Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 600W Pot of Gold + special guest
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6
Autor
Téma 
rasty
Stálý Člen

Karma uživatele rasty - 29% PěstitelskáKarma uživatele rasty - 29% PěstitelskáKarma uživatele rasty - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Ja bych rekl 540 g ....Doufam ze bude vic...a K+

Old Post 09-02-2012 v 18:34 PM
rasty je offline   Profil uživatele rasty   Find more posts by rasty   Foto galerie člena rasty   Click here to Send rasty a Private Message   Add rasty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snippers
Stálý Člen

Karma uživatele snippers - 44% PěstitelskáKarma uživatele snippers - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

tip-567

Až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.

Old Post 11-02-2012 v 12:48 PM
snippers je offline   Profil uživatele snippers   Find more posts by snippers   Foto galerie člena snippers   Click here to Send snippers a Private Message   Add snippers to your buddy list     Navštiv homepage uživatele snippers! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vendiz
Stálý Člen

Karma uživatele vendiz - 48% PěstitelskáKarma uživatele vendiz - 48% PěstitelskáKarma uživatele vendiz - 48% PěstitelskáKarma uživatele vendiz - 48% PěstitelskáKarma uživatele vendiz - 48% PěstitelskáKarma uživatele vendiz - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

428 G

Old Post 11-02-2012 v 13:52 PM
vendiz je offline   Profil uživatele vendiz   Find more posts by vendiz   Foto galerie člena vendiz   Click here to Send vendiz a Private Message   Add vendiz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lyysak
Nový Člen

Karma uživatele lyysak - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

556 G

Old Post 11-02-2012 v 15:21 PM
lyysak je offline   Profil uživatele lyysak   Find more posts by lyysak   Foto galerie člena lyysak   Click here to Send lyysak a Private Message   Add lyysak to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lyysak! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smt
Stálý Člen

Karma uživatele smt - 47% PěstitelskáKarma uživatele smt - 47% PěstitelskáKarma uživatele smt - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

505GEé

Old Post 11-02-2012 v 18:31 PM
smt je offline   Profil uživatele smt   Find more posts by smt   Foto galerie člena smt   Click here to Send smt a Private Message   Add smt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Carloss Escobar
Nový Člen

Karma uživatele Carloss Escobar - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

412 g.

Brain Investigator

Old Post 11-02-2012 v 18:57 PM
Carloss Escobar je offline   Profil uživatele Carloss Escobar   Find more posts by Carloss Escobar   Foto galerie člena Carloss Escobar   Click here to Send Carloss Escobar a Private Message   Add Carloss Escobar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 71

461 g

Old Post 12-02-2012 v 13:15 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
guerilla
Stálý Člen

Karma uživatele guerilla - 97% Pěstitelská

Pohodička The End Příspěvek č. 72

Takže vážení, po odstřihání od stonků po pěti dnech sušení toho bylo 644g ! , něco bylo přeschlé, jiné vláčné.

Po týdnu školení v krabicích jsem to poladil a dostal se na , famfáry, výslednou váhu 623g . A kdyby byly trochu vláčnější, vůbec bych se nezlobil, jsou některé přeschlé, takže si ještě budu hrát

Když se ohlédnu zpět, můj osobní tip 340g byl pěkně trapný, ale kdo to měl tušit, žejo Při sušení neztrácely moc na váze, materiál měl/má velkou hustotu.

Ve výsledku toho tedy bylo:

Topovky, nejvrchnější palice 240g (foto č.1)
Pěkné střední palice 271g (foto č.3)
Spodky 112g (foto č.3)

A vítězem tipovačky se stává... xpapoušek , respekt se svým tipem 625g

Btw dost mě překvapilo kolik lidí tipuje a to je všechno, tím to končí, žádná jiná odezva.

"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "

Old Post 12-02-2012 v 14:29 PM
guerilla je offline   Profil uživatele guerilla   Find more posts by guerilla   Foto galerie člena guerilla   Click here to Send guerilla a Private Message   Add guerilla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
asfalt
Stálý Člen

Karma uživatele asfalt - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

velmi slušné, K, i když pod 600w bych čekal podstatně víc..

karamel je cukr co už se neuzdraví

zmáčkni spoušť, bude spoušť, zmáčkni knoflík, bude poušť

Old Post 12-02-2012 v 16:14 PM
asfalt je offline   Profil uživatele asfalt   Find more posts by asfalt   Foto galerie člena asfalt   Click here to Send asfalt a Private Message   Add asfalt to your buddy list     Navštiv homepage uživatele asfalt! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
volver

Karma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

citace:
Původní příspěvek od asfalt

Třeba půl kyla co? nee dělám si z tebe srandu

G. pěkný..

volver indoor growing ZDE
400w/aero
Euphoria 1 zde ......1,253g/kWh zklizeno
White Russian zde ......1,085g/kWh zklizeno
White widow zde .....1,114g/kWh zklizeno
Euphoria 2 zde JEDE

250w/soil
Woodoo x Chronik zde zklizeno
Sensi Skunk zde zklizeno

Naposledy upravil volver 12-02-2012 v 16:32 PM

Old Post 12-02-2012 v 16:22 PM
volver je offline   Profil uživatele volver   Find more posts by volver   Foto galerie člena volver   Click here to Send volver a Private Message   Add volver to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koloušek
Stálý Člen

Karma uživatele Koloušek - 93% PěstitelskáKarma uživatele Koloušek - 93% PěstitelskáKarma uživatele Koloušek - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

Krásná práce! 623g i po plísní, která ti sežrala nějakou tu vrcolovku? Mno, moc pěkné..:-)
Bude ještě nějakej smokereport po dostatečnym uležení?
Pojedeš další grow? Docela by mě zajímalo, jakej vliv na výsledek může mít ten tvůj special guest...

Tým, že človek sleduje svoj osobný záujem, obhajuje záujem spoločnosti účinnejšie, ako keby sa o to v skutočnosti usiloval. Nikdy som nevidel, že by vzišlo veľa dobrého od ľudí, ktorí sú oddaní činnostiam zameraným na verejné blaho…
Velmi zajímavý dokument> Zajatci bíleho boha

Můj první indoor, pro radost, 400W

Old Post 15-02-2012 v 13:21 PM
Koloušek je offline   Profil uživatele Koloušek   Find more posts by Koloušek   Foto galerie člena Koloušek   Click here to Send Koloušek a Private Message   Add Koloušek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xpapousek
Stálý Člen

Karma uživatele xpapousek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

citace:
Původní příspěvek od Koloušek
Docela by mě zajímalo, jakej vliv na výsledek může mít ten tvůj special guest...

no, řekněme si to narovinu; minimálně pozitivní

jinak moc hezká práce, ani jsem nečekal že vyhraju, ale hodně mě překvapily tak nízké tipy od ostatních, tak jsem to chtěl trochu přepálit, a vida; ono jen o 2 gé...je vidět že genetika je opravdu kvalitní...
Asi si půjdu vsadit na fotbal

guerilla: dokážeš odhadnout o kolik jsi přišel na výnosu kvůli plísni a kvůli předčasné kose(jestli tedy byla předčasná, koukám že pog má na netu uváděno 55-70dní)?

,___,       Buňky musí neustále monitorovat stav vnějšího prostředí a také komunikovat navzájem. Podněty z těchto zdrojů významným způsobem ovlivňují expresi genetické informace.
{O,o}     45W CFL á la scrog / guerilla outdoor / urban windoor
|)``)      400W TopSpin nad 1.2m x 1.2m
O RLY?   www.topspinreflectors.com

Old Post 15-02-2012 v 14:02 PM
xpapousek je offline   Profil uživatele xpapousek   Find more posts by xpapousek   Foto galerie člena xpapousek   Click here to Send xpapousek a Private Message   Add xpapousek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xpapousek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
guerilla
Stálý Člen

Karma uživatele guerilla - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

Se smokereportem uvidím, jsem na tohle dost dřevo, mám mrtvé chuťové pohárky.

Ano, tři vrchní palice hodně, tři méně. Celkově mne plíseň připravila imho o cca 40g

Takže tak či onak, jsem lehce přes G/W

"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "

Old Post 15-02-2012 v 17:28 PM
guerilla je offline   Profil uživatele guerilla   Find more posts by guerilla   Foto galerie člena guerilla   Click here to Send guerilla a Private Message   Add guerilla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 78

citace:
Původní příspěvek od asfalt

Podstatne vic je podle tebe co? 700g ? to mi neprijde podstatne vic. Podstatne vic by mi prislo treba 800-1000g. A to mi nerikej ze na 600W davas! Nechci rypat, jsem zacatecnik, ale prijde mi to nerealne.

Old Post 15-02-2012 v 23:42 PM
Host
Host

Příspěvek č. 79

asfalt:
Podstatne vic je podle tebe co? 700g ? to mi neprijde podstatne vic. Podstatne vic by mi prislo treba 800-1000g. A to mi nerikej ze na 600W davas - nejak pravidelne. Nechci rypat, jsem zacatecnik, ale prijde mi to nerealne, aby nekdo daval s 600W pravidelne treba 800g+

Jinak trosku off topic co se tyce smoke reportu - kazdy tu vzdycky uvadi vsechny ruzne chute, vune, apod. to to hulite bez tabaku?

Naposledy upravil 16-02-2012 v 06:25 AM

Old Post 15-02-2012 v 23:46 PM
NORM
Stálý Člen

Karma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

citace:
Původní příspěvek od novyclovek23
asfalt:
Podstatne vic je podle tebe co? 700g ? to mi neprijde podstatne vic. Podstatne vic by mi prislo treba 800-1000g. A to mi nerikej ze na 600W davas - nejak pravidelne. Nechci rypat, jsem zacatecnik, ale prijde mi to nerealne, aby nekdo daval s 600W pravidelne treba 800g+

Jinak trosku off topic co se tyce smoke reportu - kazdy tu vzdycky uvadi vsechny ruzne chute, vune, apod. to to hulite bez tabaku?

tak např.: Bubbleman 821g
marw 1012g
Reálné to samozřejmě je, ale tady se to skoro nikomu nedaří..
A samozřejmě že hodnocení chuti bez tabáku..

Old Post 16-02-2012 v 10:34 AM
NORM je offline   Profil uživatele NORM   Find more posts by NORM   Foto galerie člena NORM   Click here to Send NORM a Private Message   Add NORM to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:22 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás