Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Herecky rastu bud velmi pomaly alebo na ne cumim furt a nevidm to? myslim , ze aj ten zastrih ich spomalil .. velmi sa im asi nepacilo,ze som ich strihol .. neviem ..
Deficity foto .. neviem ci mam uz hnojit a ked hej tak cim .. myslel som , ze ten predhnojeny substrat bude fakt stacit dodavat ziviny 3 tyzdne, ale nevizera to tak .. nevidim ziadny rozdiel medzi light mixom a tymto grow mixom ..
Z kohutika mi tecie voda s ec ani nie 0,1 .. a hnojky mam Biobizz grow .. alebo starsie zasoby 3 zlozky od AH ..z toho ma 3. micro zlozka v sebe aj vapnik .. dalej na horcik mam Horku sol ..
Otazka znie co im mam dat do najblizsej zalievky ??
Čau, no předevšim je po přesazení pořádně zalej, suchýmu substrátu chvíli trvá, než se nasákne, tak klidně na 3x.. Je taky možný, žes potrhal nějaký kořeny při přesazování a to způsobilo ten deficit..
Možná bych i přihnojil na růst trojsložkou od AH, Ec třeba 1,0..
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
jj Fiste píše dobre. Jasný deficit tam máš, pár dní po presadení to nehnoj, lebo to můžeš odfajčiť - spáliť, ak si presadil do vačšieho, tak pár dní ide energia do prekorenenia toho substrátu a až potom to bude bombiť, tak sa ukľudni. Hlavne ak si ešte aj zastrihával. Na chvilu tam teraz budú zase živiny z toho čerstvého substrátu. Ak ideš pôdny substrát, tak tam lej ten Biobizz, ale zožeň si aj kvetovku, prípadne doplnky od BB. Ja nie som zástancom mixov od rôznych dodávateľov. Tie hnojivá majú vlastnú koncepciu a ten systém býva dosť dobre vymakaný, používať rôzne komponenty je často kontraproduktívne. Je dobré, že si na úvod šiel lightmix, často tu vidím spálené kytky, keď sú semená vrazené hneď do hard substrátu. Hlavne si myslieť, že nároky na živiny u cannabisu v kvetináču sú také, ako nejakej izbovej fialky, tak to je omyl. :-)
Herecky vcera dostali vodu kohutikovu + Biobizz grow + horka sol + Hesi supervit ,ec 0,8 ph 6,8 .. biobizz smrdi! ked som teraz ovoril skrinu mal som pocit, ze sa mi tam dakto vysral
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
fiste .. hej tiez si hovorim , ze to mohlo byt aj lepsie .. nabuduce sa skusim posnazit viac
shiva .. ze si to ty, tak ti to zhrniem este raz , ale citaj prosim s porozumenim .. herecky su uz isty cas v predhnojenom substrate a pochopitelne by mala stacit cista voda .. vykazuju ale iste deficity(pod ledkou asi fakt potrebuju viac), tak dostali prve hnojky 1ml/l a take vyslo ec .. doliat viem ale ubrat nie ..
vlhkost sme spolu riesili tiez a plati stale to iste .. znovu len pre teba pripomeniem , ze odtah ide po 15 min. a vlhkost vdaka tomu kolise v tych istych intervaloch medzi 35-80%
hnojky mam samozrejme v chlade a budu cajk len si musim zvyknut na iny zapach ako plagron,ktory som pouzival roky ..
Oka. Veď ja si to pametám... Je predhnojený jasne, ale čo..... keď treba zacať hnojiť, tak sa proste hnojí...
Biobizz grow zložka za mňa 2ml/l štandardne je zlatý stred. Pri jednom ml sa proste nenajedia iba rozškádlia a ostanú nervózné... aj pri malinkých rastlinkách..... Je to nová hnojka pre teba...chapem... mne ta grow zlozka totalne vonia. By som ju aj vypil.....
... hlavné je, že sú v poriadku..... Nech to rastie
Předem sorry za zasírání, ale teď akorát přemýšlím, jaký substrát na další kolo, jestli předhnojený nebo ne. Přikláním se spíše k nepředhnojenému, ale zajímalo by mě, jaké jsou výhody předhnojeného, protože já je u sebe zatím moc nevidím, spíš jen opak.
Původní příspěvek od Mike_Wazowski Předem sorry za zasírání, ale teď akorát přemýšlím, jaký substrát na další kolo, jestli předhnojený nebo ne. Přikláním se spíše k nepředhnojenému, ale zajímalo by mě, jaké jsou výhody předhnojeného, protože já je u sebe zatím moc nevidím, spíš jen opak.
Mike ... dobra otazka .. mna tato hlina celkom nasrala .. najprv som v nej nasiel jednu kopu konarikov kadejakej velkosti , crepiny skla a obkladacky .. potom som sa spoliehal na to predhnojenie na 3 tyzdne , ale deficity sa dostavili uz prvy tyzden .. hore cal/mag , dole starsie listy zltnu , takze aj dusik .. cely rast je spomaleny .. clovek si hovori , ze nehnoj lebo to prepalis ale akurat tak straca cas .. doteraz som siel cisto light mix bud plagron alebo biobizz a hnojil som od konca 1. tyzdna .. bolo to o poznanie lepsie .. za mna predhnojeny Plagron cisty ojeb ! majte pekny den ludia
Plagron si mal takýto shitný? S tým predhnojením to nemôžeš brať tak doslovne, nápis na obale znesie veľa. :-) Záleží od milion faktorov, ako genetika, teploty, osvetlenie, litráž kvetináča. Metrová kytka zo semena má celkom iné nároky, ako 10 cm klon, taktiež sativy viac žerú, než krpaté indiky npr. Ide o to vychytať si vlastný systém na svoje podmienky. Žiadna atomová veda to nie je. Skôr mám obavy z ďalšieho vývoja, nakoľko si zahnojil čerstvo presadené rastliny a to nemusí byť úplne ideálne, tak držím palce, aby to bolo OK
zdravicko priatelia .. herecky vizeraju super, prihnojenie im velmi pomohlo ..
...listy cely cas hovoria jasnou recou len to treba pocuvat .. a ked si pytaju ,tak urcite hnojit .. hlavne ked su herecky pod ledkou a najlepsie pouzit light mix aby clovek nemusel spekulovat a solit to tam od zaciatku ..