Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nabíráme na objemu Kytí byly před několika dny popláchnuty pod sprchou čistou vodou , zality čistou vodou a teď dostaly maximální doporučený pecky hnojek
Vlhkost - stále problémová, záleží na počasí venku. Tak teď sem měl třeba asi 2 dny až k 70% ale teď je to kolem 45 - 50 % a tak se to i nejčastěji drží tak snad to bude vpohodě.
Jinak nádherná vůně, pěkně pocukrované a megadlouhé blizny
1.FOTO - Celkový pohled z vrchu
2.FOTO - Pohled z boku
3.FOTO - Pohled z boku
4.FOTO - Pohled z boku
5.FOTO - Pohled z boku
Totáální massakr.. Kyti dostali dnes poslední dávku hnojek, poté už proplach a tma. Zatím jde vše podle plánu, závažnější problém nebyl. Jedna kytka je ovšem trochu pozadu a řidší , ale zato má nejdelší a největší palice. Spodní listy kytky hodně rychle zhazují a cucají z nich rezervy.. Vůně neskutečná
mám trochu dilema: CANNA uvádí že dávat BOOST až do konce.. trochu se bojím o chuť.. jeden člen psal že to přidával i týden před sklizní tak to asi taky pojedu a týden před, konec.. Nemáte prosim někdo zkušenost?
Bohužel kvůli potížím s vlhkostí- naštestí kolísavou - ale až do 70 % :O jsem sedmý den ze 14 denního proplachu udělal teprve druhý pořádný proplach ... a teď proběhl třetí. chci se zeptat co si myslíte ,jestli to stihnu plus mínus za týden proplachu vymýt? Jsem z toho nervózní , ať už to je u konce
70% vlhko trvalo 2 dny což byl pro mě největší stres, naštěstí nikde známky plísně..
Poté období sucha kdy holky proschly - 40% , den nad 30% a teď opět kolem 65% přes noc a 40% přes den.
KDY SKLIDIT? - otázka co teď hodně řeším , podle Greenhouse seeds +-65 den. Což je plus mínus teď ALE - mam tam sativové pheno které podle mě potřebuje déle.
HAVNĚ aby to bylo propláchlé.. Po 2hém proplachu slezla hromada listí zežloutla, což by mohl být znak že kytka už nemá dostatek živin tak je stráví z listu? Po Final solution chytly podzimní barvy.
Jak najdu mikroskop tak mrknu na barvu pryskyřice , a rohodnu se.
Modlím se aby to bylo bez plísně a abych stihl sklidit včas kvůli opožděnému proplachu... nechci žádné mrtvolováky ..
Pokud máte někdo rady jak byste to udělali tak je uvítám
Čau, chutě bych se nebál vypadá to, že.to mas proplachnuty dost. Taky aplikuju podobnej způsob flushe jako ty a výsledná chuť byla vždy dobrá.
Jestli chytaj podzimní barvy můžou taky ještě začít fialovet a nechat je zrat třeba ještě o 10 dnů déle. Je to pak ale sedativum gaučový :-) jestli chceš spíše high pokosil bych co nejdrive.
Jinak krásný kytky a pěkný pěst ;-) K+4Y
Jsem zvědav na výslednou gramáž.
Zdar
zaprvé chci poděkovat za velké množství pozitivních karem, dělá mi to opravdovou radost, zvlášť když je to můj první IN a ještě tak trochu od oka
Díky!
to BigBrothers : děkují za odpověď, díval jsem se i na jiné stránky a také bych řekl že již bude propláchnuto.. Sedativum práávě nechci, i když za fialku by to možná stálo... Teď už jen sleduju trichomy pod mikroskopem, a jakmile bude mléčno, se semtam začínajícím jantarem tak pokosím...
Děkuji za pochvalu
8.7
63. den
Trochu k aktuálnímu dění :
Vlkhost: noc - 65% -
den - cca 50 %
Doufám že za honbou za idealním zbarvení pryskyřice mě to do té doby nezplesniví ... to by mě asi jeblo Pokud uvidím sebemenší náznak setávám pryskyřice nepryskyřice Ono nakonec těch 65. dní bude uplně ideal
Nevíte někdo jak rychle ta pryskyřice zraje v poslední fázi?