Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar, 1.8. jsem sundal fólii, jinak by to nešlo a zároveň začal přidávat květové hnojky, co jsem doma pohledal. Zhruba 2-3 týdny sleduju rašící květy. Konec září, či polovina října, bych vyděl finish.
Letos v menším, než loni :-) Řezy zařídil kozzy. Půda z překatrovaného hnojníku, zatím nehnojím. Měsíc kořenily v kávových kelímkách a posledních 14 dnů můžou kořenit dál. Časem přesadím do větších. Foliovník obsadila keříková rajčata, sousedi se poslední dobou projevují jako k*ndy a neváhaj volat chlupatý kvůli sebemenší kravině :-) Takže ta rajčata jsou taková past :-D
Tak kytičky snad už začnou květ. O víkendu poprvé přidám Grotek Blossom Blaster. Za 14 dnů ho dám ještě jednou. Kytky sem se snažil ohýbat, ted už spíš jen lámu. Zhruba před 3 týdny mi to začali pojídat půl centimetrové housenky. Zakoupil sem postřik a bylo po nich. Fólie půjde dříve či později dolů.