Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a ještě fotka, shluky světlých pixelů jsou paličky..
jinak jsem si 2 boční větvičky štetečkem oprcal, tak sem zvědavej,jestli budou nejaký semínka..tedy jestli budou i na ostatních, ikdyž sem se snažil,aby nebyly..
oprcaným paldám zhnědly pestíky
1) je muj kyblík plnej tabáků, kterejm se nejdřív nechtělo,ale už to rozjely
2) jednou sem jeste na základce čajznul z biologie jednu fazoli.. tu sem pak nosil asi 3 roky v penále..pak sem jí dal na lampičku na stůl..pak to na mě asi loni přišlo a zasadil jsem ji za okno..vyjela až nahoru na konec okna.. a měla jeden lusk a v tom ejdnu fazolku a to je tadle má už přes 2 m a zaříná kvíst..snadf bude víc, než 1 plod
3) květ tabáku - velebnostííí, už to vypuklóóó, už to vypuklóóó
Původní příspěvek od Hy3nA tak dy ty seminka? nejakej treba casovej udaj - za mesic od oprcu..nebo pockat,az zacnou vapdavat nebo tak.diky
zdarec,
tak nad timhle problemem jsem taky nedavno uvazoval, a dospel sem k tomu,ze je tam asi necham, nez budu sklizet celou kytlu...
samo kdyby byly ocividne hotove driv, jako ze se ten "lusk" se seminkem zacne rozevirat driv,tak bych je asi opatrne obral...GL Lam.
tak jsem se po dlooouhý době dostal na moje out pole
a jsem celekm mile prekvapen, protože to, co tam bylo posledne tam je furt a z fáze růstu se neuvěřitelně přehouplo do fáze květu
jen příště musím jet všechny kytky v pytlích/kýblech, protože jak je možno vidět na fotkách, tak ty kytky, co byly v dírách s hlínou jsou neuvěřitelně malé, zakrslé , nevyživené.. no prostě chudinky.
jako objev roku jsem shledal skunk1, kterej už se suší, škoda jen, ež to byla jedna ze dvou samic, která byla v díře a ne v pytli, proto je miniaturní. Jen to bylo teda trochu chytlý plísní, což otatní kytky nejsou. ale jinak super, už se těšim na pčíští rok, až bude v pytli
Foceno debilnim mobilem, bratr má foták někde u sebe.
SADBA červen-červenec!(vše)
zřejmě KC36 - 1(cca 1,2m vysoká)
KC36 - 1 zřejmě
KC36 - 2 asi( cca 1,1m vysoká)
asi KC36 - 2
chudák skunk1( ten vim jiste, jako jedinymu se mu nesmyla "visačka")
bohužel se mi to smylo, tak envim, co tahle chudinka je..sem taky ul, že sem to nenapsal aspon do threadu, nbo sem to ennašel..
zpracovanej skunk1
se zapikem
jinak vůně je taková nakyslá, jakoby ovocná s hlavní sloužkou citronu.
VŠECHNY kytky jsou hnojené jenom na růst, tudíž by neměly být ani trochu ovlivněny hnojkama!
a ještě jsem se megapopálil od kopřiv,když jsem hledal tuhle" větývku" skunku1, po té, co jsem jí elegantně umístil do pangejtu s kopřivama, když jsem z dálky zaslech, že jede auto a dělal jsem velmi nenapadnyho, že jdu po cestě, načež sem si neuvědomil, že přesně nevím,kanm sem to hodl. chvílí už jsem myslel(po ohledání-zběžném místa)že už jí nenajdu, pak sme se nasral a hopnul do ětch kopřiv. ptrolezl sem asi 10m pangejta a pak ji našel. hurá a držte palce, ať to v pohodě dojdeješět tak tejden, spíš 2 by to chtělo
Taak, jelikož teploty jdou dolu a vlhkost nahoru, tak jsem byl preventivne nucen sklidit 2 malé, bio, venkovní KC36
ještě týden, nebo 2 by snesly, to určitě..ale jetli by se spíš na ně nesnesla plíseň žejo..navíc nevim jak to budu mít s časem příští vejkend...
takže sklizeny asi v půlce 6. týdne květu. fotky zde: