Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Konopí vede k psychickým poruchám
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5
Autor
Téma 
Janice24
Stálý Člen

Karma uživatele Janice24 - 0% Pěstitelská

Palec dolů jsem krava a priznavam to bez obalu Příspěvek č. 65

first of all - tak jsem to presne popsala a ono to zmizelo, takze znovu.
Ano Rude jsem krava nemusis se omlouvat,protoze to v tyhle situaci je pravda a myslim,ze v zivote jsem se necitila hur nez tehdy.
Proste slo o to,ze v moji pidipredsini jsou dvoje proskleny dvere a protoze jsme prisli zvenku zablaceny,chtela jsem aby si pes kecnul na zadek a pockal az mu utru nozicky a jak furt nechtel tak jsem ho drapla za obojek a smykla s nim na misto,kde jsem chtela aby sedel no...a pritom smyknuti prorazil zadkem a bokem ty dvere...ma 35 kilo (pitbul).V tu chvili jsem uplne zkoprnela hruzou,ze by se mohl o to sklo porezat,takze nohy nenohy,kaslala jsem na vsechno a rychle ho z toho vytahla. Povazuju to za svuj absolutni zkrat v jednani - jsem jinak docela flegmatik (aspon to vsichni rikaj) a nikdo si nedokaze predstavit jak jsem se citila v tu chvili priserne. Muzu te ujistit ze svyho psa nadevsechno miluju a udelala bych pro nej vsechno na svete....a tohle si budu nadosmrti pamatovat:-((((
no sklo furt jeste neni a pejsanek je v pohode,takze se mi trosicku ulevilo.....chapes? vlastne ani nemusis, hlavne ze se psovi nic nestalo:-)

citace:
Původní příspěvek od Rude
pro Janice24:
promin, mozna sem to divne pochopil ,ale to cos napsala vo tvym psikovy? cituji- jen jsem prohodila svyho pejska sklenenejma dverma...
to ses trosku krava,ne?
opravdu se omlouvam za ten vyraz ale pokud pes proleti s neci pomoci sklenenejma dverma, tak to asi moc vomilem neni.....

Old Post 21-10-2002 v 14:52 PM
Janice24 je offline   Profil uživatele Janice24   Find more posts by Janice24   Foto galerie člena Janice24   Click here to Send Janice24 a Private Message   Add Janice24 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rude
Stálý Člen

Karma uživatele Rude - 74% PěstitelskáKarma uživatele Rude - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

pro Janice24:

Tak to je jina , to se OMLOUVAM jeste jednou, to cos ted napsala, tak absolutne chapu , taky sem mel psa...
zatim ahoj

Old Post 21-10-2002 v 15:03 PM
Rude je offline   Profil uživatele Rude   Find more posts by Rude   Foto galerie člena Rude   Click here to Send Rude a Private Message   Add Rude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gunman
Starec grower

Karma uživatele gunman - 85% PěstitelskáKarma uživatele gunman - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

Janice24, u mňa si veľká tým, že si našla v sebe silu si to takto priznať a poučiť sa z toho. Každý to nedokáže. A navyše myslím, že tá posvätná rastlinka nám k tomu pomáha... kurník, normálne som na mäkko...

Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...

gunman

opus 1, opus 2

Old Post 21-10-2002 v 20:02 PM
gunman je offline   Profil uživatele gunman   Find more posts by gunman   Foto galerie člena gunman   Click here to Send gunman a Private Message   Add gunman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janice24
Stálý Člen

Karma uživatele Janice24 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

dik;-) proste jsem toho silene litovala a radsi bych prastila cloveka nez zvire ktery se nemuze branit (ac jsem to udelala nerada, mohl se na me nastvat a pekne mi to oplatit, zuby ma velky dost:-)) a přece nechci svymu vlastnimu temer "diteti" ublizovat. Ted se ma fajn a zatimco ja musim drepet v praci, tak on si lebedi v posteli v perinach a jeste ke vsemu po dobry snidani:-)) koblihy a piskotky

QUOTE]Původní příspěvek od gunman
Janice24, u mňa si veľká tým, že si našla v sebe silu si to takto priznať a poučiť sa z toho. Každý to nedokáže. A navyše myslím, že tá posvätná rastlinka nám k tomu pomáha... kurník, normálne som na mäkko... [/QUOTE]

Old Post 22-10-2002 v 08:41 AM
Janice24 je offline   Profil uživatele Janice24   Find more posts by Janice24   Foto galerie člena Janice24   Click here to Send Janice24 a Private Message   Add Janice24 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:18 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás