Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nenapsal jsem že to kvete, ale že to tak vypadá...na příspěvku 11 a 12 mě příjde, že už tam raší blizničky. Když tě taková kritika tak rozhodila, nevím jesi bys tady v tom měl pokračovat. čekals samou chválu?
.....každopadně GooD LucK with this....
no nerikej ze ti to nikdo nezkazi pac to pred tim sis docela dobre skazil sam nvm chlape chce to vic cist a pozorovat a 250 na takovou malou"bedynku je docela hodne vydel bych tam 150 usetris a holky se aspon nebudou tak parit dys tam mas jen 2pc vetracky
Zdravim tě, když si to tady tak pročítám, tak mi v souladu s tímhle napadají dvě věci. První je ta, jak ti tady už někdo psal, v počtu kytek. Já osobně mám pod 70 W sodíkem 3 kytky v prostoru 40x40x80 a to je už fakt strop v počtu pro tyhle parametry boxu. Na 250 W bych volil, tak 6 kytek úplně v pohodě. Chápu, že poprvý jsi nevěděl kolik, ale na podruhý jsi tam zase dal jen dva. Z mého pohledu je to takový děsně zabitý, když by jsi z toho mohl v klidu vyvařit mnohem víc. A nemyslim jen výnosem, ale taky v tom, že ty kytky budou vypadat líp a měl bys z toho každopadně větší radost než teď. Druhá věc je s tímhle spojená. Proč tak malej box???? Radim ti: zaštipuj, lámej, ohýbej, hraj si s tim, udělej pořádnou hlínu...atd.. Vůbec se neboj, že tomu něco uděláš. Tyhle kytky jsou nesmrtený! V tomhle je přeci ta krása ne? Ne v tom kolik budeš mít g. O tom se může maximálně kecat, ale ten výsledek zaleží prostě jen na tobě, jak moc se tomu budeš věnovat
A poslední věc: Zvhčovačka, kterou sis pořídil je bez debat suprová věc, ale suprovější by byla, kdybys tomu udělal fakt bomba podmínky. Dej se do toho!
Každopádně ti držim palce a doufám, že tě občas nějaká kritika neodradí od práce