Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Už se postupně rozlejzá na všechny kytky takže to de všechno dolu stříkat to ničim nebudu. Ještě budu zítra fotit pk x D a PCH u toho Petra Chem mam jedno feno co ma terpeny do Zkitllez problem je že sem postříkal matku tak silnym koncentratem peroxidu s vodu že už to nerozdejchala...Ty hejzy voněj skvěle Akčko s Rusákem totální koštata asi sem měl smulu na pakly ale ty femky před nima byly uplně to samí ještě vyfotim susinu zblízka
Tak to neoznačeny feno byl Skott měl jsem tam dva tejny fenotipy ,nádherná vuně teda musim říct sice neni kompaktní jako PK x D ale voní mi o neco líp neni tam tolik borovice mě příjde uvidim až to odleží všechno
Zkoušel jsem kouřit jedno feno Pk X Dzg a super hodně zamyšlenej intelektualní stav žadna schýza kašlal jsem asi minutu to mam rad takhle ,dlouho nehulit a pak se poradně zdunit. Gth kamoš mu dal 5 z 5ti ja ho otestuju až v zimě až bude pořadně uleželej
Další kolo pojedu Secret Stash ale na to už založim nové vlakno tak at se daří bando.