Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže vážení, po odstřihání od stonků po pěti dnech sušení toho bylo 644g ! , něco bylo přeschlé, jiné vláčné.
Po týdnu školení v krabicích jsem to poladil a dostal se na , famfáry, výslednou váhu 623g . A kdyby byly trochu vláčnější, vůbec bych se nezlobil, jsou některé přeschlé, takže si ještě budu hrát
Když se ohlédnu zpět, můj osobní tip 340g byl pěkně trapný, ale kdo to měl tušit, žejo Při sušení neztrácely moc na váze, materiál měl/má velkou hustotu.
Původní příspěvek od asfalt velmi slušné, K, i když pod 600w bych čekal podstatně víc..
Třeba půl kyla co? nee dělám si z tebe srandu
G. pěkný..
volverindoorgrowing ZDE 400w/aero
Euphoria 1 zde......1,253g/kWh zklizeno
White Russian zde......1,085g/kWh zklizeno
White widow zde.....1,114g/kWh zklizeno
Euphoria 2 zde JEDE
250w/soil
Woodoo x Chronik zde zklizeno
Sensi Skunk zde zklizeno
Krásná práce! 623g i po plísní, která ti sežrala nějakou tu vrcolovku? Mno, moc pěkné..:-)
Bude ještě nějakej smokereport po dostatečnym uležení?
Pojedeš další grow? Docela by mě zajímalo, jakej vliv na výsledek může mít ten tvůj special guest...
Tým, že človek sleduje svoj osobný záujem, obhajuje záujem spoločnosti účinnejšie, ako keby sa o to v skutočnosti usiloval. Nikdy som nevidel, že by vzišlo veľa dobrého od ľudí, ktorí sú oddaní činnostiam zameraným na verejné blaho… Velmi zajímavý dokument> Zajatci bíleho boha
Původní příspěvek od Koloušek Docela by mě zajímalo, jakej vliv na výsledek může mít ten tvůj special guest...
no, řekněme si to narovinu; minimálně pozitivní
jinak moc hezká práce, ani jsem nečekal že vyhraju, ale hodně mě překvapily tak nízké tipy od ostatních, tak jsem to chtěl trochu přepálit, a vida; ono jen o 2 gé...je vidět že genetika je opravdu kvalitní...
Asi si půjdu vsadit na fotbal
guerilla: dokážeš odhadnout o kolik jsi přišel na výnosu kvůli plísni a kvůli předčasné kose(jestli tedy byla předčasná, koukám že pog má na netu uváděno 55-70dní)?
Původní příspěvek od asfalt velmi slušné, K, i když pod 600w bych čekal podstatně víc..
Podstatne vic je podle tebe co? 700g ? to mi neprijde podstatne vic. Podstatne vic by mi prislo treba 800-1000g. A to mi nerikej ze na 600W davas! Nechci rypat, jsem zacatecnik, ale prijde mi to nerealne.
asfalt:
Podstatne vic je podle tebe co? 700g ? to mi neprijde podstatne vic. Podstatne vic by mi prislo treba 800-1000g. A to mi nerikej ze na 600W davas - nejak pravidelne. Nechci rypat, jsem zacatecnik, ale prijde mi to nerealne, aby nekdo daval s 600W pravidelne treba 800g+
Jinak trosku off topic co se tyce smoke reportu - kazdy tu vzdycky uvadi vsechny ruzne chute, vune, apod. to to hulite bez tabaku?
Původní příspěvek od novyclovek23 asfalt:
Podstatne vic je podle tebe co? 700g ? to mi neprijde podstatne vic. Podstatne vic by mi prislo treba 800-1000g. A to mi nerikej ze na 600W davas - nejak pravidelne. Nechci rypat, jsem zacatecnik, ale prijde mi to nerealne, aby nekdo daval s 600W pravidelne treba 800g+
Jinak trosku off topic co se tyce smoke reportu - kazdy tu vzdycky uvadi vsechny ruzne chute, vune, apod. to to hulite bez tabaku?
tak např.: Bubbleman 821g
marw 1012g
Reálné to samozřejmě je, ale tady se to skoro nikomu nedaří..
A samozřejmě že hodnocení chuti bez tabáku..