Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
- tendle záhon sem si vysekal na neutrálním území, mezi polem jezedáků a naší zahradou, kde roste spoustu plevele a kopřiv a tak se tam snažím držet kytky dost při zemi, aby na ně nikdo moc neviděl. Na kořen zase kobilince a list Phyt-Amin.
- fotky:
1) celkový pohled
2) Church
3) Church
4) 2 kvetináčovky, jedna je ten Bond a drůhá můj NoName
5) Bond
Problémy s fórem, nebo potřebujete jen upravit své téma? Pošlete PM.
A jinak mám po zahradě všude možně poházený nějaký kytičky a taky mám ještě něco v květináčích:
1,2 a 3) Hempstary v květináči
4,5,6 a 7) Ty moje NoNamy, říkám jim Maconhy
Čím víc tím líp, ale nejdůležitější je kvalitka taky sme zvědavej, hlavně v tom bordelu kytek musím uhlídat každýho samce a hermouše, no bude to pekýlko
Zedy, pokud se v tuto dobu teprve chystáš na samce, tak tě skutečně pekýlko teprve čeká. A sice ne ze samotných samců, nýbrž z obavy, že kyti nedojedou(hlavně květináčky). i kdyby jsi dnes objevil prvního samce, tak holkám z té samé setby vylezou první fusy až po týdnech.
Snad bude léto skutečně delší, ale fotoperiodu při OUTu neošulíš, pokud ji neošulíš. Mě ostatně letos čeká zřejmě to samé - přes week budu muset zatmívat.
Tak ať ti to šlape a aby nezbyla jen ona útěcha - čím víc, tím líp.
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
Původní příspěvek od Hyde Zedy, pokud se v tuto dobu teprve chystáš na samce, tak tě skutečně pekýlko teprve čeká. A sice ne ze samotných samců, nýbrž z obavy, že kyti nedojedou(hlavně květináčky). i kdyby jsi dnes objevil prvního samce, tak holkám z té samé setby vylezou první fusy až po týdnech.
Snad bude léto skutečně delší, ale fotoperiodu při OUTu neošulíš, pokud ji neošulíš. Mě ostatně letos čeká zřejmě to samé - přes week budu muset zatmívat.
Tak ať ti to šlape a aby nezbyla jen ona útěcha - čím víc, tím líp.
To hustý sazení beru jako experiment, tak to pro mě nebude zase tak příšerná škoda, když tydle kytky nedojedou, proto mám taky další záhony
Původní příspěvek od aero1 tva kvantita vypada dobre ale co to tam mas za prcky?
Ty jo to sou všechno takový opožděný kousky, který vylezly ze země dost pozdě a tak co s nima, rozházel sem je kde to šlo, aspoň ozkouším nový místa na zahradě, kde a co jak roste a dám jim tak život ne. Sou to všechno kytky ze semínek, který sem poházel po tom záhonu. Když mrkneš a pročteš pár stránek dozadu, tak se dočteš jak sem se k tomu dostal
- tak sem pořádně mrknul na můj druhej záhon a našli sme tam s moji krasavicí 9 kytek, který zhermovali a ani jeden samec. Konečně se udělalo trochu víc místa pro ostatní rostliny a zase chvíli počkám jak se ukážou další.
Jedna z kytek sama do sebe, bez jakýhokoliv zatmívání kvete a to moc pěkně, kvete do růžova a moc jí to sluší i stonek má do fialova. Zatím to hnojím Phyt-aminem, mohl by mi někdo poradit kdy a jak přejít na Bloom?
Zdravím, určitě jí začni krmit Bloomen, kvete a takovej květ potřebuje výživu ! Přechod z růstu na květ neřeš! Stačí namíchat hnojku a zalívat! Máš to pěkný tak ať to valí