Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » hlavní problém -- rodiče :o)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
bimbulinek
Nový Člen

Karma uživatele bimbulinek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

to viridis.. vubed jsi me neurazil...nejradeji mam uprimnost...je to jak to psal drew...hazi vsechny drogy do jednoho pytle .. no ale s tim abych to nechal vyhnit... pred asi pred pul rokem jsem si nechal propichnout jazyk...mati na to prisla...strasne zle tak jsme se na necem domluvily ale ona to nedodrzela...tak jsem si ho nechal propichnout jeste jednou...opet na to prisla ale uz to bylo v poho...takze kdyz to nejak zkousne tak pak uz to bude v poho...
ale dikes vsem za prispevek....
(s)mejte se ... caues

Old Post 19-09-2002 v 21:23 PM
bimbulinek je offline   Profil uživatele bimbulinek   Find more posts by bimbulinek   Foto galerie člena bimbulinek   Click here to Send bimbulinek a Private Message   Add bimbulinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gizmo
Stálý Člen

Karma uživatele gizmo - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

Jo tak hulení a rodiče je fakt drsný téma (teda jak u koho, ale u mě určitě). Nikdy jsem se nechtěl nutit do toho, abych jim něco vysvětloval, protože to stejně asi nemá cenu. Ale máti mě jednou překvapila, když se mě ptala, jestli jsem zkoušel nějaký drogy (je to teda už asi tak4 roky) a já sem jím řekl, že sem hulil a ona na to: já myslela nějaký jako tvrdý drogy, ne nějakou trávu.... to mě celkem dostalo. Ale stejně se s ní o tom nebavím. Mám v plánu sice někdy s mojí máti zajít na špeka, ale teď se do toho ještě přímo nechystám. Hele bimbulinku, já nevím, jaká je tvá máti, takže ti nemůžu nic moc radit, ale myslím si, že nejlepší je nechat všechno uležet a za nějakej čas už to bude brát všechno trochu jinak... A pak se ti třeba taky jednou povede jí říct, ať neodsuzuje něco, co nevyzkoušela, a radši jde s tebou na jointa. Já se o to každopádně jednou pokusím :-))))

That's all from me...

live ganja, live!!!

Old Post 19-09-2002 v 23:58 PM
gizmo je offline   Profil uživatele gizmo   Find more posts by gizmo   Foto galerie člena gizmo   Click here to Send gizmo a Private Message   Add gizmo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marc
Stálý Člen

Karma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% Pěstitelská

to gizmo Příspěvek č. 67

Pokud budou mit vsichni stejny pristup k huleni jako ty, tak u nas nikdy nebude legalizovano. Zni to, jako kdyby ses za to, ze hulis, stydel.

Musime preci sirit osvetu !

;-)

Old Post 20-09-2002 v 08:21 AM
marc je offline   Profil uživatele marc   Find more posts by marc   Foto galerie člena marc   Click here to Send marc a Private Message   Add marc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Piskot
Stálý Člen

Karma uživatele Piskot - 25% PěstitelskáKarma uživatele Piskot - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

Ja hulim uz dlouho.Mati se s tim tak nejak vyrovnala,ale ne uplne.Asi nikdy nebude nazoru,ze je trava lepsi nez alkohol.A to mela ode me takovou osvetu za ty roky,ze to se postesti malokomu
Proste svet nasich rodicu vyrostl na cigaretach a alkoholu a to je pro ne to nejvetsi mozne povyrazeni a je tezke je presvedcit,ze marihuana neni tvrda droga ktera cloveka znici.Samozrejme,ze u vseho plati "s mirou".
No ale taky je mezi nima spousta "typku" hlavne tatiku,ktere aspon trochu zasahla vlna 60-70 let.treba muj kdyby ste ho videli urcite mi date za pravdu.Je nazoru,ze kdyz show tak poradna on je fakt spravnej blazen.Ale jak prisel k moji mati to je mi dodnes zahadou.Ona je uplny opak.Kdyz se dozvedela,ze hulim tak bylo videt,ze ji to dost vadi.Ale ocenuju,ze mi nic nezakazovala.No a teprve az po spouste hodin prodebatovanych na tohle tema a tech letech co JEN HULIM A NEBERU TVRDE DROGY se s tim da se rict srovnala

Piškot @ like @ high

Old Post 20-09-2002 v 11:23 AM
Piskot je offline   Profil uživatele Piskot   Find more posts by Piskot   Foto galerie člena Piskot   Click here to Send Piskot a Private Message   Add Piskot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gizmo
Stálý Člen

Karma uživatele gizmo - 53% Pěstitelská

2 marc Příspěvek č. 69

Nevím, jaxi přišel na to, že se za hulení stydím.... to je pěkná pi....na. S tou legalizací ale u nás zatím moc nepočítám a ani mi nevadí, že legalizace dosud neproběhla, protože si vypěstuju pár svejch kytek, který potom s kámošema skouříme a nemusíme chodit do žádnejch kofáčů si nakupovat hulo.... po legalizaci totiž lidi zjistěj, jaký jsou v huelní prachy a začnou vymejšlet kdo kde a proč bude moct pěstovat, takže to bude stejně na hovno jako teď....

live ganja, live!!!

Old Post 21-09-2002 v 14:03 PM
gizmo je offline   Profil uživatele gizmo   Find more posts by gizmo   Foto galerie člena gizmo   Click here to Send gizmo a Private Message   Add gizmo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dalajlama
Stálý Člen

Karma uživatele dalajlama - 13% PěstitelskáKarma uživatele dalajlama - 13% Pěstitelská

Pohodička 2 drew & viridis Příspěvek č. 70

K+

viridis to podal naprosto libově - (2viridis: upřímnost - jednání na rovinu . . to dnes lidem dělá problém.. nejsou zvyklí tak jednat - prostě normálem je faleš a taktický ústrky... ale to jsem se dostal jinam.. sorry.. )

2drew:
taky názor - podobnej jak u mě...

chlapi máte nádherně zpracovaný příspěvky - přesně to "košér" by sedlo

PS: s rodičama jsem začal mýt nejlepší vztahy po té, co jsem od nich odešel . . .

dalajlama in love SPEKTRUM ŠTĚSTÍ ZAOKNOVKA GOOD-MUSIC myWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman

Old Post 21-09-2002 v 18:18 PM
dalajlama je offline   Profil uživatele dalajlama   Find more posts by dalajlama   Foto galerie člena dalajlama   Click here to Send dalajlama a Private Message   Add dalajlama to your buddy list     Navštiv homepage uživatele dalajlama! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
borifield
Stálý Člen

Karma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

normalne jsem si s mamou promluvil a bylo topred par lety kdyz od ganji vonel celej barak,tak si toho musela vsimnout a od ty doby ma na trafku desne citlivej nos ,staci jenom abych si nechal na v pokoji neco vonavyho a mama uz mi to hlasi jinak mi ve vsem vychazi vstric ,tata to vse toleruje s klidem stareho nekuraka.nedavno jsem si narychlo susil palicku v mikrovlnce a druhej den mi mama podava palicku stim ze jednu nasla uvnitr a druha vysela za zaclonu v kuchyni vi ,ze skoro vsichni kamaradi kouri a ze kdyz mam boty od hliny ,ze jsem byl na poli ,proste zadny tajnosti.......

Old Post 22-09-2002 v 12:21 PM
borifield je offline   Profil uživatele borifield   Find more posts by borifield   Foto galerie člena borifield   Click here to Send borifield a Private Message   Add borifield to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martini
Nový Člen

Karma uživatele Martini - 0% Pěstitelská

Palec dolů Netolerance rodičů. Příspěvek č. 72

Ahoj, je mi 17 a chtel bych zacit pestovat indoor, outdoory se mi moc nedarej, pokazdy je nekdo najde a zhuli za me!! ..

Mama mi pesteni ted razantne zakazala, ze prej je to droga a ze se boji pokuty nebo dokonce zavreni... (to ze hulim nevi )

Nevite jak ji zmenit na to nazor? (u taty asi neuspeju, sam kouri a obcas se napije, ale trava... kdyby se dozvedel ze hulim, tak uz lezim pod kytickama...(teda snad pod konopim:sun :-)

Takze, jak jste si vybojovali pesteni doma u rodicu?

(jestli tohle tema uz tu bylo, tak se omlouvam, ale nenasel jsem to..)

Old Post 19-06-2003 v 18:47 PM
Martini je offline   Profil uživatele Martini   Find more posts by Martini   Foto galerie člena Martini   Click here to Send Martini a Private Message   Add Martini to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Martini! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TheKeptn
Námořník

Karma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

Takze cus, tvuj problem dobre znam a je to dlouhodobejsi zalezitost, chce to proste rict matce ,tak a chci pestovat a ty chces nebo nebo ne at se s tim srovna. Chce to tvrdy boj spousta rozhorovoru a priprav si hlavne argumenty coz je nejdulezitejsi. Jo a to ze hulis MUSI !!!!! VEDET !!! .Tak uspej.

250W - BUSH\250W - ScroG\250W - 2xBubbler+2xHlina

\150W - LST\150W/250W - Bubbler \Balkonek 2003\ Balkonek 2004

Vyhlídky v Praze i jinde
Opylení
Výroba HOMEMADE Cooltube

Old Post 19-06-2003 v 18:51 PM
TheKeptn je offline   Profil uživatele TheKeptn   Find more posts by TheKeptn   Foto galerie člena TheKeptn   Click here to Send TheKeptn a Private Message   Add TheKeptn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ekon0m
Nový Člen

Karma uživatele Ekon0m - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

Jo a hlavne nech sa ti nestane niečo také ako mne:
Matka mi dovolila pestovať jednu rostlinu. (...hovoril som, že to pestujem lebo je to moj koníček a že nehulím...)
Postupne som začal vybavovať skriňu,sodík atd.
Momentálne mi to tu leží všetko na stole pretože mi to matka zadrhla, že vraj možu ísť s otcom do vezenia atd.
Takže teraz fakt nevím, žeby zbytočne vyhodených 5000sk?
Keď už chceš pestovať doma tak im povedz presne čo chceš, aby si nedopadol tak ako ja

Don't worry by happy just smile smile smile and life will smile on you...

Old Post 19-06-2003 v 19:34 PM
Ekon0m je offline   Profil uživatele Ekon0m   Find more posts by Ekon0m   Foto galerie člena Ekon0m   Click here to Send Ekon0m a Private Message   Add Ekon0m to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 75

Vážení, já ty vaše netolerantní rodiče s jejich obavami
docela chápu.
Já, ač uživatel konopí, bych byl velmi rád,
aby má dcera, pokud to bude chtít zkusit, tak s tím začla,
až bude dospělá. Je mi jasný, že to je utopie,
ale vzhledem k tomu, že na vlaszní mozek vím,
co za pekelný modely se daj získat,
tak bych řek, že kdo si počká, ten se dočká.

Old Post 19-06-2003 v 20:27 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
greedy23
Stálý Člen

Karma uživatele greedy23 - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

No to asi vi matka ze hulim kdyz mam 6 kytek ve skrini...a nejak to neresi spis je rada ze nekde nefetuju...nebo ze nechodim domu denne vozralej

Old Post 19-06-2003 v 21:10 PM
greedy23 je offline   Profil uživatele greedy23   Find more posts by greedy23   Foto galerie člena greedy23   Click here to Send greedy23 a Private Message   Add greedy23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blek
Stálý Člen

Karma uživatele blek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

Přesně tak, chce to věnovat spoustu energie a nervů na opakující se diskuze s rodiči a po pravdě s nimi probírat jak to s těma drogama je.Když hulíš a přitom žádný velký průsery neděláš, tak za čas uznaj že represe netřeba.A to že hulíš jim říct musíš aby viděli že to neznamená to co si po těch všech reportážích z tv h@vna myslej.Mam kamoše který to ze hulej tajej před rodičema i v 25letech,a to musí stát určitě víc energie než nějáká ta doba strávená dizkuzí a předkládáním faktů.Ja si myslel že by to nikdy nezačali tolerovat, a šlo to jen se nebát tématu.
Přeju hodně trpělivosti a nediv se jim ze ti hned neřeknou hul si jak chceš.Seš jejich dítě oni maj strach, na svě se dívaj jinak a ve spoustě věcech jim dáš časem za pravdu (možná).
Neni kam spěchat.

Old Post 20-06-2003 v 10:59 AM
blek je offline   Profil uživatele blek   Find more posts by blek   Foto galerie člena blek   Click here to Send blek a Private Message   Add blek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gunman
Starec grower

Karma uživatele gunman - 85% PěstitelskáKarma uživatele gunman - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

Martini, chcelo by to opatrne ich pár mesiacov pripravovať rôznymi debatami (argumenty, nie kaleráby :-) a ak sa ti podarí nalomiť ich médiami vypestovaný strach zo VŠETKÝCH drog, jedného pekného dňa to na nich vybaliť naplno: Ja hulím už rok, dám si raz-dvakrát týždenne a povedzte OBJEKTÍVNE, všimli ste si na mne nejaké negatívne zmeny v chovaní??? (samozrejme pokiaľ majú pocit, že si začal srať na školu/rodinu/povinnosti, je to dosť v kýbli, pretože im akurát dáš ďalší argument do ruky) Ja som zažil posledné týždne dosť šok, pretože chalanisko z lahôdok, kam chodím na pivko, začal pred dvoma mesiacmi srať na obchod a tak celkovo zhumplovane vyzerať (predtým bol šikovný, dobrý kuchár - vyučený, spolu sme vymýšľali špeciality), až som sa pred dvoma týždňami dozvedel, že je na piku... Mal som k nemu taký trochu otcovský vzťah, takže viem veľmi dobre precítiť, ako sa cíti priemerný rodič... Zabil by som ho, keby to pomohlo

Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...

gunman

opus 1, opus 2

Old Post 20-06-2003 v 13:09 PM
gunman je offline   Profil uživatele gunman   Find more posts by gunman   Foto galerie člena gunman   Click here to Send gunman a Private Message   Add gunman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bamboo
Stálý Člen

Karma uživatele Bamboo - 76% PěstitelskáKarma uživatele Bamboo - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

Rodice-jeden gigantickej problem. Nastesti ne muj protoze moje mamka hned jak videla moji prvni kyticku rekla "az ti to vyroste tak ja to skidim a vykourim", byl to pro me docela sok. No ale myslim ze jak uz tady reklo hodne lidi je dulezity o tom s nima mluvit a hlavne jim ukazat ze te to nenici a je to storat lepsi nez alkac a hlavnezo chce ty informace rek bych ze informovanost lidi v tomhle state je tezce u nuly a pak by si treba i mohli rict ze je to lepsi nez kdyz budes chlemtat pifko a vodku nebo nejakou podobnou sr...

heRr jÜrgEn

Old Post 20-06-2003 v 15:06 PM
Bamboo je offline   Profil uživatele Bamboo   Find more posts by Bamboo   Foto galerie člena Bamboo   Click here to Send Bamboo a Private Message   Add Bamboo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
johnykrnda
Stálý Člen

Karma uživatele johnykrnda - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

Nebo jim třeba nakecej, že potřebuješ pěstovat doma, abys mohl vyrobit hodně silný modely- řekni jim, že skéro je stejný jako heroin.
A dovolit ti to prostě musí, protože to musíš prodávat spoustě cigánů a mafiánů, že si boss celýho města ....
:-)))

Sorry, sem nemonej tak už sem pár dní nehulil

Old Post 20-06-2003 v 17:31 PM
johnykrnda je offline   Profil uživatele johnykrnda   Find more posts by johnykrnda   Foto galerie člena johnykrnda   Click here to Send johnykrnda a Private Message   Add johnykrnda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:30 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás