Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pre dotazy ktore mate, bohuzial semienok mam velmi malo a tie co mam su neznameho povodu. Mam semienka ktore su bud nakrizene technikou(menej pravdepodobne pretoze technika bola odkvitnuta skor ako zacala early girl) alebo sa oprcala sama. Bol to hermac. Sice som ju/ho pravidelne kontroloval ale cosi predsa len uniklo pozornosti. Taka zaujimavost pre mna ako som ponachadzal semienka tak vzdy pri nich bola zacinajuca plesen. Semienka takejto kvality bohuzial neposielam . Vycitky svedomia mi nedovolia. Len ak by niekto velmi chcel .
Priatelia príde deň
a my takto na jeseň
vrátime sa pre tú pieseň sem.
a na zaver nejake fotecky s pred 2 tyzdnov z pola 2 odvtedy som tam nebol.
Najblizsy vylet tam sa planuje na utorok tak potom bude meeegaa update
Skoda ze nikto netusi co je kde za odrodu. Tak sa teda aspon kochajte .
Ale vieme aspon co tam je dokopy
orange bud
mazar
jorge diamonds
power plant*sour diesel
Priatelia príde deň
a my takto na jeseň
Posledna Early Girl ostava dalsie 2 dneska padli do ruk komancom . Uz aby spravili zakon o zrejucich rastlinkach ktore sa same vykorenia a pridu do susiarne. (tie giganty sa dost tazko niesli ).
Su paradne jednu sisticku som hned na mieste ochutnal. Chut vazne medova a vona... ta vona... Ak ste uz privonali k listom medovky tak je presne taka. Troska viac citrusova ako sladka. Take su sisky. Listy vonaju presne tak isto ako medovka
Skrabanie v hrdle ziadne, dusenie ziadne... a slaoe tak akurat . Siska to bola sucha ktoru som nasiel na najvrchnejsej palici a mala na zaciatku troska plesnivu stonku, cize stonka odumrela a siska na konci stonky uschla . Mnam mnam .
Priatelia príde deň
a my takto na jeseň