Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Můj 1. indoor LED grow
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
booblifuck
Stálý Člen

Karma uživatele booblifuck - 92% PěstitelskáKarma uživatele booblifuck - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Tak jsem začal uvažovat, že bych si pořídil pachový filtr a k němu i adekvátní ventilaci, asi nějaké ufo. Potřeboval bych poradit, které jsou OK. O ceně jsem uvažoval kolem 3000 za obě (ufo + pacháč). Teplota v boxu byla zatím max. 27 stupňů, takže mi jde hlevně o tu vůni. A ještě se chci zeptat zda musím mít vývod ven aby nebyl v místnosti zápach, nebo to stačí z boxu do místnosti a bude to OK bez zápachu?

Old Post 23-10-2010 v 10:31 AM
booblifuck je offline   Profil uživatele booblifuck   Find more posts by booblifuck   Foto galerie člena booblifuck   Click here to Send booblifuck a Private Message   Add booblifuck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
booblifuck
Stálý Člen

Karma uživatele booblifuck - 92% PěstitelskáKarma uživatele booblifuck - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

Takže dnes je to 14 dní od zasazení. Holkám se docela daří. Dnes zalito 2 litry vody s ph 6. Teplota ve dne kolem 26 a v noci 20-22. Vlhkost v noci i přes 90 a během dne 50-80 jelikož mám nastavenou zvlhčovačku 1 hodinu zapnutou a 1 hodinu vypnutou,protože mi v pokoji kapánek vlhne zeď, snad to není až tak velké mínus. Ve volných chvílích stříkám listy vodou a někdy phyt-aminem. Zatím jsem je nehnojil,ale příští zálivku (cca za 2-3 dny) plánuji přídát poloviční dávku Alga Grow. Snad vše OK. Dnes jsem je zase vytáhl a nafotil, tak tady to je.

1. Foto v boxu
2.-4. Ven z boxu
5. Zpět v boxu (zalito)

Old Post 25-10-2010 v 20:36 PM
booblifuck je offline   Profil uživatele booblifuck   Find more posts by booblifuck   Foto galerie člena booblifuck   Click here to Send booblifuck a Private Message   Add booblifuck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
booblifuck
Stálý Člen

Příspěvek č. 67

1.-5. Chronic (ten poslední je nejslabší člen celého boxu, ale snad ještě překvapí a zabere)

Old Post 25-10-2010 v 20:42 PM
booblifuck
Stálý Člen

Příspěvek č. 68

1. Euforia
2. a 3. Budha
4. a 5. Double Dutch

Old Post 25-10-2010 v 20:46 PM
asi_sem_moc
Agent WC

Karma uživatele asi_sem_moc - 95% PěstitelskáKarma uživatele asi_sem_moc - 95% PěstitelskáKarma uživatele asi_sem_moc - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

citace:
Původní příspěvek od booblifuck
Tak jsem začal uvažovat, že bych si pořídil pachový filtr a k němu i adekvátní ventilaci, asi nějaké ufo. Potřeboval bych poradit, které jsou OK. O ceně jsem uvažoval kolem 3000 za obě (ufo + pacháč). Teplota v boxu byla zatím max. 27 stupňů, takže mi jde hlevně o tu vůni. A ještě se chci zeptat zda musím mít vývod ven aby nebyl v místnosti zápach, nebo to stačí z boxu do místnosti a bude to OK bez zápachu?

Jojo, přesně jak říkáš, pokud máš pacháč, tak stačí vývod do místnosti

NEJDŘÍV ČTI pak se ptej MÁŠ PROBLÉMY S KYTKOU? klikni

NEČUM TAK BLBĚ A NAHOĎ NA XICHTU SMAJLA

---------->Peace and Love<----------

400W záře na záchodě

Old Post 26-10-2010 v 17:01 PM
asi_sem_moc je offline   Profil uživatele asi_sem_moc   Find more posts by asi_sem_moc   Foto galerie člena asi_sem_moc   Click here to Send asi_sem_moc a Private Message   Add asi_sem_moc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 70

kdyby si mel prokuceny vyvod ven, prestala by ti vlhnout zed

Old Post 26-10-2010 v 17:24 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
booblifuck
Stálý Člen

Příspěvek č. 71

Vyvod ven se snadno rekne,ale slo by to jen za predpokladu, ze by bylo otevrene okno nebo udelat do zdi diru, takze asi vitr. Snad uz brzo nebude potreba tolik vlhkosti a bude to OK.

Old Post 26-10-2010 v 18:03 PM
booblifuck
Stálý Člen

Příspěvek č. 72

22. den 18/6

Aktualní stav v boxu : Teplota ve dne 25-28 v noci 22-23, vlhlost 60-90%.Začal jsem jim davat co druhou zálivku Terra grow asi tak poloviční davku a moc si nestěžujou. Zálivka vždy Ph kolem 6. Listy kropím vodou s phyt-aminem. Trošku jsem je roztáhl, docela se box plní. Uvažuju jak dlouho ještě nechat na 18/6 a kdy přepnout na 12/12, jelikož nemám žádnou představu jak ještě po přepnutí zmohutní a povytáhnou se. Tak poraďte. Dnes jsem udělal čerstvé foto,tak přikládám.

Old Post 02-11-2010 v 20:32 PM
booblifuck
Stálý Člen

Příspěvek č. 73

1.-3. Celek
4.-5. Chronic family

Old Post 02-11-2010 v 20:36 PM
booblifuck
Stálý Člen

Příspěvek č. 74

1.-2. Budha
3.-4. Double Dutch
5. Euforia

Old Post 02-11-2010 v 20:40 PM
booblifuck
Stálý Člen

Příspěvek č. 75

1.-5. Chronic

Old Post 02-11-2010 v 20:42 PM
booblifuck
Stálý Člen

Příspěvek č. 76

Vyška všech kytek je 20-25 cm a světla jsou 50 cm nad vrcholky.

Old Post 02-11-2010 v 21:18 PM
FrYnK
Stálý Člen

Karma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

cus... co bych mozna jeste udelal je to ze bych hlinu prekryl nejakou folii..v hline to prospeje tomu ze bude porad vlhka az uplne nahoru takze nebude odshora prosychat. a korinky nalezou az nahoru tim se vic ta puda vyuzije.. navic ti to snizi odparovani vody a kytky vydrzi dele bez zalivky...a jeste bude lepe sat zalivku....pac kdyz hlna preschne tak pak blbe saje vodu...celkove to pomuze udrzet u korenu lepsi klima a podminky

Old Post 03-11-2010 v 08:31 AM
FrYnK je offline   Profil uživatele FrYnK   Find more posts by FrYnK   Foto galerie člena FrYnK   Click here to Send FrYnK a Private Message   Add FrYnK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spuko
Stálý Člen

Karma uživatele spuko - 97% PěstitelskáKarma uživatele spuko - 97% PěstitelskáKarma uživatele spuko - 97% PěstitelskáKarma uživatele spuko - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

hale jen k tomu phyt-aminu ...

je to květovej hormon takže to při růsto nemá moc smysl .. na to je crompmax!!!

Jinak pěkný akorád teda ty tam nemáš žádnej odtah? nebo nákej jinej větrák??

Old Post 03-11-2010 v 09:38 AM
spuko je offline   Profil uživatele spuko   Find more posts by spuko   Foto galerie člena spuko   Click here to Send spuko a Private Message   Add spuko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
miguelx
Stálý Člen

Karma uživatele miguelx - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

Jenom doplnění:
Phyt-Amin obsahuje přírodní hormony jednak na růst a jednak na květ, a tím podporuje rostlinu po celý cyklus.

Old Post 03-11-2010 v 10:03 AM
miguelx je offline   Profil uživatele miguelx   Find more posts by miguelx   Foto galerie člena miguelx   Click here to Send miguelx a Private Message   Add miguelx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
booblifuck
Stálý Člen

Příspěvek č. 80

Taky si myslím,že ten Phat-amin je na celý cyklus, aspoň to tak píšou na stránkách Plagronu. Odtah mám 2x PC ventilátor 120x120, prítah je pasivní, ale v pátek chci pořídit nějaké ufo a pachový filtr, jelikož už je to trošku cítit.

Old Post 03-11-2010 v 11:55 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:05 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás