Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kolop:není po nich ,sežloutne jen to co poliješ,většinou,není to pravidlem,já měl jednou v už v březnu 2 asi pul metrové samice a polil jsem je celé konvicí s hnojivem a během pár dní byli uplně žluté,jj s těma skleníkama a foliákama to není jednoduché,včera jsem kytky ve skleníku ořezal o pěknou hromadu větví,kdyby na tom byli šišky tak je toho nejmín kilo,ale kdybych to neudělal,tak by z toho nebylo nic moc dobrého a nejspíš by to celé zplesnivělo,držím palce at to roste
hyde : jak mám jako vysadit dusík?a předimenzovat P a K-nejsem zas tak velký odborník - poradíš??v květu by to už mělo být,ale když to zastřhuju?snad se to co v nejbližší době dožene
No prakticky u každého kombinovaného hnojiva je údaj o zastoupení prvků N,P a K. Pokud jedeš v substrátu (hlíně), ta je sama v sobě obsahuje většinou v blíže nespecifikovatelném množství. A pro tebe je dnes důležité, že pokud ti ještě nezačaly žloutnout odspodu listy (po celé ploše) tvůj substrát má dusíku (růst) v množství větším než malém. Tak proč podporovat přidáváním dalšího dusíku(v komletním hnojivu) růst když potřebuješ kvést. A ke květu kytka potřebuje zvláště fosfor s draslíkem, stejně jako nižší vlhkost a kratší fotoperiodu... tudíž ani neblbnout se zvyšováním vlhkosti ve skleníku postřikem!
edit k fotu: Nemíchat do jedné zálivky!
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
Původní příspěvek od kolop kus hoven : asi mas pravdu, jenze co jsem mel jineho delat??jak to mislis že sem to měl polamat? jako že sem měl ty větve spíše zlomit než ostříhat?podle mě by se stejně docela dost doravnali do vrchu, nebo jak to myslíš??
je mi jasne že sem se připravil o dost brka. prostě sem to riskl, řekl sem si že lepší něco, než aby to šlo cele do hajzlu.
nechci je mit moc velke tak jsem je lamal. proste vezmes do ruky stonek kde bys ho chtel zlomit, zmacknes at se narusi struktura a zohnes. nic tezkeho jasny trochu se narovnaj ale muzes zlomit znovu. prave ze kytky presly na kvet a zacly solit rust a tet jak se zastavuji je ty takhle prostrihnes.... jak si rikal prvni foliac, chybama se clovek uci a priste bude stopro lepsi
hyde : diky za foto-to už mi pomohlo,by sem z toho špatnej.a dotaz to tekuté železo je na stejné bázi jak to pkáčko??nebo jen na ty listy??možná se ptám jak debil,ale nikdy sem nic takového nepoužíval.dik moc.
v jakem poměru mužu dat pk 13-14 od hesi na moje kytky?
vyrobce udavá 2,5 ml na 10l při 4tém tydnu květu - pří hydru nebo kokosu.
ja to mam přeci v hlíně ?
můžu dát poloviční dávku ihned ikdyž to ještě nekvete??
Prostě to tam nalij od oka Už tak liju všechny hnojky, při té velikosti už zkousnou skoro všechno. Pokud tam toho napereš moc tak trošku zčervenají, ale to se povedlo kolegovi loni, když tam pral snad 10x větší davku než měl.
tak uz mi začínají holky pěkně houstnout. spolulaborantovi vsak moc ne,ja je mam oprati nemu kotel huste,to ja ty same rezi jako ja i dokonce ze stejne varky. kromě WW a AKáčka ty má od někoho jiného a vypadají lépe k světu. je to nějaké zapeklité
Přidávám opět pár fotek jsou ze 17.8. -nestihl jsem je sem dát dříve,nebylo moc času.
Pro srovnání pokud se chcete podivat na rozdíl houstnutí tak to jde dobře rozpoznat na fotkách které byly přidány 6.8. (podstránka 2).jde to poznat u S.A.G.E. a SSHáčka(můj favorit-moc se na něho těším)
teď holky vubec nezalívám.poslední zálivku dostali 12tého a vypadá že se jim daří-je dost vlhko a nechci aby mi to už metlo do výšky.podle odhadu už by se tam mělo všechno vlézl už bez zkracování - i s šištičkama - tak jsem zvědaví,jestli můj odhad výjde
Pozítří dostanou Pkáčko a budu se jen už asi modlit a to začlo pořádně kvést-je nejvyšší čas.Trochu se obavam,aby SSHáčko a WRko stihli dozrát na maximun-jsou to přeci jen bílé vzorky. Zbytek by to měl stihnout.
COBéčka jsou teď úplně největší a ty to stihnou podle mě 100 pro.BJ také snad (udělal jsem z něho trochu zakrslíka )S.A.G.E. už jede taky moc pěkně-ten byl ze všech nejřidší.
tak tedy ty fotky:
1.-WR
2.-S.A.G.E.
3.-SSH
4,5.-COB
tak sem se konecne dostal k tomu,abych prihodil nejake aktualizace.Holky kvetou jak dive.mam akorat dva HHOODDNNEE velke problemy.ten prvni je,ze se mi nekdo dostal do me laboratore.asi tak 14 dni nazpet sem sel na kontrolu a cekalo me velke prekvapeni - z jedne strany sem mel foliac rozrizli.Nejaka kurva se chtela podivat tak to rozrizla - ne aby sla ta kurva dverma,ale proste to rozrizla.muselo to videt strasne moc lidi diru sem zalepil ale je to stejne nahovno,protoze ted nevim kdo sklidi drive.je jeste moc brzo na sklizeni.i kdyz mi uz uloupili dve velke vetve SSHacka (zrovna muj favorit)
a ten druhy problem je, ze mi to zaclo jaksi hodne plesnivet.tak trochu sem to predpokladal,ale ne az v tak velkem rozsahu.vsechny postizene mista sem odjebal pryc a holky dostaly postrik -POLYVERSUM.netusim zda to pomuze,ale zkusit sem to musel.
dnes jdu na kontrolu-tak uvidime-pridam pak i foto jak to vypada aktualne -doufam hlavne,ze uz nebudou FUC.