Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec
Tak jsem se konečně dostal ke compu,abych to mohl dokončit.Jsem sklamaný s toho že jsem nemohl vyfotit celou sklizeň.U kolegy co to měl doma ,byl trošku zádrhel a sklidil to po dvou měsicich a osmi dnech.Pak se odmlčel a ozval se až předevčirem,tak nevím jak to sušil a kolik měl doopravdy.Ale podle toho co jsem viděl ve 40 dnu v květu,tak to tomu odpovídat.Zdřejmě to bylo řezama.Matka byla udělana taky s řezu a vtom byl zakopaný pes.Matku necham přenest ven a necham ji dojít na sluníčku.
Co se týče výnosu,tak jelikož jsem viděl naše řezy pod 2x600W sodik,sklizeno 460g ,tak jsem rad že kolega sklidil pod led 160g,viz fotky předešle.Ted ke spotřebě:měl jsem zapojen watmetr na panel 300w,odtah s uhlikovym filtrem,větraček klipsnovy a naměřena spotřeba od začatku měření byla 173KW.Ten kamoš co ma 2x sodik a vim že ma digi.předřadnik lumatek tak si spočital že bude platit něco kolem 7000kč(počital to i s odtahem a větrakem na lampy a ještě byl na mě nasraný že jsem mu dal takové řezy).
Co se tyče chuti,tak naprosta lahoda a obsah thc zdřejmě velký(odzkoušeno včera v hospodě,zkusilo 7 konzumentu a ani jeden neměl výhrady).Ta sama chut jak pod sodikem,takže zdroj světla nemá žadný vliv na chut ani na obsah thc.Jsem s tohoto testu poměrně zklamaný,nebot jsem chtěl puvodně mit vedle sebe dva boxy a porovnávat to vedle sebe.Nakonec jsem mohl fotit jen led panel a ještě k tomu jak byla sklizen tak jsem neměl přistup k rostlinam.
Příšti tyden mi dovezou tři boxiky 60x90x180 a budu mit hlavně mistnost tak to dam vedle sebe a pojedu hydro(v kažem boxiku 4 květinky).Do jedne dam sodik,do druhe tento panel a jako třeti mam připraveno panel 3.generace(na doporučeni s USA) Cloroba C2(1490USD).Vše bude na yutube kanalu.Tento test jsem nevipiloval k dokonalosti,tak se vam omlouvam.Příště to už bude o 100% lepši a hlavně bude dost času se tomu věnovat.
Tady jsou fotky udělane včera v hospudce na prví je vzorek pod led a na druhem ten samy vzorek pod sodikem(ten první je vrchní patro a ten druhy je se spodku.
z mojho sledovania som usudil, ze na vyslednu chut vplyva najma genetika, hnojiva a flushing. aj na oute sa da dopestovat material, co chutou a vonou prekonava lampu.
davidos
Jsem mile překvapen,led panel od firmy ledideal jede lepe než muj starý led panel a přitom je skoro ten samý,akorad jak se podívám na čipy tak ten nový panel má čipy do kulata a ten starý placatější.Asi na tom něco bude.ja jsem kupoval ten můj starý přes ebay od easyhydro.
Jde to poznat ,jsem v pátem tydnu květenství a palice jsou jednou tak větši.No uvidíme co s toho vyleze.
Zdar,
ve světě led jsem zcela nezkušený a chtěl bych se vás zeptat na názor na konkrétní produkt. Jestli někdo má zkušenost apod. Jedná se o LED GROW 600W. Prodává se třeba zde http://nakupledky.cz/home/12-led-gr...ni-rostlin.html Díky za info
Původní příspěvek od mmaaggoorr Zdar,
ve světě led jsem zcela nezkušený a chtěl bych se vás zeptat na názor na konkrétní produkt. Jestli někdo má zkušenost apod. Jedná se o LED GROW 600W. Prodává se třeba zde http://nakupledky.cz/home/12-led-gr...ni-rostlin.html Díky za info
600w to nema...
Technické parametry:
- Výkon: 300W
- LED výstup: 192 x 3W
- Spotřeba pro 220V: 350W-364W
Jasně to píšou i na těch stránkách že to má výkon 300w. potom ale moc nechápu 192x3w?? to je přece 576. Jinak světelné spektrum je vpoho? Myslíš že to bude kvalitka??
osobne nedoverujem vyrobkom, kde vyrobcovia otvorene klamu. oznacuju to ako 600w svietidlo, ale jasne deklaruju ze vykon to ma len 300w... keby to aspon oznacili ze ekvivalent 600W HPS, tak to dokazem pochopit. ale nechapem ako chcu z prikonu 350-364W dostat vykon 576W... ved to je perpetumobile...
Původní příspěvek od mmaaggoorr Jasně to píšou i na těch stránkách že to má výkon 300w. potom ale moc nechápu 192x3w?? to je přece 576. Jinak světelné spektrum je vpoho? Myslíš že to bude kvalitka??
Protože jako "3w" LEDky se označují takové diody, které mají max. přípustný proud 700mA. Vzhledem k typickým napětím červených a modrých diod při tomto proudu cca 2,4V resp. 3,1V se v podstatě jedná o "1,7w" resp. "2,2w" LEDky.
A i když to asi nebyla otázka na mě, odpovím. Očekával bych, že pro pěstování konopí bude mít výkon přibližně mezi 250w a 400w HPS. A to vše za jenom pětinásobnou cenu. Hřích to nekoupit.
Původní příspěvek od alesh
Protože jako "3w" LEDky se označují takové diody, které mají max. přípustný proud 700mA. Vzhledem k typickým napětím červených a modrých diod při tomto proudu cca 2,4V resp. 3,1V se v podstatě jedná o "1,7w" resp. "2,2w" LEDky.
A i když to asi nebyla otázka na mě, odpovím. Očekával bych, že pro pěstování konopí bude mít výkon přibližně mezi 250w a 400w HPS. A to vše za jenom pětinásobnou cenu. Hřích to nekoupit.
a.
e:překlepy
Diky za info. Názory jsou zde různé. Tak nevim no. Chtělo by to aby někdo otevřel půjčovnu led světel aby to člověk mohl vyzkoušet. Přecejen je to drahá sranda