|
Výsledek šestého kola 3x Spoetnik#1 pod 250w HPS
Tak šestka je po dlouhé době za námi. Děkuji všem za karmy a sledování, snad jsem byl pro někoho i přínosem či inspirací.
Takže jako první hodnocení Paradise Seeds - Jel jsem poprvé ze semen.... Klíčivost byla perfektní, no bohužel jedna kytka z neznámého důvodu odešla... Ale to bych určitě nepřiřkl nekvalitě.. Za semena SPOKOJENOST .
Co se týče modelu - je to pro mě NEZNÁMÁ.. V růstové fázi velice poddajná a perfektně tvarovatelná.. Doporučuji na SCROG.. Řídké ale obrovské růžicové květy jsem jestě před tím nikdy nepěstoval. Musím říct že za růstu dělaly dojem OBROVSKÉ sklizně, ale to jak se potom scvrkly, mi dělalo nejednu vrásku...
Velké zmenšení květu a řídkost je asi největší a jedinej fakt kterej mě na tomto kole vadí... ALE!
Samozřejmě deprese že Z OČEKÁVANÝCH REKORDŮ budu rád když tam bude cca 160-180 g Květy byly lehoučké a neprorostrlé.. Nadruhou stranu byly oproti předchozím tvrdolínům EXTRÉMĚ pocukrované.. Možná to bylo že to jelo i delší dobu ale tolik trichomů a pryskyřice jsem snad neviděl...
Květy jsou minimálně listnaté, jsou to spíše hromady brachtií...někdy to vypadá jako velice hustej Dr.Grinspoon 
Když přišlo "sčítání a váženi" byla na zkoušku poprvé zahulena ŠPIČKA čistých brachtyií... Bylo ve dvou nacpáno sklo, (chuť nelze ještě posoudit kvůli vlhkosti). Bylo zhuleno, když bylo nacpáno druhé tak ani NEBYLO DOHULENO.. a to vám říkám že nejsme žádní scípáčci Tím pádem přejdu k popisu stavu:
Stav - Následoval psychedelickej hlavovej nájezd, šílenej... Obraz a všechno šlo do "BZIKAVA" blikava, pobíhal sem tam zmatenej, nevědel co mám dělat, a zdrželo nás aspoň o hoďku Dokonce v jednu chvíli jsme chytli celkem slušnej záchvat smíchu tak jako dřív, či stavově srovnatelnej s Euforkou která nás taky jako jeden z mála modelů tlačila do záchvatů..
Říkám - Pinneapple jako dobrý, všechno předtím dobrý, hlavně stavbou palic ale STAVEM.. tohle je asi nejlepší co zatím jsem jel... fakt doporučuju 
Tak a konečně k výsledku:
Spoetnik#1 NO.1 - 82,8 g --------24,7 g -------107,5 g
Spoetnik#1 NO.2 - 19,9 g --------11,1 g -------31 g
Spoetnik#1 NO.3 - 82,5 g --------35 g ---------117,5 g
CELKEM:
256 g
což znamená
OSOBNÍ REKORD V CELKOVÉ SKLIZNI 256 g !!!
(překonán 2x Critical+ 2.0 o 10,5g .)
PŘEKONÁNÍ VYTYČENÉHO CÍLE 1g/w - 1,024 g / 1W
NEUVĚŘITELNEJ nářez bomba!!... Před tím jsem to URČITĚ čekal když sem viděl jak to je vyplněný, pak sem tomu VŮBEC ALE VŮBEC NEVĚŘIL jak to seschlo a scvrklo se, ale pak to dopadlo ještě líp než mohlo 
KONEČNE jsem překonal to, co chci překonat od začátku.. 1g/W.. A nyní nezbývá než se odebírat k vyšším levelům až na hranice možnosti... VĚŘÍM že minimálně 280 g tam prostě půjde... Kdyby byly ty palice prorostlý... Takže si vytyčuji nový cíl DOSÁHNOUT 280g na 60x60 při 250w HPS. 
Gratuluji k přesnému tipu a posílám K+ ! 
RYCHLOST KVĚTU - Spíše střední než rychlá
Za mě spoetnik DOPORUČUJI. Je to hodně neokoukaná a zajímavá odrůda, která zaručuje spokojenost 
Všem co sledovali, komentovali a káčkovali děkuji za pozornost, snad se Vám líbilo... No a taky vás chci pozvat již na sedmé kolo které už probíhá ! Tentokrát se jedná o jednu legendu z Ameriky, od seedbanky která už jednou rekord udělala Takže jsem veeelice zvědav na tuto libůstku 
S pozdravem
Bohém
1.FOTO - Spoetnik NO.1
2.FOTO - Spoetnik NO.2
3.FOTO - Spoetnik NO.3
4.FOTO - Makro
5.FOTO - Makro  |
1st. Bohémův indoor 250W - 4x White Lemon 2nd. Bohémův indoor 250W - 4x Sensi Star 3rd. Bohémův indoor 250W - 4x Super Skunk - Aquafarm -/poprvé/ HYDRO-DRIP 4th. Bohémův indoor 250W - 2x Critical+ 2.0 - Aquafarm - HYDRO-DRIP 0,978 g/W !!! 5th. Bohémův indoor 250W - 4x Pineapple Chunk - Aquafarm- HYDRO-DRIP 6th. Bohémův indoor 250W - 3x Spoetnik#1 - Aquafarm- HYDRO-DRIP 1,024 g/W 7th. Bohémův indoor 250W - 4x OG Kush - Aquafarm- HYDRO-DRIP 8th. Bohémův indoor 250W - 4x Bubblegum - Aquafarm- HYDRO-DRIP 9th. Bohémův indoor 250W - 2x Industrial Plant - Aquafarm- HYDRO-DRIP - 1,1032 g/W !!! (TOP VÝNOS)
10th. Bohémův indoor 250W - 4x MOB/Mother of Berries - Aquafarm - HYDRO-DRIP 11th. Bohémův indoor 250W -[/color]4x Critical Cheese - Aquafarm - HYDRO-DRIP Naposledy upravil Bohém 09-07-2016 v 11:04 AM |