Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
skousel snad vce co bylo dostupne v baumaxu +perit hledal sem chybu v hline ale kamarad mel uplne stejnou hlinu stejny modely,lampu,hnojky,a mel neuveritelny vysledky
top 44 sklizeno,kdo rika ze to44 je slaby model jeste nehulil moji top supa neskonatelna:-)sladoucka skankova chut mohutny kour vyborny dlouhotrvajici stav ktery cítíte v cele hlave hodne silne hight
byl jsem velmi prekvapen
vynos 5/10
valivost10/10
doba zrani 10/10
vune 10/10
Je videt že rostliny vypadaji zdrave a palice jak by smet a to že toho nekdy neni tolik tak nato se vykašli jde oto že to máš svoje vlastni..
Fotek tu máš požehnane a je se na co dívat, nakonec dobry smokereport a je to
Zajimalo by me kdo tady nominuje ty thready .. Našli by se tady i lepši adepti než to co tam vidim .. Každy jen vidi ty drahe systemy a drahy načini ... Ale v tom kouzlo neni !
nejak nerozumim tem nominacim ,ale to je sumak :-) za kvalitu fotek se omlouvam ale mam jen 3,1Mgpixelu fotak tak ze spis zastaralejsi telefon:-) ja myslim ze zas tak malo toho nebude !do mastí a na pokur mi to bohate staci tohle kolo si dam zalezet az do konce snamzim se nenechavat nic nahode holky dostavaji uz jen vodu s PK13/14 palice se den odedne nalivaji vic a vic predevcirem stonky palice jeste udrzely ,ted uz se mi to opira jedna kytka o druhou:-) jeste 2x po sobe PK a pak proplach a 10dnu flushing
Původní příspěvek od FanTomas kamarad mi poradil at v 50dnu kvetu na 3dny zhasnu lampu a po te mam normalne pokracovat s 11h svetla pry se tak bych rad slysel nazor vic lidi protoze mne to dost zajima holky dostaly vcera polovicni mnozstvi hnojiva+Pk13/14 2ml/1vyrobce pise 1,5ml/1 ale vidim ze by snesly daleko vice Pk bez pridavku hnojiv.
:-)
zitra nasuzuji 7deni flushing ph vody5,0 6.den uz nedostanou nic a dalsi 4dny budou na suchu
Kamarád kecá,možná to neco udelá ale rozhodne ne: palice neskutecnym spusobem nafoknou