Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 21x Amnesia Haze a 2x 300w Vero ledideal.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6
Autor
Téma 
Bouřekk
Stálý Člen

Karma uživatele Bouřekk - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

citace:
Původní příspěvek od psyweed
Pekne ti to pod ledkami rastie...

zaujimalo by ma ako ratas termin kosenia:

1. co ti povie matkar?
2. co pise banka
3. alebo pozeras trichomy mikroskopom? a podla toho sa rozhodujes?

niektori dokonca pisu ze u LED je o par dni rychlejsie zrale vs HPS

dik
od všeho trochu,ale určitě na nic nekoukám přes mikroskop 😃, každopádně je to dříve o takových 10 dní než pod HPS

Old Post 24-04-2019 v 14:16 PM
Bouřekk je offline   Profil uživatele Bouřekk   Find more posts by Bouřekk   Foto galerie člena Bouřekk   Click here to Send Bouřekk a Private Message   Add Bouřekk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psyweed
Stálý Člen

Karma uživatele psyweed - 95% PěstitelskáKarma uživatele psyweed - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

hmm takze amnesia ktora bezne ide tak 75-80d mas za 60-65d ako nejaka indica?

Old Post 25-04-2019 v 20:49 PM
psyweed je offline   Profil uživatele psyweed   Find more posts by psyweed   Foto galerie člena psyweed   Click here to Send psyweed a Private Message   Add psyweed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bouřekk
Stálý Člen

Příspěvek č. 67

citace:
hmm takze amnesia ktora bezne ide tak 75-80d mas za 60-65d ako nejaka indica?
Amnesia Haze od RQS.. ideální doba je tak kolem 65 dní květu 😉 pod Verem se dá i méně 😉 Critical Kush jsem byl schopný sekat už na 50.den 12/12... Vychází to cca o týden až 10.dní dříve...

Old Post 25-04-2019 v 23:10 PM
Bouřekk je offline   Profil uživatele Bouřekk   Find more posts by Bouřekk   Foto galerie člena Bouřekk   Click here to Send Bouřekk a Private Message   Add Bouřekk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bouřekk
Stálý Člen

Příspěvek č. 68

citace:
Původní příspěvek od Bouřekk
Amnesia Haze od RQS.. ideální doba je tak kolem 65 dní květu 😉 pod Verem se dá i méně 😉 Critical Kush jsem byl schopný sekat už na 50.den 12/12... Vychází to cca o týden až 10.dní dříve...
Jinak tohleto Pheno má takovouhle dobu,abych byl přesný 😉

Old Post 25-04-2019 v 23:15 PM
Bouřekk
Stálý Člen

Příspěvek č. 69

56.den 12/12 😉

Old Post 25-04-2019 v 23:16 PM
akaisan
Stálý Člen

Karma uživatele akaisan - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

Caves, mas to popi..i ale celkom ma zaujima preco si prestal pouzivat samozavlahu

Oni Seed Co. Tropicanna Cookies F2
4x Citizen CLU048 1212 3500K CRI90 120W
4x Samsung H-inFlux L09 3000K CRI80 200W
40x Osram Oslon SSL 80 660nm 25W
"Mainlining" pokus Cali Connection Seeds - Alien OG

Old Post 27-04-2019 v 13:53 PM
akaisan je offline   Profil uživatele akaisan   Find more posts by akaisan   Foto galerie člena akaisan   Click here to Send akaisan a Private Message   Add akaisan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bouřekk
Stálý Člen

Příspěvek č. 71

citace:
Původní příspěvek od akaisan
Caves, mas to popi..i ale celkom ma zaujima preco si prestal pouzivat samozavlahu
Čus,hele při létě vyšší vlhkost a co hůř, začali se ucpávat přívodní hadice.. spíše hadičky, takže se mi stalo že z 21 kytek byly za 3-4 dny dvě nebo 4 suchý...při takovém množství jak je to na sebe nalepený,to nejde hlídat...tak jsem se nasral a šel koupit misky 🤣 a mám klid 😉v jednoduchosti je krása 👌😉

Old Post 27-04-2019 v 16:32 PM
akaisan
Stálý Člen

Karma uživatele akaisan - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

Presne! Vysoka vlhkost, kamos co ide Autopot Easy2Grow tiez sem tam bojuje s plesnou pre vysoku vlhkost
Inak je to celkom sila, Autopot ma tensie hadice 6 vs 8mm a este sa mu nestalo ze by sa zapchali aj ma ked ovela mensi pocet
Tiez som zobral na skusku Autopot XL ale este som nepouzil kym nemame odvlcovacku (ale asi to predam )
Drzim palce aby si kolo dosiel naparadu aj napriek zlemu hmyzu

Oni Seed Co. Tropicanna Cookies F2
4x Citizen CLU048 1212 3500K CRI90 120W
4x Samsung H-inFlux L09 3000K CRI80 200W
40x Osram Oslon SSL 80 660nm 25W
"Mainlining" pokus Cali Connection Seeds - Alien OG

Old Post 27-04-2019 v 18:27 PM
akaisan je offline   Profil uživatele akaisan   Find more posts by akaisan   Foto galerie člena akaisan   Click here to Send akaisan a Private Message   Add akaisan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bouřekk
Stálý Člen

Příspěvek č. 73

citace:
Původní příspěvek od akaisan
Presne! Vysoka vlhkost, kamos co ide Autopot Easy2Grow tiez sem tam bojuje s plesnou pre vysoku vlhkost
Inak je to celkom sila, Autopot ma tensie hadice 6 vs 8mm a este sa mu nestalo ze by sa zapchali aj ma ked ovela mensi pocet
Tiez som zobral na skusku Autopot XL ale este som nepouzil kym nemame odvlcovacku (ale asi to predam )
Drzim palce aby si kolo dosiel naparadu aj napriek zlemu hmyzu
jasný 😉 už je to sklizeno 😉

Old Post 28-04-2019 v 16:20 PM
psyweed
Stálý Člen

Karma uživatele psyweed - 95% PěstitelskáKarma uživatele psyweed - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

K tej automatike zavlazovania:

Tiez som s tym bojoval , ale osvecilo sa mi mat spraveny obdlznik s 1/2 prip 3/4 hadice z toho vyvedene 7mm hadicky

https://www.aliexpress.com/item/10m...2841609355.html

na nich tieto 8l kapace

https://www.aliexpress.com/item/50-...2679844150.html

a aby to drzalo v zemi tak na hadicku napichnutie tieto kapilary

https://www.aliexpress.com/item/Gar...2851869366.html

kazda dostane presnu davku , neupchava sa to a som spokojny

Old Post 29-04-2019 v 09:22 AM
psyweed je offline   Profil uživatele psyweed   Find more posts by psyweed   Foto galerie člena psyweed   Click here to Send psyweed a Private Message   Add psyweed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bouřekk
Stálý Člen

Příspěvek č. 75

Fotka že sklizně,byl toho prádelní koš a kalfas

Old Post 30-04-2019 v 09:51 AM
kilopaprik
Stálý Člen

Karma uživatele kilopaprik - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

zdar kolik bylo sušiny ?

Old Post 09-05-2019 v 23:42 PM
kilopaprik je offline   Profil uživatele kilopaprik   Find more posts by kilopaprik   Foto galerie člena kilopaprik   Click here to Send kilopaprik a Private Message   Add kilopaprik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bouřekk
Stálý Člen

Příspěvek č. 77

citace:
Původní příspěvek od kilopaprik
zdar kolik bylo sušiny ?
žádná sláva,neobral jsem spodky a nenechal dost narůst, navíc se do toho pustili ty třásněnky,ale všeho všudy 850... Když jsem na to koukal když to rostlo, počítal jsem tak 800-900, takže za mě ok,ale už mám nové kolo...V novém kole pojedu bez záštipu a déle na růstu,oberu spodky a uvidíme 😉😃

Old Post 10-05-2019 v 03:16 AM
psyweed
Stálý Člen

Příspěvek č. 78

jaky model? zase AH?

Old Post 10-05-2019 v 10:29 AM
Groot
Stálý Člen

Karma uživatele Groot - 94% PěstitelskáKarma uživatele Groot - 94% PěstitelskáKarma uživatele Groot - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

No tak to je celkem slusnej vysledek. Taky mi to zacinaj hlodat trasnenky,ale asi to uz nebudu strikat, snad se to moc nepodepise. Budes dokumentovat dalsi round?

Já sem Grůt

Old Post 10-05-2019 v 14:37 PM
Groot je offline   Profil uživatele Groot   Find more posts by Groot   Foto galerie člena Groot   Click here to Send Groot a Private Message   Add Groot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bouřekk
Stálý Člen

Příspěvek č. 80

citace:
jaky model? zase AH?
NN ICE, už mám založený nový téma 😉

Old Post 10-05-2019 v 16:56 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:30 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás