Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čauko,no asi máš pravdu ale světlo bylo stejně nízko,jedna palice má i vybělený vršek
Už mě to začíná bavit, včera dostali vyšší Ec a to 2.0
Ještě dostanou 2x overdrive místo Big Budu a budeme pomalu snižovat a čistit...
Díky a soráč, je to pár příspěvků zpět ,ale nepřehledné
Teď máme 37 den a zatím bez flíčku na listech,jen trošku napálené špičky...Frynkova rada, abych víc ředil osmózu kohoutkovou byla nad zlato, díky chlape 🙂👍
Ať to roste bando🤘
40 den květu, některé holky už začínají zrát, začínají hnědnout pestíky,ale asi jen u dvou... nasazen overdrive, míchám minimum dusíku, převaha fosfor a draslík
Už mě to začíná bavit jak to kyne,ale ještě to není to ono 🤩
Čauko a dikec
No není to nejhorší,ale mám z toho pořád smíšené pocity....
Nejhorší se zatím.zda být ten údajně rychlý strain Budforty 5
Povětšinou menší palice ale pěkné zase no, uvidíme až to vytaham vonná tom bude.... začínám zjišťovat,že ty rychlejší strainy se.moc.neoplati,raději si počkat na ty 9ti týdenní a je to jiná pohádka...