Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No čoveče, tak sem to pročetl a koukám že máme fakt oba stejnej problém s teplotou.
Ale koukám že to tady dopadlo dobře snad se mě taky tak zadaří.
Přeju tedy ať to dál spokojeně roste a pak i hoří
L.
Lampa:cau ju mel jsem problemek a i kdyz to na tech fotkach vypada pekne tak mohlo byt jeste o neco vic ..no ,ale poučenej sem takže příští grow na 100%......
ahoj lidicky ...takže dnes probehla kosa ,a jako musim říct že jsem provonel celej barak...
hazim sem nejaky fota s pudy kde holky stráví další tři tydny ....
zdravim ...
takže usušeno ,zváženo a ochutnáno ..
váha byla docela peknych 210g no mohlo toho byt vic no neva zato modylky nejvic spokojenost ,
nejvíc me asi ohromil JH jak pro svoji chut a vůni tak hlavne pro strong stav ,fakt sila mel jsem co delat abych to ukočíroval takže JH ma u mě za 1.
GWS taky supr genetika ,chut je takoví jako hlína prostě mnam a učinek dobrej ne tak sice jako JH spis takovej euforickej plnej energie .
WR trochu horší chut ,ale jinak učinek perfektni ..
WW sem jeste nemel tu čest ochutnat ale brzycko se nani chystam ..no a posledni warlock chut spiš ovocná a taková zemitá a učinek taky silnej stav ...
tak toje asi z miho treadu vše dekuju za pozornost a už brzo chystam další kolo ...
Čauves draku,tak to je docela super úrodička na to s jakýma teplotama si se pral...já tedy moc nevím,protože taky jedu první grow,ale podle článků co tady pár lidí má si to dobře ukočíroval a dotáhl si to do zdárnýho konce.
sajfi:no docela to ušlo ,sem rad že už se oteplilo a nebude to pro holky takovej HC...kdo furt ma platit ty Kilowaty navic co spapne přímotop ... jinak tvuj tread sleduju a sem zvedav jak to pojede zatim máš pekne našlapnuto..tak pic a at to roste ..
jj našlápnuto je hlavně aby to vydrželo až do konce a byla pěkná úrodička...Nečekám moc veliký zázraky,protože jedu první a beru to jako zkušební,ale snažím se aby to bylo na 100%. Kdy by mi to dopadlo jako u tebe budu za to rád...