Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
..12den 12/12..pohnojene AH polovicni davkou, v poc fazi kvetu...
teplota 23-25D noc 18-20? vlhkost 44% vzalenost svetla od vrchu ja cca 40cm
vyska jednotlivych kousku je od 33do 37cm,coz si myslim ze je malo ,na to ze v prvnim tydnu po prepnuti ma kytka vyjet rychle nahoru(?)
zkousel jsem ohnout kytky ,a nechat je rust ne vodorovne pozici..bohuzel jsem ohl jen jednou, pak uz nemel kdo je tak udzovat..ted jsou skoro z5 vzprimene.
Původní příspěvek od mysak .. modely tech 3 predchozich snimku mi nejsou zcela znamy, pac to ten tipek popletl od ktereho jsem to bral...ale mely by tam byt train wreck ,white widow, a dalsi vubec nevim ,jen to ze mela v nazvu chlapecke jmeno john? nebo neco podobneho ...
...je to sannies jack
jinak ,,hlavy" nevim jestli vypadji...,- nic moc -(hubene)....atd .maji sice jeste nejakou dobu .. nebo je to normali prubeh a zacnou nabirat ke konci..
...od pristiho tydne chci dokrmovat co2