Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
first of all - tak jsem to presne popsala a ono to zmizelo, takze znovu.
Ano Rude jsem krava nemusis se omlouvat,protoze to v tyhle situaci je pravda a myslim,ze v zivote jsem se necitila hur nez tehdy.
Proste slo o to,ze v moji pidipredsini jsou dvoje proskleny dvere a protoze jsme prisli zvenku zablaceny,chtela jsem aby si pes kecnul na zadek a pockal az mu utru nozicky a jak furt nechtel tak jsem ho drapla za obojek a smykla s nim na misto,kde jsem chtela aby sedel no...a pritom smyknuti prorazil zadkem a bokem ty dvere...ma 35 kilo (pitbul).V tu chvili jsem uplne zkoprnela hruzou,ze by se mohl o to sklo porezat,takze nohy nenohy,kaslala jsem na vsechno a rychle ho z toho vytahla. Povazuju to za svuj absolutni zkrat v jednani - jsem jinak docela flegmatik (aspon to vsichni rikaj) a nikdo si nedokaze predstavit jak jsem se citila v tu chvili priserne. Muzu te ujistit ze svyho psa nadevsechno miluju a udelala bych pro nej vsechno na svete....a tohle si budu nadosmrti pamatovat:-((((
no sklo furt jeste neni a pejsanek je v pohode,takze se mi trosicku ulevilo.....chapes? vlastne ani nemusis, hlavne ze se psovi nic nestalo:-)
citace:
Původní příspěvek od Rude pro Janice24:
promin, mozna sem to divne pochopil ,ale to cos napsala vo tvym psikovy? cituji- jen jsem prohodila svyho pejska sklenenejma dverma...
to ses trosku krava,ne?
opravdu se omlouvam za ten vyraz ale pokud pes proleti s neci pomoci sklenenejma dverma, tak to asi moc vomilem neni.....
Janice24, u mňa si veľká tým, že si našla v sebe silu si to takto priznať a poučiť sa z toho. Každý to nedokáže. A navyše myslím, že tá posvätná rastlinka nám k tomu pomáha... kurník, normálne som na mäkko...
Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...
dik;-) proste jsem toho silene litovala a radsi bych prastila cloveka nez zvire ktery se nemuze branit (ac jsem to udelala nerada, mohl se na me nastvat a pekne mi to oplatit, zuby ma velky dost:-)) a přece nechci svymu vlastnimu temer "diteti" ublizovat. Ted se ma fajn a zatimco ja musim drepet v praci, tak on si lebedi v posteli v perinach a jeste ke vsemu po dobry snidani:-)) koblihy a piskotky
QUOTE]Původní příspěvek od gunman Janice24, u mňa si veľká tým, že si našla v sebe silu si to takto priznať a poučiť sa z toho. Každý to nedokáže. A navyše myslím, že tá posvätná rastlinka nám k tomu pomáha... kurník, normálne som na mäkko... [/QUOTE]