Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar tak muj letosek konci duvod je jednoduchej byl jsem dneska zalevat a nejaci zmrdi zduraznuji ZMRDI mi ocesali asi centymetrove palicky nad ti se rozum pozastavy no e tak but to necham dozrat at stoho neco mam ale teka tam mam dalsich 7 nakvetajicich a muzu je cekat ze mi to nekdo slidi to je masakr tak co stim DA JSE TO PODRYT NEBO JE ESTE NEJAKA JINA MOZNOST JAK TO PREVEZ NA JINE MISTO KAZDA MOZNOST JE PRO ME FAKT DULEZITA VSAK VYTE DIK
Stahovat takto velke kytky uz nie je sranda ale da sa to najma v tom pripade aky mas ty. Chce to zobrat co najvacsi korenovy bal aj s podov ak sa da. A tiez by bolo dobre to robit ked prejdu tieto horucavi idealne je to v pripade vlhka a dazda tak sleduj predpoved a urob to tak den zražok, cerstvo presadene rastliny zle znašaju vysoku teplotu pre nedostatok vody. Hadam sa to podari prajem GL.
Samozřejmě, že to přesadit jde, ale problem je v tom, že kytky musi být po přesazeni týden v polostinu(lepe stinu), jinak ti je slunicko spali. Taze nejake velke kyble a nebo kalfasy a jedem. To abys to moh prestehovat ze stinu na slunko. Na skarede pocasi bych necekal, to uz ti tam taky nemusi nic zustat. Jo a 14 dni nehnojit! Popripade chytit corkare a dolamat mu prsty a bude klid.
......jediný problém je v tom, že lidé malo HULÍ.....
Na lámanie prstov ser...stačí rana do černýho a ani neví že tam nekdy byl...jinak s tym presázením to bude o hubu...ja to skoušel minulé léto a to fakt potrebuješ tak 10-20l val koreňom v tomto období a každý kto chhce sklidit za tebe bude hledat !! a jet s velkýma holkami daleko je taky o prdel .... GL ! ak to vyčekuješ si macher ! K+
....nepěstuješ... zaplatíš...!!!
Není umění lidi o něco voškubat...umění je vědet se s nimi podelit i o to poslední
Nazdár .. mál som podobný problém .Z miesta kde bolo 6 Automatou,jedného razu po príchode na flek ostal jeden Mazar . Neváhal som a presadil do kýbla zalial vodou a skryl nižšie v lesoch.Dúfam že ju nešokne,teraz ide do kvetu.No a plánujem ju matˇ už nadobro v kýbly nehnojit možno neskôr guáno ,presúvat a skrývatˇpodla slnka. Ber to ako svoju WAY OF THE SAMURAI. GL Peace.
nazdarek tak neklesam na misli a jdu do toho naplno mam vykend volnej tab beru ryc a jdu se pokouset presazovat budu rad pokud se uchyti alespon tak 2-3 kitule ale mam to daleko od cest tak to budu muset tahat v rukach zabali val korenu do velkeho pitle a pak pitel do tasky a povalim jednu po druhe ja sve kitule nenecham na pospas ZMRDUm .
DEKUJI VAM VSEM ZA RADU JSEM VDECEN PO VYKENDU PISNU JAK TO DOPADLO ZDAR A SILU VSEM A KITULIM ZVLASTE .
zdarec jak se vede growaci tak jsem dneska presadil 4 kitule dal jse je do polostinu zalil vodou a dal jsem je na misto asi 2,5 kilaku od puvodniho mista nadrenej jako to prase zitra jdu presadit ten zbytek tak doufam ze se holky chyti nebo alespon par
zdarec tak presazeno komplet a vcerejsi 4 kitule zijou JUCHUUUU a zbytek zjistim zitra ale nadeje je velka tak super foto as bude spraven fotak zatim zdarec
tak presazeno kitule zijou ale trochu zatrpeli tri jsou trochu spalene je to tyden po presazeni listi je hafo zlute ale zbytek ok tak bych to pohnojit mohl CO VY NA TO