Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Walhala2000: Máš pravdu,, Teď jsem změnil všechny údaje a číslo na Groweru nechám,,, tak je to nejlepší,,, na ICQ mě stejně nikdo podle pravýho jména hledat nebude,,,
můj děda byl krejčí, a říkal, že od té doby co přestali dělat ty metry z poctivého tvrdého dřeva, to za už za nic nestojí. Ty plastové nic nevydrží...
Když už jsme u těch odboček od tématu - promiň mou naprosto impertinentní otázku - všiml jsem si, že jednu z poznámek jsi psal ve 4.51 ráno?
Byl jsi zde ještě nebo znovu? (jako člověka, který chodí spát mezi druhou a třetí hodinou ranní, mě naprosto fascinují lidé, kteří jsou schopni fungovat před sedmou ráno...)
ICQ je vlastně takový messenger,stáhneš si program,zaregistruješ se,dostaneš přiděleno ICQ číslo(něco jako telefonní) .Do Contact Listu si přidáš ostatní lidi a pak jen vesele čekáš až se něgdo z tvých známých naloguje a mužeš chatovat a chatovat a chatovat
Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.
Nevím jak kdo z Vás zná projekt ECHELON nebo ECHELEON teď si nejsem jistej. Tento projekt existuje už pár let a sleduje telefon a net. Pokud se v telefonátu objeví slovo bomba nebo tuna kokainu,tak se to uloží a borečci to pak vyhodnotí,jestli ta informace má nebo nemá nějakou věrohodnost. takhle se třeba přišlo (bohužel pozdě) na to že se chystá nějaká velká teroristická akce-Usáma. Ale myslim,že se nemusíme bát,protože špióni maj naštěstí na práci zajímavější věci než sbalit týpka,kterej má doma čtýřstovku sodík
Attack government which have broken 'The basic human laws' sign! High grow, higher harvest, highest High!->
Určitě jsi ho viděl někdy v cirkuse, nebo v zoo. Zkus myslet na to, že i když nás sledují, nedělají vlastně než svou práci. Meteorologové sledují počasí, oni zase počínání lidí. Zdá se, že do nás se tu nikdo nemontuje a skutky jsou vždycky hlasitější než slova.
P.S. Myslím, že ve slově "študák" máš chybu. Píše se krátké u. Ahoj
myslím, že jsem přitom vycházel hlavně z přesvědčení, že všichni ti, kteří se dovolávají tolerance zbytku společnosti, jí sami dluží nejméně to samé. Tolerovat policajta je tudíž stejně nutné, jako tolerovat plešatou máničku (slovo do vlastních řad!) nebo pupínkatého mlaďase. Zlobit se na někoho za to, co dělá, není žádná tolerance. Jak to dělá, to je jiná otázka a míří ke konkrétnímu člověku. A tam se najde stejný prevít ve všech kategoriích.
Jsem si jist, že Komorousovi lidé a jim podobné složky, mají dost rozumu na to, aby rozeznali svou kořist. Mezi námi ji evidentně nehledají, to už by to tady dávno lítalo ve vzduchu. Zdejší houf sice hulí, ale ti, co si přitom ohřejou ruce na druhých, takových tu bude asi jen pár a ještě si to nechávají pro sebe. Ze svých soukromých debat s policajty, znám jich celou řadu z občanského života, vím o tomto obecném přístupu k "neobchodující" části uživatelů drog. Ti chytřejší z nich i z nás také vědí, že spolupráce je pro obě dvě strany přijatelnější, než válečný stav. Máme totiž s policajty společné nepřátele. Zkorumpované politiky, kteří svou mravokárnou rétorikou udržují prudérní zákony a podporují represivní přístup za každou cenu a lidi, kteří pod křídly těchto zákonů s drogami čile obchodují a zabíjejí nám kamarády, kteří ještě před pár lety jen tak posedávali s námi a pokuřovali trávu.
Vítejte u Dr@Kotoučka
31-01-2002 v 05:37 AM
hh-top Čestný Člen 2001 - 2004
Řekl bych, že je to tím, že reprezentují v našich očích stát.
tozas jako jo.ale znam hodne hulicu i mezi policajty.oni fakt jen delaji svou praci a potom doma nici zabavene matrose.jak?to uz je jejich problem. haha
01-03-2002 v 11:26 AM
mott Stálý Člen
Někdo tu uváděl, že kdo posílá fotky maj ho jak na talíři, pro mě zejímá:
Pro odborníky:
vcelku by mě zajímalo, jaký jsou možnosti zjistit identitu uživatelů groweru...
1/ Logy na groweru nejsou (nejsou??)
2/ linky prez policajty vedou / nevedou? Prez jakyho providera vlastne je grower tazenej, kde je umistenej?
tracert: casablanca, Vinohradská...
3/ kdyz by do ty serverovny nekdo prisel, pichnul si neco pred grower, tak mame vsichni smulu... IP maji, tim i zbytek... pocita se s tim?
4/ polisi klidne server muzou zabavit na soudni prikaz a nechat ho na miste... logovani si klidne zapnou... skryta identita je jasne v pr...
kdyby na mě vytáhli nahrávky telefoních rozhovorů nebo jejich obsahy ... tak bych prostě je zažaloval za odposlech je to přece nezakoný ne? - aspoň myslím zatím - jenže ty KUR.. si to určitě nějak "legalizujou".
Jinak vím o člověku, který prodával SKUNKY 2 roky na jednom místě... ví to o něm skoro celé sídliště... a ještě neměl žádnej problém se zákonem... ---ňáký divný-možná má štěstí , ale myslím že policie ho může kdykoliv zlikvidovat