Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Den 3 12/12
Každý den je spousta výhonků znovu nad síti, když se povede provlekat dle představ a vyplní se cely prostor budu moc rad
Zatím je levá strana o dost víc plná ale to je tím jak jsou položené kvetniky
Vpravo se musí holky snažit dvakrát😉💪💪
Každopádně věřím ze se to povede
Jinak tedy hnojiva zatím takhle
AN coco bloom A/B - 3ml na litr
Rhino skin - 2ml na litr
B52 - 1ml na litr
Big bud - 2ml na litr
Senzizym - 2ml na litr
Během 3 dnů konci tenhle koktejl a dáme nový
Čerstvý
Složením bude stejný jen přidám
Bud faktor X - 2ml na litr
A zvedneme B52 taky na 2ml na litr
Momentálně je ecečko na 2.1
Ph jedu teď na 5,9 - 6,2
Teplota ve dne je v této výšce 27
Vlhkost je mezi 30/40%
Je zajímavé ze třeba AN udává ve svých tabulkach dávkování u základu 4ml/l
A u ostatních boosters a stimulátors 2ml/l
Nejedu je poprvé takže vím dobře ze to není možné 😂
Jsou silný navíc rada do kokosu klasicky nejsilnější takže jsem ubral dávkování
Každopádně dříve jsem to jel přesně podle jejich tabulky a kytky to zvládly a ani to nebylo nějak hnusny prehnojeny nebo tak ..
Jen taková vsuvka 🙂
Taky bych rad napsal ze vlastně téměř každý kolo co jsem teď jel se snažím zlepšit scroog
Naučit se vyplnit každou díru v síti pořádnou palicí 😉
Zda se mi ze top styl pro tohle je nechat je nějakým bush dojet k síti
Úplně tvrdě ve chvíli kdy jsou v úrovni vzít sklapel a serezat na jednu rovinu třeba cca 1cm pod síti
Dat jim týden 18/6 po tomhle zákroku ať se vzpamatuji a sup 12/12 a minimálně těch 10 dnů všechny výhonky posílat zpět dolu pod síť
Tentorakt jsem udělal vše až na to ze jsem je střihl dříve než pod síti
Není to blby ale nesplnila to přesně co jsem chtěl takže v dalším kole to dam
Kytky dělají radost jsou rychlý
Řekl bych ze pod světlem fakt letí
Uvidíme teď po přepnutí
Tady je vidět jak je každá strana jiná
Vlevo je to víc prorostlé protože jsou kvetniky až u stěny
Na druhé straně vpravo (kdyby byla libra větší) by se ještě dvě vešly A tím pádem mají holky práci navíc a je to i vidět
Vana s roztokem se blíží konci
Dolině se opět voda do plna nechám holky ať ten zbytek s novou vodou vyzerou a cca za dva tri dny budeme hnijit nanovo
Kytky jedou krásné
Barva začíná být tmavší zeleň (asi víc dusíku)
Nicméně se jim to líbí ...
Po včerejší kontrole a scrogivání jsem přesvědčený ze to holky dotáhnout ke všem stranám a stihnout zaplnit do sebe komplet síť
Pak už je nechám bez trénování v poklidu dojet
Klony musím vychvalit už teď
Záměrně jsem o nic nepsal a chtel jsem napsat až na konci jaký jsou
Ale nedá se 🤷🏻♂
Jsou proste kvalitní a opravdu profesionální práce
Matkar dostane velké díky 💪😃
Takhle kdyby to bylo všude a vždy 😂😂
Klony ma moc pekny a tobe to pekne jede. Na vysledek jsem zvedav. Nebula je celkove tmavsi a proto se muze zdat, ze ma vic dusiku, ale je to cajk. Kazdopadne je to kvalitni gen a cest matkari. Prikladam svoji Nebulu pred kosou, snad ti to nebude vadit.
Původní příspěvek od M@gicWeeD Klony ma moc pekny a tobe to pekne jede. Na vysledek jsem zvedav. Nebula je celkove tmavsi a proto se muze zdat, ze ma vic dusiku, ale je to cajk. Kazdopadne je to kvalitni gen a cest matkari. Prikladam svoji Nebulu pred kosou, snad ti to nebude vadit.