Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Už se blížíme do finále, kosa proběhne příští týden 59-61den nehledě na stav pryskyřice. Lepší příležitost nebude do konce roku. Struktura třpytivej šutr, už se těším
Víc narvanější indoor sem neviděl O.o ....hold když se člověk činí a pravidelně dělá co má tak se sklízí růže luxus práce,chci se zeptat jak často v hlíně zaliváš v květu cca od 2-3 týdne ? Ať se daří
Ty jo, děkuju za chválu a morální podporu. Když sem tohle vlákno zakládal, nečekal jsem, že se to takhle povede - nedal jsem do toho maximum, tak byly trochu obavy, zbytečně.
to Easy Grow - Myslím, že v tý době 15l na 2-3 dny. Na to ti ale nikdo návod nedá, páč záleží na spoustě věcech (velikost kvetináčů, ventilace, vlhkost, model atd.........)
Zalejvám tak, aby trošku proteklo spodem. S tím mi dost pomohly kapiláry - pomalu kapou a co proteče, je jasný, že se už nevsákne, není to jako když to tam hrkneš z konve nebo půllitru.
Snad sem trochu pomohl.
S tou síní slávy mi samozřejmě děláte radost, ale na druhou stranu, nevím jestli by to bylo zasloužený. Jo, vypadá to hezky, bude to dobrý zmašťovadlo, ale moc toho asi nebude a hlavně nepřipadá mi, že bych přispěl něčím novým, nebo tak...
Je to tak, jak psal Easy Grow - je to jen o pravidelnosti a stabilitě.
Příští kolo, tak dobrý nebude. V nejlepším se má přestat. Takže na to už seru...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Né, dělám si prdel
Dám si pauzičku a mezitím pořídím jiný hnojky, hydro, nebo jen kokos - to se ještě uvidí, každopádně se zas budu učit a ještě se tu uvidíme.