Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To musí bejt v tom případě něco jinýho. Ted jsem našel taky jedno pheno co smrdělo jak psí hovno, ale to byla Chemdog famílie.
A.O. má naprosto tipickou mandarinky/pomeranč/multivitamín vůni a extrémně intenzivní, když otevřeš skřín, tak je to jako bys narval hlavu v supermárketu do regálu s mandarinkama (nebo tak něco...). Je to naprosto odlišný od jakýkoli jiný ganji co jsme za celej život pěstoval, hodně specifický.
Tohle ti hnojiva neovlivněj. Už jen když hmátnu do matkárny a zavadim o tohle pheno (v růstu samo), tak je všude cejtit pomeranč.
Pokud z toho necejtíš tohle, tak ti dal něco jinýho.
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
no kazdopadne v rustu to nevonělo nijak.... me by ani nevadilo kdyby to bylo něco jiného, ale presto by to udelalo vynos aspoň 1/2g / W, ale tohle, do papirku mit sice něco budu, ale na jak dlouho.. ještě nemam ani novy rezy, ty se musej prokořenit velkejma rw, nebo v kokosu, pak rust, kvet, budu mit EdRosenthal SuperBud a ten dam do NFT, to vse spolkne nejakej cas a nez sklidim tak pride obdobi, kdy zase nic mit do papirku nebudu a to diky tak tragickymu vynosu, uz hnednou mistama blizny, takze uz to nedoroste, zustane to takhle zakrsly, jen musim cekat az dojde pryskyrice, trychomy zmlecnej, s touhle katastrofou uz sem se smiril, co my taky zbejva jiného...
Já mám od něj jeden phenotyp,jedna kytka jak druhá.Na růstu indika na květu letí do sativy,jsem 18 den na květu,žádná vůně,teprve to pořádně chlupatí.Nafoť ty tvoje kytky lépe at jde vidět celá stavba rostlin,díky
pod tim sodíkem se to spatne foti, zkusim tam zejtra necim posvitit, pac to fotim mobilem a ma jen slabej blesk, navíc tam mam malo mista a nemuzu odstoupit od boxů tak aby byly nejak kloudne videt cele....zkusim to nejak
to Kazimir :pestuju v kokosu s perlitem. Pasivni hydro(autopot)hnojky GHE flora nova grow a bloom ,ripen a flora kleen. . sem cca 35.den. 12/12 a roztok v sudu pri namichani mel EC 2.2.o vikendu se pokusim vyfotit.jeste sem zapomel.:ta vune po pomerancich je fakt brutalni.kdyz du kolem tak vubec necitim tu klasickou vuni skerka
Původní příspěvek od Časlove To musí bejt v tom případě něco jinýho. Ted jsem našel taky jedno pheno co smrdělo jak psí hovno, ale to byla Chemdog famílie.
A.O. má naprosto tipickou mandarinky/pomeranč/multivitamín vůni a extrémně intenzivní, když otevřeš skřín, tak je to jako bys narval hlavu v supermárketu do regálu s mandarinkama (nebo tak něco...). Je to naprosto odlišný od jakýkoli jiný ganji co jsme za celej život pěstoval, hodně specifický.
Tohle ti hnojiva neovlivněj. Už jen když hmátnu do matkárny a zavadim o tohle pheno (v růstu samo), tak je všude cejtit pomeranč.
Pokud z toho necejtíš tohle, tak ti dal něco jinýho.
Prashiwa ještě řeže Wifi.to má asi taky od Mrakoplase ,potažmo teda od tebe,nepamatuješ si co za pheno si dával ze selekce mrakoplasovi?
přihodím stručně mojí zkušenost, jel jsem minulé kolo ze dvou genetik od Prashiwi, v počtu 31 řezů (17A14W) dva boxy, každej pod 660W a v hlíně. 65dní v květu.
Výsledek slušnej.
box č.1 : 17 ks - výsledek dokonale usušený a očištěný - 575g
box č.2 : 14 ks - výsledek dokonale usušený a očištěný - 500g
(+ pár g co jsem zhulil během toho tejdne při střihání, dřív než to zvážil ale whatever..)
Agent Orange: 600g (výrazně pomerančová vůně i chuť)
Byly to velký salámy a kompletně zrzavý, relativně tvrdý, ale ve výsledku spíš nadýchaný a tudíž poměrně lehký, tedy v poměru k velikosti a v neposlední řadě hodně menších listů - bylo s tim kurwa hodně práce při čištění!!)
White Fire: 475g Nepopsatelně intenzivní vůně, jen zlomek z ní zůstal v chuti, ale i tak je to dost výrazná chuť, no prostě LIBÁT!! (mnohem smradlavější model než-li je Agent!) Bez pachovejch filtrů si v prdeli Ale odměnou za to jsou velký,neskutečně tvrdý(a tudíž i těžký), leskle-bílý palice, který vypadaj jako posypaný krystalkama.. Minimum listů kolem palic, super se stříhá!
solidní genetika! peace
btw: byla to moje 1.zkušenost jak s oběma strainama tak i s řezama od Prashiwi
to DaB7: jaky jsi jim jel EC v kvetu? Agentum? ja jel v kokosu ec max 1,8 a tady je fotka mobilem (jinej fotak bohužel nemam) z dneska 47 den kvetu (kokos) jedna z tech "lepších" Agentu :
v NFT tam bude mozna tak 250g pod 600w, ale v boxu co jsou kyti AO v kokosu, tam bude max 150g pod 600w, cili disaster ((, to se mi nikdy dřív nestalo, jo mel jsem horsi sklizne, ale u 600w sem vždy mel, alespoň 350-450g a to mi kytky třeba i zloutly, ale udelalo to aspon nahore, poradny salamy, ale tohle nežloutne, ale nic to porakticky netvori....
Na EC a podobny veci bych to moc nesvadel hnojenim sa da posrat spousty veci ale pokud mas neco za sebou tak bych to jako ten nejvetsi problem nevidel.
Hlidas sis vlhkost v kvetu ona je docela zradna viz muh serial kdyz jsem ji nemeril a parkrat celjem 7-14 dni litala pri vypnute lampe k 80% ono to pak uplne zasekne kvet.
to longermax : ne, mam pustenej odtach i v noci a vlhkost je kolem 50%, tak to delam vždy, stejne jako hnojeni, cetnost zálivky apd a vždy jsem mel mnohem lepsi vysledky
A co třeba nějaký průnik světla nebo jestli ti špatně neseply spínačky uprostřed noci.. Na toto je nejlepší mít dataloger, kde hned vidíš změny teplot a vlhkosti.. samozřejmě taky vše zpětně, takže, když se ti rosvítí v noci, vidíš nárůst teploty, atd.
ne prunik svetla urcite ne a hodiny taky ne, chodim jim v noci když se bzbudim pritapet primotoprm a to bych si vsimnul, navíc to se mi nikdy nestalo, jo chodim tam po tme v noci, takze nic...
to Kazimír: Tak to ti bohužel neporadím, jelikož jsem ho nikdy neměřil.. (Ale popravdě si nemyslím,že to bude tím..) Já osobně si striktně hlídám jen Ph a vzhledem k tomu, že používám kvalitní organický hnojiva, který leju v podstatě podle doporučení výrobce i když už to nějakou dobu dávám spíš od oka podle toho, co si myslím že holky zrovna potřebujou.