Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak umna je joint na prvom mieste..Teda Ubalgin proti boleniu hlavy Joint je joint a nic lepsie pre mna nie je. Ten sa da vsede, a kedykolvek.......mnam...mnam...
najprv velikansky prd , zavriem pluca a natiahnem plne usta dymom, pomali vydychujem dym z ust a zaroven ho natahujem do nosa , pockam sekundu dve a vyfuknem obsah pluc do priestoru
Ja hulím jedině ze skla. Zpusobu několik prdu zasebou mi furt nějak moc nešel tak hulim uplně normalně. Jeden velky prásk někdy menši zaleží jaky to je model, podrži to v sobě tak maximum 5 vteřin a vydechnu takove tři prásky si dam stavek najíždi :-D Ale musím řict že na nějaky slabši model spíš OUT mi vic sedí ta technika vic malícch prdů . Mno jinak to nak neřešim....
Ukrajinec Jurko, byvaly to hasic z Odesy kteryzto se mi stal vernym spolupracovnikem pri jednom z nekonecnych, brigadama naplnenych letnich mesicu.
Nez odpalil brko, vzdycky kousínek filtru utrhl nekde v oblastech, kde doléhá na ret, takze tim vytvoril tunel pro to, aby se cerstvy vzduch pred vstupem do ust smisil s kourem.
A speka spis prikladal na rty, nez je daval mezi.
Pravdou jest, ze to ,,naklada vic'' nevyhodou jest absence chuti, nepohodlnost a vubec, nejsme UKčka.
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
Ramon nekdy ani ne stejne jako cesi obcas. to neres znas raidera....
Rajda ja osobne kdyz hulim speka zvlast ke konci to taky nestrkam do huby jenom prikladam a nasavam cistej vzduch dohromady s kourem. kour je naredenej - jemejsi. uplne bezkontaktne muzes omezit prenos chorob navic nesnasim kdyz nekdo ozuzle speka (po nas potopa ) jenom proto ze si ho tam musi narvat "az po koren" ...
jinak ten tvuj popis utrhavani filtru nejak nechapu - obrazek by nebyl?
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
no tak ja nekdy davam z plnejch plich nasavam co to de az mam plny plice koure tak se jeste nadechnu vzduchu podrzim a vydechnu.. a pak sem zmastenej jak pes... nebo po malych slukach a co nejvic sluku...
a u speka ke konci dycky si davame s kamosema,,šoty,, znate ne?? brtutus.. kamos si da sluka a pak si obrati speka... horici stranu strci do drzky a zacne foukat a ja mu dam ruce k drzce a zacnu saaat... tak si das dvojityho sluka jak on vydechuje a este z toho speka