Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ještě pro představu přidám 2 fotky z předchozího kola, kde jsem měl pouze Grape Puff. Na listech je vidět, že jsem ph metr neměl a ph ani ec neřešil. Toto kolo bude snad lepší a nad 0,5 g/watt se dostanu .
Zdravím a prosím o malou radu s hnojením. Momentálně mi dochází základní Canna coco A+B a než se dostanu pro nové, musím kytky alespoň jednou zalít. O co mi jde - posledně dostaly ec 1,9 (3 ml Canna coco A+B, 2,5 ml Cannazymu, 3 ml Cannaboostu a skoro 1,5 ml PK 13/14 na litr vody). Teď bych ale mohl dát jen asi 1 ml Canna coco A+B na litr vody. Mohu dorovnat ec na cca 1,9 přidáním pk 13/14? Musel bych ho dát počítám kolem 2,5 ml na litr vody, neuškodí to kytkám?
Jinak se mi zdají kytky celkem zelené a s dostatkem dusíku, dá se takto postupně snižovat přísun dusíku kytkám? Že bych postupně nahrazoval Canna coco A+B přidáváním pk 13/14.
Up - 30-34 den 12/12
Zdají se mě holky trochu přehnojené dusíkem a ty největší trochu spálené vršky. Hrozně se vytáhly a nestihl jsem zavčasu zvednout světlo. Ubral jsem canna coco ab z 3 ml na litr na 2 ml. Ec zálivky původně 1,9 a nyní cca 1,75 (+-). Snad se to nedosere ještě více :/