Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem začal uvažovat, že bych si pořídil pachový filtr a k němu i adekvátní ventilaci, asi nějaké ufo. Potřeboval bych poradit, které jsou OK. O ceně jsem uvažoval kolem 3000 za obě (ufo + pacháč). Teplota v boxu byla zatím max. 27 stupňů, takže mi jde hlevně o tu vůni. A ještě se chci zeptat zda musím mít vývod ven aby nebyl v místnosti zápach, nebo to stačí z boxu do místnosti a bude to OK bez zápachu?
Takže dnes je to 14 dní od zasazení. Holkám se docela daří. Dnes zalito 2 litry vody s ph 6. Teplota ve dne kolem 26 a v noci 20-22. Vlhkost v noci i přes 90 a během dne 50-80 jelikož mám nastavenou zvlhčovačku 1 hodinu zapnutou a 1 hodinu vypnutou,protože mi v pokoji kapánek vlhne zeď, snad to není až tak velké mínus. Ve volných chvílích stříkám listy vodou a někdy phyt-aminem. Zatím jsem je nehnojil,ale příští zálivku (cca za 2-3 dny) plánuji přídát poloviční dávku Alga Grow. Snad vše OK. Dnes jsem je zase vytáhl a nafotil, tak tady to je.
1. Foto v boxu
2.-4. Ven z boxu
5. Zpět v boxu (zalito)
Původní příspěvek od booblifuck Tak jsem začal uvažovat, že bych si pořídil pachový filtr a k němu i adekvátní ventilaci, asi nějaké ufo. Potřeboval bych poradit, které jsou OK. O ceně jsem uvažoval kolem 3000 za obě (ufo + pacháč). Teplota v boxu byla zatím max. 27 stupňů, takže mi jde hlevně o tu vůni. A ještě se chci zeptat zda musím mít vývod ven aby nebyl v místnosti zápach, nebo to stačí z boxu do místnosti a bude to OK bez zápachu?
Jojo, přesně jak říkáš, pokud máš pacháč, tak stačí vývod do místnosti
Vyvod ven se snadno rekne,ale slo by to jen za predpokladu, ze by bylo otevrene okno nebo udelat do zdi diru, takze asi vitr. Snad uz brzo nebude potreba tolik vlhkosti a bude to OK.
Aktualní stav v boxu : Teplota ve dne 25-28 v noci 22-23, vlhlost 60-90%.Začal jsem jim davat co druhou zálivku Terra grow asi tak poloviční davku a moc si nestěžujou. Zálivka vždy Ph kolem 6. Listy kropím vodou s phyt-aminem. Trošku jsem je roztáhl, docela se box plní. Uvažuju jak dlouho ještě nechat na 18/6 a kdy přepnout na 12/12, jelikož nemám žádnou představu jak ještě po přepnutí zmohutní a povytáhnou se. Tak poraďte. Dnes jsem udělal čerstvé foto,tak přikládám.
cus... co bych mozna jeste udelal je to ze bych hlinu prekryl nejakou folii..v hline to prospeje tomu ze bude porad vlhka az uplne nahoru takze nebude odshora prosychat. a korinky nalezou az nahoru tim se vic ta puda vyuzije.. navic ti to snizi odparovani vody a kytky vydrzi dele bez zalivky...a jeste bude lepe sat zalivku....pac kdyz hlna preschne tak pak blbe saje vodu...celkove to pomuze udrzet u korenu lepsi klima a podminky
Taky si myslím,že ten Phat-amin je na celý cyklus, aspoň to tak píšou na stránkách Plagronu. Odtah mám 2x PC ventilátor 120x120, prítah je pasivní, ale v pátek chci pořídit nějaké ufo a pachový filtr, jelikož už je to trošku cítit.