Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » 1 počin není zločin!out zahrada
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6
Autor
Téma 
huhuga
Stálý Člen

Karma uživatele huhuga - 74% PěstitelskáKarma uživatele huhuga - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

jako květináče prťavý asi sou no ale bohužel sem neměl jiný a byl sem rád za tyhle. příští rok stopro aspon 25 ale pokud seženu nejak rozumně 50l tak pojedu 50. hlavně příští rok na tohle místo chci hodit af mazary protože ty potvory co mi tam rostou fakt nezvládám o květu radši ani nepřemejšlim příští rok vysekám nejaký roští a nechám je valit jak chtěj

PRVNÍ OUT-rok 2014
https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=72779

Old Post 21-07-2014 v 19:56 PM
huhuga je offline   Profil uživatele huhuga   Find more posts by huhuga   Foto galerie člena huhuga   Click here to Send huhuga a Private Message   Add huhuga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 66

Vysekej ho ještě letos a půdu připrav na jaro.
Kytky máš pěkný a těch žloutnoucích listu se nelekej!
Kytka se zbavuje jen nepotřebnejch listu.

Old Post 21-07-2014 v 20:15 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
huhuga
Stálý Člen

Karma uživatele huhuga - 74% PěstitelskáKarma uživatele huhuga - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

zdarec tak sem sklidil už všechny Auto ak-47 až na jednoho a to kvuli tomu že je u velkejch kití a tam jedu zejtra.

takže zde je můj názor
semínka byli od Natural seeds což je česká značka a je v nabídce 5semen.
(asi sem i slyšel že natural seeds je značka 5semen ale to fakt nwm jistě)

koupil sem balení po 6 ks semínek.Klíček vystrčili všechny už po dvou dnech a tak sem je šoup do hlíny.z hlíny vylezlo jenom 5 ale připisuju to sobě protože sem dal dva klíčky špatnou stranou do hlíny.
kytky rostli krásně hned od prvních chvyl byli zdravé a letěli celkem slušně.
začali kvést přibližně ve stejnou dobu(tejden sem byl na dovolený a když sem se vrátil všechny už kvetli).jedinou slabynu vydim v odlišný dýlce květu,ovšem ne jako slabynu pro mně,akorát mě to donutí šetřit s už usušenym materialem do doby než se usuší další

pokud to mohu tvrdit,mám dvě phena.jedna udělá pořádně macatou centrální pálku a pak vystřelí 4-5 větviček aby se neřeklo a udělá na nich brkopálky. je menší než druhé pheno ale květ trval o 1a půl týdne míň což už se počítá. hlavní palice je prorostlá,smradlavá, tvrdá a lepkavá až hamba lidi kterym sem to ukazoval se mně ptali jestli to nerostlo pod lampou
a tet to nejlepší plíseň si ani neškrtla!!možná je to tim že při sklízení sem jim otrhal většinu těch malej kalichů co vyrazej jako první.

druhé pheno není sice tak tvrdé ale zato má víc mohutnějších postraních palic a je taky větší.nicméně pálky nejsou tak tvrdé spíš řidčí,má o dost víc listů a skoro nevoní.taky dozrává dýl než meší pheno ale taky má svou krásu
takže vydim to takhle
semínka stáli 360kč

klíčivost 6/6

stavba rostliny 7/10

chuť 9/10 fakt moc šmakozní travka

síla 9/10 neuvěřitelně kilí,brko nejde dohulit najednou a bong je prostě smrt

spokojenost 20/10 fakt sem tolik nečekal sem moc překvapenej a fakt doporučuju všem.

fotky nejak shromáždim a zejtra je sem nahodim spolu z dalšim upem tak zatim at to roste ))

PRVNÍ OUT-rok 2014

Old Post 10-08-2014 v 16:24 PM
huhuga je offline   Profil uživatele huhuga   Find more posts by huhuga   Foto galerie člena huhuga   Click here to Send huhuga a Private Message   Add huhuga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
huhuga
Stálý Člen

Příspěvek č. 68

prosím adminy smazat tenhle příspěvek dík

PRVNÍ OUT-rok 2014

Old Post 10-08-2014 v 16:27 PM
xnocomentx
Nový Člen

Karma uživatele xnocomentx - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

Mozem len potvrdit tvoje hodnotenie. Presne tie iste som si tento rok kupil aj ja. Klicivost 100 % rastlinky krasne. Za oknom som z toho vypestil neskutocnu bombu do hlavi Bez akychkolvek hnojiv v 2l kvetinaci. 16 g sucheho. Uspech pripisujem kvalite semien, ktore sme obdrzali takze SPOKOJNOST !

Old Post 10-08-2014 v 16:36 PM
xnocomentx je offline   Profil uživatele xnocomentx   Find more posts by xnocomentx   Foto galerie člena xnocomentx   Click here to Send xnocomentx a Private Message   Add xnocomentx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
huhuga
Stálý Člen

Příspěvek č. 70

jako akáčka se fakt povedli štve mnjě jenom že sem nesehnal samce na voprcání :/ snad příště

nuže sem zde z celkovějším upem než minule a budou dokonce i fotky
po celkem dlouhé době (už ani nwm jak dlouho) sem se dostal ke svejm kytí
a můj první dojem byl spokojenost.a to z důvodu že mi to bud připadá a nebo kytky už tak neletěj ( taky je to tím že sem je ohnul do hroznejch úhlů ) a taky k velké radosti jsem nabyl přesvědčení že jeden ze skunků začíná kvést!při bližším ohledání ale je vydět nedostatek hnojení a to hlavně u krajního shaman kterej furt žloutne ale tak nehnojil sem fakt dlouho. taky sem se rozhod že ještě před začátkem květu trochu prostřihám kytky od zbytečnejch a přebitečnejch větví což se mi snad taky povedlo ale ještě nemám tu razanci mazáka,furt se prostě bojim abych to nezesral .
a co bych ještě dodal... snad jenom že zelenej shaman začíná trochu fialovět což mi dělá velkou radost a taky že sem sklidil poslední af ale to pánové a dámi fakt stálo za to.vypadá jak kdyby ho víla zhulnička posipala veselím cukříkem prostě je to fakt cukernatec od kosti.

holky sem pop=rvé pohnojil na květ a to ze dvou dúvodů a to : 1 a hlavní..nemám už fish mix
2 důvod je nakvetení skunku a taky se mi doneslo že to muže urychlit začátek růstu tak proč to neskusit.
budu muset koupit asi ještě bio bloom protože 100% dojde a chtěl bych se optat jak je to z final soloution (nwm jestli to píšu správně). pomůže mi to nějak nebo vyhodim keshe,když tak bych nepohrd tipem na nějakej podobnej přípravek co je lepší
tak to je zřejmně všechno tak ať už vám to kvete,zdar pac a pusu atd...

1fialovej shaman

2 zelenej shaman

3skunk co vypadá jak křoví

4 nakvétající prakticky nevyfotitelnej skunk

5 celek

PRVNÍ OUT-rok 2014

Old Post 13-08-2014 v 10:51 AM
huhuga
Stálý Člen

Příspěvek č. 71

a ještě pár fotek tu mám hlavně mám fotky toho akáčka co sem předevčírem sklidil ale i nejaky ostatní co sem nafotil kdys sem se nudil

1 palička akčka poskafená až hrůza

2další palička

3celá kytka

4pak tu máme ještě shamanovy větve co se nejvíc rozjeli po ohnutí

5foto z druhé strany

EDIT: i druhej skunk začíná kvést(na 90%)!! takže skunky kvetou dřív než shamani to sem nečekal.
niméně se pokusím něco sklidit po 7-8 tydnech v květu protože v bance řikaj že je to ta nejlepší doba kdy má tahle odrůda nejlepší účinky tak uvydíme
smějte se

PRVNÍ OUT-rok 2014

Naposledy upravil huhuga 13-08-2014 v 15:44 PM

Old Post 13-08-2014 v 11:18 AM
huhuga
Stálý Člen

Příspěvek č. 72

květ a sílu pánové a dámi mám tu pár fotek už skoro dosušenejch paliček af ak47.
sou to dvě fena.
1 pheno-řek bych že má znatelně řidší stavbu palic než to první a také má o poznání mín skafíků. na chut neni úplně nejlepší a sílou také není tak razantní jako druhé.
dělám to tak že vezmu pálku od obou phen a prostě to společně nadrtím výsledek je pošušňání

2 pheno-je poměrně tvrdé a jak bych to řek..takové nafouklejší než první.
má taky o dooost víc skafíků(některý pálky sou fakt jak posipaný cukříkem yum yum)
vůně řek bych taková do citronu dost mně to překvapilo ale už při růstu voněli některý celkem ovocně
je dost silný možná i víc než to první Ak co sem tenhle rok sklidil(a to byl mazec! ) takže se to fakt hodí smíchat stim slabším a výsledek opravdu potěší.

Nu a nyní vám představím mého jediného samce (eště ste neměli tu čest)
menuje se Jarmil a je moc fajn..
je to fak takový hovádko,prorost totiž květináčem a malou dírku dole rozšířil milej jarmil jak se mu zachtělo
duvod proč sem ho vubec takhle nechal ve skleníku byl ten že sem myslel že je to samička , njn mílka se vloudila.
je to nějaká indika z obrovskýma!! listama(prostě noname)
když dete do skleníku sipe se pil všude kolem a to má výhodu.
jelikož je tam pilu tři prdele jako naprostej amatér sem si moh skusit zbírání pilu a jeho následnou úschovu.nebudu lhát dva poloplný sakli sem musel vyhodit kvuli vlhkosti no ale skusit sem to musel. třetí leží přemnou na stole a jarmil vypadá že ještě nedopilil

PRVNÍ OUT-rok 2014

Naposledy upravil huhuga 11-09-2014 v 13:41 PM

Old Post 11-09-2014 v 11:41 AM
huhuga
Stálý Člen

Příspěvek č. 73

zde vydíme víše zmíněného jarmila

PRVNÍ OUT-rok 2014

Old Post 11-09-2014 v 13:25 PM
huhuga
Stálý Člen

Příspěvek č. 74

NIKDE sem tu nenašel ucelenej návod a postupy jak získat a uskladnit pil tudíž ho sem házim.(je to pro naprostý začátečníky od naprostého začátečníka, takže to 100% pochytíte )
kdyby tu už byl klidně smázněte )

nuže pyl (který vypadává z takových malích pohárků který má samec místo samičích květů) je strašně lehký a jemný tudíš by bylo dobrý kdyby zrovna nefukalo až budute odpilovávat svýho jarmila )

1.způsob: vzít velkej zavíratelnej sáček(prostě ten ve kterym kupujete brka ale velkej),a nasunou/nasadit ho na větev (opatrně!)

-výhody když nemáte velkýho samce s moc větvema prostě vezmete tenhle pytel nasadíte na samce zatřesete a pyl je jednoduše váš
-nevýhody když máte velkýho samce,nasadíte pytel na jednu větev a zatřesete spadne pyl sice i do saklu ale hlavně lítá i ze všech větví kolem.

2 způsob: vzít pauzovací papír(nebo papír z podobnýho materialu,je takovej..hladkej pyl se na něm nedrží) a za naprostýho bezvětří sklepávat (zase jemně a opatrně né třást z chudákem jarmilem jak z mrtvolou.to by se zase sipalo kolem)podle mně dost dobrej způsob minimální ztráty pylu a je to rychlí.

-výhody: rychlé a pokud se provede správně i dost vínosné
-nevýhody: pokud zatřesete moc asi budete zase celej od pillu a taky
je tu možnost(samozřejmně se mi to stalo)že nějak blbě nakloníte ten papír a pyl bude fuč.

3. způsob: vzít velkou pětilitrovou zavařovačku a větve do ní nastříhat.je to taky dost jednoduchej způsob a je taky možná nejbezpečnější.

-výhody: prakticky bezestrát,rychlé jednoduché.
-nevýhody:je celkem těžký dostat ze sklenice uplně všechen pyl(ale to chce skill )

Skladování: ošemetná to část kterou sem samozřejmě (jako správný noob) naprosto podcenil.
takže jak oklepáváte ten pyl na 100% vám tam budou padat i některý ty kalíšky.Musíte! je z toho dostat všechny.já je tam napoprvý nechal a divyl sem se že do druhýho dne pyl zvlhnul a moh sem ho vyhodit :/
dostat je z toho je poměrně jednoduchý : vemete sítko na čaj (dodám foto) na stul dáte papír a přesipete na ten papír pyl.pyl propadává krásně sám je fakt strašně jemnej,ale já to potom ještě chvýli vyklepávám páč spoutu zachytěj ty kalíšky.
když to máme zbavený uplně všech nečistot a věcí co by mohly produkovat vlhkost,můžeme pyl přesipat do saklíku a přidat pár zrnek rejže(ta pomůže udržet sucho).
saklík pak můžeme hodit do mrazáku,kde má šanci vydržet spoustu let a nebo si ho hodíte do šuplýku a tam vydrží tak půl roku(někde sem se to dočet)

mám to nafocený ale nemám tet ten foťák takže fota přidám nejspíš večer

toť to co sem skoušel já.určitě existují i lepší způsoby a vychytávky a tak vás prosím nehejtěte mně za můj amaterizmus (a gramatiku D) chtěl jsem sem taky něco hodit abych furt jenom nebral.
takže přidávejte i vy svoje fígle na sběr a uskladnění pilu a buďte šťastní

PS:nevím jestli to uplně patři do tohohle trýdu

PRVNÍ OUT-rok 2014

Old Post 11-09-2014 v 14:13 PM
huhuga
Stálý Člen

Příspěvek č. 75

čus takže mám tu celkovej Up.

když sem se knim dostal dost sem čumněl jak ten květ poskočil
ale bohužel sem taky vyděl jak strašně sou dvě z nich žlutý :/

předpokládám že je to tim že zrovna moc hnojení nedostávaj protože babča zapoměla a taky je to stoprocentně tim zas*** počasím.
hold chčije a chčije jak říkával pan kemr

následkem dešťů nebyl jenom žloutnutí listů ale taky sem bohužel narazil na první plíseň byla na větším skunku a dost mě to naštvalo protože ten druhej kterej má už docela dost nafouklí pálky žádnou neměl(díky za to!!)našel sem ale naštěstí jenom na dvou malejch paličkách začínající tak snad to bude v pohodě když teť má bej aspon 2 tejdny pěkně.

taky bych potřeboval trochu helpnou s kosou skunků protže už vypadaj celekm macatě teť. takže já tipuju tak měsíc max co myslíte?

dál sou tu shamani který stejně jako skunkově začali kvýst prakticky stejně (jakože oba najednou ne se skunkama )
ten větší (i když tet už se o tom dá polemizovat ) a fialovější vypadá že je mu všechno ukradený a jako jedinej nevykazuje nějaký velký problémy a za to ho mám moc rád

nicméně druhej shaman mi připadá že je na tom fakt bídně kvete sice srovnatelně což se divym ale jakoby mněl nějakou konopnou žloutenku a celkem se bojim aby se to na něm nějak víc nepodepsalo.

je možný že má málo dusíku a jinejch živin ale co stim sakra mám dělat když furt jenom leje a všechno hnojivo se vyplavý :/
no fakt zoufalost....

tak vám to sem hodím ale dost sem váhal nikdo to tady tak žlutý totiž nemá a já vypadám jak ňůbí (stejně sem)
ale pak sem si řek kdo v začátcích nebyl a když sem vyděl https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=63969 tak sem na sebe byl i chvylku hrdej

1-4 foto je větší skunk je taky hodně žlutej dost mně to sere protože na zelenějších větvých sou větší paldy :/ . to taky nechápu jak to že některý větve sou zelený víc a některý míň. má to něco společnýho se špatným hnojením nebo je to to počasí+málo hnojek?

poslední fotka je menší skunk kterejmá ovšem nabobtnalí palice o dost víc a taky není tak žlutej

PRVNÍ OUT-rok 2014

Naposledy upravil huhuga 14-09-2014 v 20:20 PM

Old Post 14-09-2014 v 19:59 PM
huhuga
Stálý Člen

Příspěvek č. 76

další fotos!
všecho tohle je menší nabobtnalejší skunk

PS: hrozně špatně se fotí

PRVNÍ OUT-rok 2014

Naposledy upravil huhuga 14-09-2014 v 21:15 PM

Old Post 14-09-2014 v 20:21 PM
huhuga
Stálý Člen

Příspěvek č. 77

a potom ty shamani
1-2 foto je shaman kterej jede bez problémů nazívám ho větším ale už tomu tak asi není

3-4 je druhej shaman a ten má tu žloutenku jak prase doufám že po btěch deštích to pude do pohody

jinak oba kvetou zhruba 2-3 týdny (njn bylo hnusně)

a skunky kvetou něco okolo měsíce +- týden

ať to neplesnivý a kvete zdar

PRVNÍ OUT-rok 2014

Naposledy upravil huhuga 14-09-2014 v 21:34 PM

Old Post 14-09-2014 v 21:16 PM
Praseone
Stálý Člen

Karma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

Tohle je hrůza.... Jako měl by ses o ně trochu starat a rozhodně hnojit, hnojit, hnojit. Ptáš se na úplný pičoviny. Trochu si pročti FAQ, tam se dozvíš odpovědí, nevymejslej hovna a začni to pořádně hnojit ;-)

EDIT: "je možný že má málo dusíku a jinejch živin ale co stim sakra mám dělat když furt jenom leje a všechno hnojivo se vyplavý :/"

Dit jsi psal, že babička zapomněla hnojit a ty tam prece nebydlis, tak jak se ti vyplaví hnojivo které tam neni?

Hnojit, hnojit...

Prase je tu zase

Pěstování trávy pro potěšení, ANO. Pěstování trávy pro peníze??? WTF

„Žij každý den, jako bys právě v něm měl prožít celý svůj život.“

PC Grow Box

Naposledy upravil Praseone 15-09-2014 v 10:52 AM

Old Post 15-09-2014 v 09:37 AM
Praseone je offline   Profil uživatele Praseone   Find more posts by Praseone   Foto galerie člena Praseone   Click here to Send Praseone a Private Message   Add Praseone to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Praseone! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
huhuga
Stálý Člen

Příspěvek č. 79

no tak dobrý FAQ sem přečet už před tim i teť a nwm co z toho by mi tam pomohlo.
hele když ti listy žloutnou od spodu tak je tam napsaný že má málo dusíku a hnojek.
co dál by mi z toho pomohlo?
vono taky hnojit když chčije neni lehký (nwm jak to děláš ty) ale mě připadá že zalejvat to hnojivem když je půda naprosto prochcaná je ....kontraproduktivní.

ptám se na píčoviny?

myslíš střeba kdy mám sklidit? tak sorry ale ptá su tu na to skoro každej a nepřipadá mi to jako tak debylní otázka.(je možný že stim modelem má někdo skušenosti tak ví víc )

že se ujišťuju jestli je to hnojením a počasím? tak jako muže to bejt i jinej problém a je dobrý prostě na 100% vědět sčim máš tu čest.

no když něco pohnojíš a potom tejden chčije tak sem to myslel tak že i když si tam před tim něco dal tak se ti to prostě vyplaví

děkuji ti teda za radu ohledně hnojení..ale kámo taky se to dá napsat slušnějc. pochop i ty si začínal a řek bych že si nebyl hneed od začátku mičurin

ale souhlasím že to pěkně nevypadá :/

zas takový hovna sem doufám nepíšu

zdar

PRVNÍ OUT-rok 2014

Naposledy upravil huhuga 15-09-2014 v 14:56 PM

Old Post 15-09-2014 v 14:36 PM
Praseone
Stálý Člen

Karma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

To nebylo myšleno zle chlape, to je jasný a mezi píčoviny sem řadil dotaz ohledně listů, vyplavení hnojiva, jestli za to může počasí... Všude je teď hnusně, mě začala plesnivět ta Heri a to kurva dost, předtím ani prd a to sem jí kontroloval..... O to mi ale nejde...
Vždyť přeci vidíš, že ty kytky potřebujou papat, to je vidět na první pohled a určitě za to nemůže počasí... Jinak na dotaz ohledně Skunku, ten je v pohodě, to je v poho otázka, tu sem nechtěl urazit Vypadá že tak 14 dní a mohl by klidně bejt, sleduj blizničky...
K samotnýmu hnojení tak když zahnojíš kytku, veme co potřebuje a zbytek proteče pryč a i když prší, tak si nemyslím, že by se z ní ty živiny vycucávali To je nesmysl....
Každopádně buď v pohodě, úrodička bude dobrá a kytkám hnojit a hnojit a bude pohoda Jinak to máš od začátku pěkný, sleduju to, to až teď sem tě musel "zkrotit"

EDIT: Já hnojim normálně jak se má a kytky sou zelený i když je pořád hnusně...
I když je pravda, že mě na "políčku" bude čekat asi velký překvapení, vůbec sem nestíhal tam během 10 dnů zajít :-//

Prase je tu zase

Pěstování trávy pro potěšení, ANO. Pěstování trávy pro peníze??? WTF

„Žij každý den, jako bys právě v něm měl prožít celý svůj život.“

PC Grow Box

Old Post 15-09-2014 v 20:10 PM
Praseone je offline   Profil uživatele Praseone   Find more posts by Praseone   Foto galerie člena Praseone   Click here to Send Praseone a Private Message   Add Praseone to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Praseone! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:42 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás