Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jsem tu zas s novou várkou fotek
Holkám se daří zatím dobře dávám jim většinou jen vodu a jednou za týden/14 dní jim dávám míchanici hnojek holubí trus + hnojivo s guanem (používal sem i na růst) ...
Chci si ještě koupit (až budou lóve) hnojky od Plagronu - Bloom na květ, není pozdě s tím začít hnojit ??
Na hnojky nejni nikdy pozde,ale hlavne nezapomen 50. den prolejvat uz jen cistou vodou...Jinak k ty siti, ja ji ted jel poprvy a docela mi vadi ze je nemuzu otacet,aby mi prorostly i ty nejmensi klacky ze vsech stran,protoze cim bliz svetlu,tim vic tvrdsich palek
Dobře to sem chtěl slišet ...
No až začnou známky hnědnutí tak bych začal prolejvat, za tich 10 dní pěkně zhnědnou ostatní chloupky a pak sklidim ...
No to mi taky trochu vadí, že s tím nemůžu nijak manipulovat, ale tak když dáš větve s velkemjma palicema dál od sebe tak zbude světlo i na ty malý.
Anebo sklidit velký palice až dozrajou a nechat ještě svítit na ty menší než budou nějak vypadat...
No ja prave svitim dvema najednou...Strasne mi prerostly a tech spodku mi bylo lito.8 hlavnich vrsku a dole mam 4 ktery bych s nima srovnaval
Budu urcite sklizet nadvakrat,protoze sem tam dal modrou 125 usporku o tejden pozdejc...Nahore uz dozravaj a dole sou znatelne o tejden pozadu,ale vali.Tak uvidime kolik z toho vytlacim XD
no uvidíme jak budou na tom ty spodní, podle stavu na ně budu buťto svítít a nebo je už vemu celý.
Jinak přeju hodně štěstí se sklizní, počítám že tak za měsíc bych mohl sklízet )
a poslední
Ještě doplním teplotu přez den 27-30°C a přez noc - 19-22°C
Větráky jedou pořád na střídačku nejřív přítah a pak ho vypnu a jede odtah ...
Zase za týden ... mějte se a aď rostou
PEACE ...
Cuz!tak sem ze 125+200(white/red CFL) vytlacil 70,matro je chutove nic moc,ale stav je moooc stoned!Sem na tebe zvedavej budu sledovat...Videl bych to kolem 30 gééé,mno uvidime