Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » NFT 600W 9x Agent Orange
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
Časlove
Stálý Člen

Karma uživatele Časlove - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

To musí bejt v tom případě něco jinýho. Ted jsem našel taky jedno pheno co smrdělo jak psí hovno, ale to byla Chemdog famílie.
A.O. má naprosto tipickou mandarinky/pomeranč/multivitamín vůni a extrémně intenzivní, když otevřeš skřín, tak je to jako bys narval hlavu v supermárketu do regálu s mandarinkama (nebo tak něco...). Je to naprosto odlišný od jakýkoli jiný ganji co jsme za celej život pěstoval, hodně specifický.
Tohle ti hnojiva neovlivněj. Už jen když hmátnu do matkárny a zavadim o tohle pheno (v růstu samo), tak je všude cejtit pomeranč.
Pokud z toho necejtíš tohle, tak ti dal něco jinýho.

Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.

Mr.DámTo

Old Post 16-03-2016 v 08:35 AM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MocnyOkurek
Stálý Člen

Karma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

Kua jak otom orangi mluvite mam chut jej vyzkouset!

Kvalita predevsim!

Old Post 16-03-2016 v 08:39 AM
MocnyOkurek je offline   Profil uživatele MocnyOkurek   Find more posts by MocnyOkurek   Foto galerie člena MocnyOkurek   Click here to Send MocnyOkurek a Private Message   Add MocnyOkurek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kazimír
Stálý Člen

Karma uživatele Kazimír - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

no kazdopadne v rustu to nevonělo nijak.... me by ani nevadilo kdyby to bylo něco jiného, ale presto by to udelalo vynos aspoň 1/2g / W, ale tohle, do papirku mit sice něco budu, ale na jak dlouho.. ještě nemam ani novy rezy, ty se musej prokořenit velkejma rw, nebo v kokosu, pak rust, kvet, budu mit EdRosenthal SuperBud a ten dam do NFT, to vse spolkne nejakej cas a nez sklidim tak pride obdobi, kdy zase nic mit do papirku nebudu a to diky tak tragickymu vynosu, uz hnednou mistama blizny, takze uz to nedoroste, zustane to takhle zakrsly, jen musim cekat az dojde pryskyrice, trychomy zmlecnej, s touhle katastrofou uz sem se smiril, co my taky zbejva jiného...

Old Post 16-03-2016 v 09:15 AM
Kazimír je offline   Profil uživatele Kazimír   Find more posts by Kazimír   Foto galerie člena Kazimír   Click here to Send Kazimír a Private Message   Add Kazimír to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MagiCman
Stálý Člen

Karma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

Já mám od něj jeden phenotyp,jedna kytka jak druhá.Na růstu indika na květu letí do sativy,jsem 18 den na květu,žádná vůně,teprve to pořádně chlupatí.Nafoť ty tvoje kytky lépe at jde vidět celá stavba rostlin,díky

Old Post 16-03-2016 v 14:28 PM
MagiCman je offline   Profil uživatele MagiCman   Find more posts by MagiCman   Foto galerie člena MagiCman   Click here to Send MagiCman a Private Message   Add MagiCman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kazimír
Stálý Člen

Příspěvek č. 69

pod tim sodíkem se to spatne foti, zkusim tam zejtra necim posvitit, pac to fotim mobilem a ma jen slabej blesk, navíc tam mam malo mista a nemuzu odstoupit od boxů tak aby byly nejak kloudne videt cele....zkusim to nejak

Old Post 16-03-2016 v 15:12 PM
Kazimír je offline   Profil uživatele Kazimír   Find more posts by Kazimír   Foto galerie člena Kazimír   Click here to Send Kazimír a Private Message   Add Kazimír to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kaliguli
Stálý Člen

Karma uživatele kaliguli - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

to Kazimir :pestuju v kokosu s perlitem. Pasivni hydro(autopot)hnojky GHE flora nova grow a bloom ,ripen a flora kleen. . sem cca 35.den. 12/12 a roztok v sudu pri namichani mel EC 2.2.o vikendu se pokusim vyfotit.jeste sem zapomel.:ta vune po pomerancich je fakt brutalni.kdyz du kolem tak vubec necitim tu klasickou vuni skerka

Old Post 16-03-2016 v 15:39 PM
kaliguli je offline   Profil uživatele kaliguli   Find more posts by kaliguli   Foto galerie člena kaliguli   Click here to Send kaliguli a Private Message   Add kaliguli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MagiCman
Stálý Člen

Karma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

citace:
Původní příspěvek od Časlove
To musí bejt v tom případě něco jinýho. Ted jsem našel taky jedno pheno co smrdělo jak psí hovno, ale to byla Chemdog famílie.
A.O. má naprosto tipickou mandarinky/pomeranč/multivitamín vůni a extrémně intenzivní, když otevřeš skřín, tak je to jako bys narval hlavu v supermárketu do regálu s mandarinkama (nebo tak něco...). Je to naprosto odlišný od jakýkoli jiný ganji co jsme za celej život pěstoval, hodně specifický.
Tohle ti hnojiva neovlivněj. Už jen když hmátnu do matkárny a zavadim o tohle pheno (v růstu samo), tak je všude cejtit pomeranč.
Pokud z toho necejtíš tohle, tak ti dal něco jinýho.

Prashiwa ještě řeže Wifi.to má asi taky od Mrakoplase ,potažmo teda od tebe,nepamatuješ si co za pheno si dával ze selekce mrakoplasovi?

Old Post 17-03-2016 v 17:44 PM
MagiCman je offline   Profil uživatele MagiCman   Find more posts by MagiCman   Foto galerie člena MagiCman   Click here to Send MagiCman a Private Message   Add MagiCman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DaB7
Nový Člen

Karma uživatele DaB7 - 41% Pěstitelská

A.O. a WiFi od Prashiwi Příspěvek č. 72

Čepic growers,

přihodím stručně mojí zkušenost, jel jsem minulé kolo ze dvou genetik od Prashiwi, v počtu 31 řezů (17A14W) dva boxy, každej pod 660W a v hlíně. 65dní v květu.
Výsledek slušnej.

box č.1 : 17 ks - výsledek dokonale usušený a očištěný - 575g

box č.2 : 14 ks - výsledek dokonale usušený a očištěný - 500g

(+ pár g co jsem zhulil během toho tejdne při střihání, dřív než to zvážil ale whatever..)

Agent Orange: 600g (výrazně pomerančová vůně i chuť)
Byly to velký salámy a kompletně zrzavý, relativně tvrdý, ale ve výsledku spíš nadýchaný a tudíž poměrně lehký, tedy v poměru k velikosti a v neposlední řadě hodně menších listů - bylo s tim kurwa hodně práce při čištění!!)

White Fire: 475g Nepopsatelně intenzivní vůně, jen zlomek z ní zůstal v chuti, ale i tak je to dost výrazná chuť, no prostě LIBÁT!! (mnohem smradlavější model než-li je Agent!) Bez pachovejch filtrů si v prdeli Ale odměnou za to jsou velký,neskutečně tvrdý(a tudíž i těžký), leskle-bílý palice, který vypadaj jako posypaný krystalkama.. Minimum listů kolem palic, super se stříhá!

solidní genetika! peace

btw: byla to moje 1.zkušenost jak s oběma strainama tak i s řezama od Prashiwi

Naposledy upravil DaB7 18-03-2016 v 03:14 AM

Old Post 18-03-2016 v 01:55 AM
DaB7 je offline   Profil uživatele DaB7   Find more posts by DaB7   Foto galerie člena DaB7   Click here to Send DaB7 a Private Message   Add DaB7 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kazimír
Stálý Člen

Příspěvek č. 73

to DaB7: jaky jsi jim jel EC v kvetu? Agentum? ja jel v kokosu ec max 1,8 a tady je fotka mobilem (jinej fotak bohužel nemam) z dneska 47 den kvetu (kokos) jedna z tech "lepších" Agentu :

v NFT tam bude mozna tak 250g pod 600w, ale v boxu co jsou kyti AO v kokosu, tam bude max 150g pod 600w, cili disaster ((, to se mi nikdy dřív nestalo, jo mel jsem horsi sklizne, ale u 600w sem vždy mel, alespoň 350-450g a to mi kytky třeba i zloutly, ale udelalo to aspon nahore, poradny salamy, ale tohle nežloutne, ale nic to porakticky netvori....

Naposledy upravil Kazimír 18-03-2016 v 07:33 AM

Old Post 18-03-2016 v 07:00 AM
LonGermaX
Stálý Člen

Karma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

Na EC a podobny veci bych to moc nesvadel hnojenim sa da posrat spousty veci ale pokud mas neco za sebou tak bych to jako ten nejvetsi problem nevidel.

Hlidas sis vlhkost v kvetu ona je docela zradna viz muh serial kdyz jsem ji nemeril a parkrat celjem 7-14 dni litala pri vypnute lampe k 80% ono to pak uplne zasekne kvet.

A teď nastal chaozz...

1. grow GWS

2. grow POG

3. grow MAZAR

4. grow CM

Old Post 18-03-2016 v 08:34 AM
LonGermaX je offline   Profil uživatele LonGermaX   Find more posts by LonGermaX   Foto galerie člena LonGermaX   Click here to Send LonGermaX a Private Message   Add LonGermaX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kazimír
Stálý Člen

Příspěvek č. 75

to longermax : ne, mam pustenej odtach i v noci a vlhkost je kolem 50%, tak to delam vždy, stejne jako hnojeni, cetnost zálivky apd a vždy jsem mel mnohem lepsi vysledky

Old Post 18-03-2016 v 09:49 AM
NORM
Stálý Člen

Karma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

A co třeba nějaký průnik světla nebo jestli ti špatně neseply spínačky uprostřed noci.. Na toto je nejlepší mít dataloger, kde hned vidíš změny teplot a vlhkosti.. samozřejmě taky vše zpětně, takže, když se ti rosvítí v noci, vidíš nárůst teploty, atd.

Old Post 18-03-2016 v 10:19 AM
NORM je offline   Profil uživatele NORM   Find more posts by NORM   Foto galerie člena NORM   Click here to Send NORM a Private Message   Add NORM to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kazimír
Stálý Člen

Příspěvek č. 77

ne prunik svetla urcite ne a hodiny taky ne, chodim jim v noci když se bzbudim pritapet primotoprm a to bych si vsimnul, navíc to se mi nikdy nestalo, jo chodim tam po tme v noci, takze nic...

Old Post 18-03-2016 v 13:09 PM
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

A nefoukas to tim primotopem rovnou do stanu?

My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik

Old Post 18-03-2016 v 14:17 PM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kazimír
Stálý Člen

Příspěvek č. 79

ne, jen v mistnosti

Old Post 18-03-2016 v 18:30 PM
DaB7
Nový Člen

Karma uživatele DaB7 - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

to Kazimír: Tak to ti bohužel neporadím, jelikož jsem ho nikdy neměřil.. (Ale popravdě si nemyslím,že to bude tím..) Já osobně si striktně hlídám jen Ph a vzhledem k tomu, že používám kvalitní organický hnojiva, který leju v podstatě podle doporučení výrobce i když už to nějakou dobu dávám spíš od oka podle toho, co si myslím že holky zrovna potřebujou.

Old Post 19-03-2016 v 11:41 AM
DaB7 je offline   Profil uživatele DaB7   Find more posts by DaB7   Foto galerie člena DaB7   Click here to Send DaB7 a Private Message   Add DaB7 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:53 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás