Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chutnají fajně, zkouřenost tak 8,5/10. Určitě stojí za to, ale pokud se ti stane to co mi, že ti proprší celý jeden měsíc, tak z toho moc nebude. Ale jinak jsem spokojený, ale podruhé bych to venku sadil jedině kdybych sehnal semena levněji.
Mám malý problém s kytkama. Už asi 3 týdny jim odspoda žloutnou listy, čím myslíte že to je? Přehnojení? Radši je už ty 3 týdny prolívám jen čistou vodou a tento týden je snad přesadím do skleníku.
pořádně je pohnoj, jestli zaléváš jen čistou vodou, trpí nedostatkem dusíku, podle mě. měl jsem ten samý problém, narval sem do nich několikanásobnou dávku hnojiv na růst a pohoda, zas krásně zelené.
Podle mě je to taky deficit dusíku, kytka když se dává na kvetení potřebuje víc dusíku a všech látek.. Takže moje rada zní stejně jako Medvědova: Dej jim dvojitou dávku hnojiva... a uvidiš že se to zlepší...
Zdravim,
měl sem ten samej problém se žloutnutím listů, i kdyz ne tolik markantni jako u tebe. U me byl problem v Ph zalivky, ktery bylo okolo 7,3 - to znamena ze ta kytka pak nemuze prijimat latky,treba onen dusik i kdyby trikrat chtela. Koupil sem si ph metr a zalivku ted par kapkama citronovy stavy doupravuju do potrebnyho Ph tudiz okolo 6,5. Jinak nevim cim hnojis, ale co sem meril, tak treba alga bloom ph zalivky taky dost srazi dolu. Urcite doporucuju nejdriv zmerit ph vody kterou zalejvas, nez tam budes prat dalsi dusik v podobe hnojiv. Nekde sem cet, ze dokonce tim ty kytce muzes este vic ublizit, pokud je to ph spatny. Ze se ta puda nak zasvini solema ktery vznikaj z toho prebytku tech latek, ktery ta kytka nemuze v dusledku spatnyho Ph prijimat tot vse... at to funguje
Spliff or die.... Balcoon 2010 - ak 48, Black
jack - https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=51587
Tak dal jsem kytkám trochu plagronu terra grow a vypadaj, že jim to docela prospělo. Přejdu už ale na terra bloom, začaly kvést. PH vody je asi 6,8 podle PH kapek. Už začaly i pouštět pryskyřici a krásně voní. Co nejdřív (snad) půjdou do skleníku. Více prostoru pro kořeny jim jenom prospěje a ta hlína ve které jsou, te už se skoro nedá říkat hlína.
Fotky:
1. - 4. Power Widow - na první fotce je vidět ta pryskyřice (v plné velikosti)
Dneska konečně proběhla po ku*evsky dlouhých třech týdnech kontrola kytek ve skleníku. Až na občasnou plíseňpár vrcholků to bylo hodně příjemné shledání. Bohužel jsme přijeli až kolem půl 7 a byla už celkem tma a nebyl foťák, takže přidávám jen par makro fotek jako ochutnávku a fotky celých kytek budou zítra. Pokud nezapomenu vzít foťák A věřte že se bude na co dívat
Fotky:
- Všechno to jsou fotky Power-Widow, bohužel je taky lehce naprcaná od samce, který tam byl
Omluvte dost špatnou kvalitu fotek, ale měl jsem slabší foťák a ve skleníku je trošku džungle takže se to špatně fotí a ještě se mi do toho trochu třepaly ruce) Obě Power-widow jsem se rozhodl dneska vytrhnout ze země a dát sušit. Byla u nich poměrně rozsáhlá plíseň a než aby sežrala celé kytky tak jsem si řekl lepší vrabec v hrsti než holub na střeše. Moc z nich nebude, ale orosená je bohatě takže to bude málo, ale dost dobrého modelu. Pak tam je ještě jedna AK-48. Ta taky docela chytá plíseň ale ne zas tak moc, tak jsem ji odstranil kousky plísní a trochu ji ohl ať se neopírá o strop skleníku. O víkendu uvidíme jestli má cenu ji ještě držet při životě. A pak tam je nějaký noname model, který mě dost překvapil. Prakticky je u něj nulová plíseň a palice vypadají moc hezky.
Dneska jsem se byl podívat na dvě AK48, které rostou venku u lesíka a výsledek je následovný. Jedna začala lehce plesnivět, tak jsem rozhodl ukončit ji trápení a už se suší. Měl jsem štěstí, protože jsem obě AKáčka viděl po cca třech týdnech, tak jsem rád že ji plíseň nesežrala celou. Druhá AK48 mě mile překvapila. Před těmi třemi týdny neměla prakticky žádné paličky a teď jsem koukal jak pěkné má palice (ale zase nic extra brutálního) ale jsou nádherně pocukrované. Ještě krásněji voní a blizny se ji barví do fialova. Z obou AK48 bude kouření tak asi na měsíc