fialovýho. Včera jsem to s ním taky nějak asi přehnal a pak mě bolela palice, takže respekt. Sklenice už nemám, jsou toho 2 krabice od bot, pak to musím dát jinam. Plíseň žádná.

A AK47 jsem včera tak ze 2/3 zkosil, pomalu začala plíseň a bylo to téměř zralý. Zadní větve, kam nešlo moc slunce ještě nějaký den potřebujou.

1 šaman fialovej
2 šaman zelenej
3 Ak47 asi poslední fotka za života

Naposledy upravil Jálo 12-10-2020 v 14:13 PM

Old Post 12-10-2020 v 13:35 PM
Jálo je offline   Profil uživatele Jálo   Find more posts by Jálo   Foto galerie člena Jálo   Click here to Send Jálo a Private Message   Add Jálo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jálo
Stálý Člen

Příspěvek č. 67

AK47 vše sklizeno, první várka je suchá, druhou várku jsem sklízel o týden později. Furt pršelo, začala plíseň, němělo to cenu dál trápit a taky už to téměř bylo. Tu první už 2 dny hulím a opět spokojenost. AK má příjemnou vůni mulťáku-džusu, která zůstala i po usušení. Chuť je taky ovocná, ale ne nějak sladká. Funkce opět sativová, žádnej účinek na tělo, je to jen v hlavě a to mi vyhovuje. Určitě to není slabší, než vše ostatní, co jsem letos vypěstoval. Paličky polotvrdý, ale bylo toho zase nejvíc. Plíseň se tady musí víc hlídat, ale dá se to. Dle mě to za ty peníze určitě stojí.

Old Post 18-10-2020 v 07:46 AM
Jálo
Stálý Člen

Příspěvek č. 68

Sečteno, podtrženo jsem letos poskojený. Záčátek jara byl sice hrozný a automatům to moc nešlo, ale to nebyla priorita. 4 periody mi dozrály a ten jeden Green Posion, co celý shnil, byla asi hlavně moje chyba. Nebylo lepší místo a celou dobu na něj pršelo dírou ve skle, což vedlo k totálnímu kolapsu (stejně tak zatmívaná AK47). Z toho tedy plyne ponaučení, že ve skleníku nesmíte toto dopustit. Pokud máte navíc kytku náchylnou na plíseň, tak to pak končí takto. Dlaší věc je počet kytek na prostor. Já mám skleník 3x4,5m a 5 velkých kytek je už moc-neprosvítí se vše (slunce tam jde cca 9hod. denně). Pak sem měl zadní větve málo zralé a některé paličky tvrdší a jiné zase měkčí. Se 4 už to bylo v pohodě, do každého rohu sem dal jednu a světla bylo dost. Možná by bylo lepší víc kytek, ale menší a kompaktnější. Příští rok budu sázet určitě o něco dýl, aby to tak nepřerostlo a ten počet si ještě rozmyslím.

Old Post 18-10-2020 v 08:45 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:34 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás