Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ty jo i bez spínacích hodin? kámo no to je už moc punkový grow....
nic proti ale tak kdyby jsi studoval pořádně grower než si to rozjel mohlo ti dojít i s tou teplotou, že to neuchladíš = že si měl pěkně počkat až si vychytáš skříň
40°C - ehm víš o tom že nemáš ve skříni tropické rostliny? extrem už pomaluje když je vystavuješ lehce teplotám nad 30°C ale jak už jdeš ke 40°C??? se zkus po známých zeptat na nějaký lepší odtah + přítah a ještě bych ti poradil vyřezat do stínidla díru a natáhnout od díry k odtahu flexo rouru a hned ti klesne teplota, investice do 100kč nebo nějak tak, spínačky mechanické taky stojí par kaček a myslím jak se poptáš po známých taky seženeš...
neber to na lehkou váhu
slepecC...
začátky bývají těžké, ale zdokonalujeme se po svých chybách
kazdopadne jsem si diky tomuhle growu udelal nazor na Chronic - priste uz je nebudu brat... asi jsou narocnejsi na pestovani nez jiny druhy... ty chronicy jsou proste strasne opozdeny a oproti ostatnim mensi... naopak oba dva skunky 1 jedou pekne a i mazarove krasne rostou - nejlip z tech tri druhu...
tomuto vravis ze rastu dobre? za 9 dni rastu som prepinal a to ze maju tie moje keriky aspon 50cm toto by som uz asi hodil za psom tieto kvetinky a poobhlidal sa po vacsom boxe a silnejsom odtahu + ofuku....
pozri sa tiez idem pod 250HPS ale poviem ti ze mam jeden vetrak 120m/h (odtah) a pritah (80m/h) plus klipsa na ofuk a trosku vetsi rozmer pestirne a mam to problem uchladit na 28* a to pri plnom vykone vsetkych ventilatorov.... a vidim ze ani tych 28-29 nieje bohvimco..... a ty je proste trapis pri pustnych horucavach.....
moj zaver z tohto celeho znie, vyhodit aj s crepnikami poridit nove rezi zvacsit priestor a pustit sa do toho naplno.....
po 9. dnu jsi prepinal? hmm borec, ale beztak ti nahodily kvety az tak za tyden, takze jsi docilil max toho, ze jsi jim predcasne vzal 6 hodin svetla... sice tu machrujes jak jsi mel behem tydne dzungli, ale ja holt nemam tolik vybaveni a ted do toho nebudu vrazet uz zadny prachy - to az po growu... a delat ted predcasne zavery mi prijde o nicem... radit mi, abych vyhodil kytky? proc bych to ku*va delal?
ZivyKvet to přehnal....ale souhlasím že radši bych o měsíc dýl šetřil a ladit skříňku než za pochodu řešit ,předělávat a dodělávat za pochodu.taky podle toho ty chudáci vypadaj.Chápu že se někdo snaží vypěstovat s investicí 500kč ale podle toho výsledky vypadaj.
A to vstávání k zapínání lampy je masakr
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
Původní příspěvek od dareba hmm borec, ale beztak ti nahodily kvety az tak za tyden, takze jsi docilil max toho, ze jsi jim predcasne vzal 6 hodin svetla...
tohle jsem taky nejak nepobral...ma to nejakej hlubsi smysl, kterej mi unikl?
kdyz nevyzrale kytky hodi na kvetovou fazi driv nez by mel, tak mu stejne ty palicky hned nenaskacou, jen tim opozdi rust (protoze jim veme 6 hodin svetla) a potom za nejak cas az vyrostou, tak teprve zacnou tvorit palice... pochybuju, ze jsi mlade kytky, ktere jeste rostly prepl a hned do tydne jsi tam mel palice... beztak ti jeste ten tyden rostly pod 12 hodinovym svetlem nez presly do kvetovy faze... a to je vse, co jsem k tom,u chtel rict (pokud to nekdo pochopil jinak - jeho problem)... jinak teploty drzim ve dne kolem 26-27°C (staci otvirat ventilacku a dost se to ochladi) a kytky nevypadaji, ze by mely uschnout... a ten chronic mi proste nejak neroste... treba oproti mazarovi je 3-4x mensi... ja jen doufam, ze se rozjede... i pres vase rady typu: "zabal to, vyhod z okna cely box i s kytkama a zacni setrit na neco poradnyho" fakt seru... je mi jedno ze jste takovy hateri a nedokazete motivovat... kytky zatim vypadaji v pohode, fota nahodim vecer... kazdopadne si vasich rad vazim, ale z financnich duvodu jsou pro me v tomto kole k nicemu... ja vim kde delam chyby, ale nemam moc moznosti na to, abych je napravil... zda se mi, ze se na me vetsina lidi diva skrrz prsty jen proto, ze jsem do toho ze zacatku nenarval 10 000 a zatim nemam zadny vysledky... kazdpadne jste mi do prvniho growu moc motivace nedali (snad jen Lupus a Bostik1)...
[admin edit]
odstraneno machrovani, ktere sem nepatri...
Původní příspěvek od Moje bež tvl ke zdi a práskni do ní hlavou,třeba se ti rozsvítí! jestli máš alespoň trochu soudnosti už se tady neukážeš
mas pravdu, po tomhle growu uz me tu asi neuvidite... clovek se snazi pochlubit, dostat nejakou radu a vy ho tu jen vypicujete... mate asi strasne spatnou naladu a berete to strasne vazne, vsechny vase posty jsou v negativnim duchu a cloveku to nedodava motivaci... cekal jsem spis neco jako: " hele ty jsi tady asi novej, takze hele - chyby mas tam a tam a tam, takze se to snaz napravit jak jen to pujde... preju ti peknej grow" a misto toho tady ctu neco jako: " woe pico co to je za sracku to cele hod z wokna pyco tady mas cervenou karmu na cestu a tahni"