Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pěstu,tak taky doplním nějaké info.. Celkově nejsem moc spokojen s tím to kolem ikdyž to vypadalo tak dobře.. Jednu kytku(Tangerine Dream-semínko) jsem dal na balkon pze hodila nějakou mutaci a zbytečně to stínilo ostatním kytkám tak jsem se připravil minimálně o 50 gé pze byla fakt krásně rozvětvená... A kolem 40dne 12/12 jsem ve stanu načapal svilušky což mě sere úplně nejvíc..
Tak včera jsem seknul nějaký kyti, ale já hlava vykouřená nenafotil celek a afgána.. kosa proběhla 65den 12/12 a proplachoval trval 14dní+
Foto:
1-2. Vanilla Kush-->to bude asi velká jízda..
3-4. Liberty Haze(semínko) velké tvrdé plody mohu jen doporučit..
a na závěr velká paráda můj klon z liberty.. tam bude tak 80 si myslím.. Pak ještě blejsku ty afgány..
zdar a kolik si z těch krasavic dostal?vypadají nádherné.ty kusche sem měl taky zrovna to teď hulim a super material a potvrdilo mi to plno kamarádů že to je luxus ale už toho moc nemám tak jedu další várku.kdy pojedeš další kolo.ať se vede
Zdar lidi, tak ve finale toho bylo 636 ge s cim nejsem spokojen , ale mel jsem toto kolo prolemy... velka vlhkost(asi 6-7 vrchu mi chytlo plisen) pak svilusky ale to nechapu byli jenom na afganech... jeden hybrid a to tangerina dream(sla na balkon) a druha tangerine drem byla tragicka (tento model uz nechci videt jeste jsem to ani nechutnal ale vypada to hrozne smrdi to jak nejaka travka no proste hnus) ale co me mile prekvapilo a co jeste urcite nekdy pojedu tak je liberty haze to je proste fakt top sisky jak kameny vochcany jako krava krasna gramaz,chut, ucinek no proste fakt luxus a je to jediny model co mi nechytnul plisen.. vanila kush taky vyborna kombinace liberty+vanilla je fakt mnamka.. vlastne vsechno bylo dobre az na tu tangerinu..
Hele nechci nic rikat ani tady o nicem polemizovat, palice jsem nevidel jak jsou tvrdy a tezky z fotky neodhadnu, ale abych byl uprimnej tak ja tomu neverim ze by tam bylo 636 g nehlede na to ze pises ze 6-7 vrchu bylo plesnivych a ještě si kytku vyhodil..
Uz jsem nekolikrat videl kolem 600g pod sestikouli a musim rict ze to bylo o poznani vetsi množství sisek