Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » papaOUT_GROW...môj prvý OUT
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7
Autor
Téma 
meso
Stálý Člen

Karma uživatele meso - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

ešte späť k tomu kristalonu ....tá odmerka z tej krabice je na 10 l

Old Post 28-05-2009 v 20:13 PM
meso je offline   Profil uživatele meso   Find more posts by meso   Foto galerie člena meso   Click here to Send meso a Private Message   Add meso to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 66

citace:
Původní příspěvek od meso
ešte späť k tomu kristalonu ....tá odmerka z tej krabice je na 10 l
Jj ta odměrka je na 10l jak tam píšou ale dávám běžně odměrku na 2l vody !!!

Old Post 29-05-2009 v 13:06 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaOUT
Stálý Člen

Karma uživatele papaOUT - 79% PěstitelskáKarma uživatele papaOUT - 79% PěstitelskáKarma uživatele papaOUT - 79% PěstitelskáKarma uživatele papaOUT - 79% PěstitelskáKarma uživatele papaOUT - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

no zdarec ludia....ja už som zúfalí.......na rastlinkách kadejaké fliačky a tak.....na prvej foto je na listoch nejaký bilelí povlak...aa tak ma napadlo či to nemôže byť tým že ja vždy ked idem k rastlinkám tak ich zalejem vodou do ktorej dávam aj dosť NPK a bananový výluh či ako to nazvať............a zalievam to skoro každé tri dni...........takže može to byť tým???(.......

Old Post 30-05-2009 v 10:48 AM
papaOUT je offline   Profil uživatele papaOUT   Find more posts by papaOUT   Foto galerie člena papaOUT   Click here to Send papaOUT a Private Message   Add papaOUT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaOUT
Stálý Člen

Karma uživatele papaOUT - 79% PěstitelskáKarma uživatele papaOUT - 79% PěstitelskáKarma uživatele papaOUT - 79% PěstitelskáKarma uživatele papaOUT - 79% PěstitelskáKarma uživatele papaOUT - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

foto 1 : všetkým rastlinkám fialovejú vrcholčeky.....nwm prečo

foto 2 : s tej FIM možno nakoniec niečo bude

Old Post 30-05-2009 v 10:59 AM
papaOUT je offline   Profil uživatele papaOUT   Find more posts by papaOUT   Foto galerie člena papaOUT   Click here to Send papaOUT a Private Message   Add papaOUT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
first
Stálý Člen

Karma uživatele first - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

zdar,
nebude to fialovění z toho že je teď větší zima??
mě se stalo to samý..

Ať to roste..

Old Post 30-05-2009 v 12:30 PM
first je offline   Profil uživatele first   Find more posts by first   Foto galerie člena first   Click here to Send first a Private Message   Add first to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skunkor
Street Fighter

Karma uživatele Skunkor - 91% PěstitelskáKarma uživatele Skunkor - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

čau. hele ty fleky na kytkách vůbec neřeš.
to má každej kdo jede out .tomu se nevyhneš a ňák extrémně to newadí.čus a aď to roste

Old Post 30-05-2009 v 16:56 PM
Skunkor je offline   Profil uživatele Skunkor   Find more posts by Skunkor   Foto galerie člena Skunkor   Click here to Send Skunkor a Private Message   Add Skunkor to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Skunkor! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 71

ja sem mel taky ty fleky a nic bylo to v pohode,hnojim kristalonem odměrka na 2 litry a je to dobry casem pridej vic az budes mit vetsi kyti,at se ti zelena čus

Old Post 30-05-2009 v 22:59 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaOUT
Stálý Člen

Obecné UPDATE : Příspěvek č. 72

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

Naposledy upravil papaOUT 24-07-2009 v 13:08 PM

Old Post 03-06-2009 v 15:01 PM
Brdaaak_01
Stálý Člen

Karma uživatele Brdaaak_01 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Brdaaak_01 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Brdaaak_01 - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

poraradim přesadit do co největších kýblů nebo do země rovnou
kýble bych radil minimálně 20 litrů

MŮj První Indoor - sklizeno

Můj outdoorek 2009 aneb poprvé DURBAN POISON

druhé kolo - sklizeno

třetí runda

Old Post 03-06-2009 v 21:24 PM
Brdaaak_01 je offline   Profil uživatele Brdaaak_01   Find more posts by Brdaaak_01   Foto galerie člena Brdaaak_01   Click here to Send Brdaaak_01 a Private Message   Add Brdaaak_01 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaOUT
Stálý Člen

Příspěvek č. 74

citace:
Původní příspěvek od Brdaaak_01
poraradim přesadit do co největších kýblů nebo do země rovnou
kýble bych radil minimálně 20 litrů

načo až 20?.....tak ja chcem dať do tých vedier čo majú asi 10l-12l.....vraj by to malo stačiť....peace

Old Post 04-06-2009 v 19:55 PM
Brdaaak_01
Stálý Člen

Karma uživatele Brdaaak_01 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Brdaaak_01 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Brdaaak_01 - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

čím větší kýbl tím větší kytka, jestli se mýlím tak mě opravte....ale samo že to pude i v 10 L.....nejlepší je dát rovnou do země když už outdoor,....v kýbli jen tak snadno takovou kytku jako v zemi nevypěstuješ, minule jsem měl velký asi 30 litrů kýble a tty kytky moc vysoko nevylezly, pak mi je ukradli a když jsem tahal ven kořeny s kouskem stonku tak jsem vytahal samý špalky prorostlý kořenama tak, že se tam ten substrát uplně ztrácel po celým objemu kýble....všude samý kořeny, drželo to tvar toho kýble furt......škoda že nemam fota.....taková top 44 v zemi a v kýbli i když 30 L, byl to velkej rozdíl.....uvidíš sám...já dospěl k tomu že když budu pěstovat venku tak jen rovnou do země, kýble 11L si nechám pod 400w
at to roste.....

druhé kolo - sklizeno

třetí runda

Old Post 04-06-2009 v 21:38 PM
Brdaaak_01 je offline   Profil uživatele Brdaaak_01   Find more posts by Brdaaak_01   Foto galerie člena Brdaaak_01   Click here to Send Brdaaak_01 a Private Message   Add Brdaaak_01 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaOUT
Stálý Člen

Příspěvek č. 76

ludiaaa katastrofa sa stala..............ale ta čo už.........prečo sa to mohlo na týchto dvoch rastlinkách stáť?......aa ta tretia ma také škvrny a ked som chytil list tak som mal pocit že je nejaky suchý.....nwm.....aa sorry za kvalitu foto som omylom mal nastavené najnižšie rozlíšenie....peace

Naposledy upravil papaOUT 09-06-2009 v 13:26 PM

Old Post 09-06-2009 v 13:20 PM
papaOUT
Stálý Člen

Příspěvek č. 77

noo aspon že moja královná mi robí radosť

Old Post 09-06-2009 v 13:25 PM
MedvedBrtnik
Stálý Člen

Karma uživatele MedvedBrtnik - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

Vypadá to, že ti přeschly. Pořádně to zalej., ať mají co pít.

OutdOOr OrthOdOx

Old Post 09-06-2009 v 18:04 PM
MedvedBrtnik je offline   Profil uživatele MedvedBrtnik   Find more posts by MedvedBrtnik   Foto galerie člena MedvedBrtnik   Click here to Send MedvedBrtnik a Private Message   Add MedvedBrtnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Brdaaak_01
Stálý Člen

Příspěvek č. 79

taky bych řekl že ti schnou.....další nevýhoda malých kyblíčků.....i když to proleješ dost a je fakt teplo na sluníčku tak ti to hned proschne...

v jakym to máš kýbli - kolik má litrů, jak je ta kytka vysoká? - odpovíš???

hele jestli to jde tak to dej do země nebo do tech největších kýblů co najdeš, jestli to chceš někam přenášet...nebo proč to máš v kbelíku??? nikde jsem to nenašel, nějakej důvod....jako nechci rejt, ale v kyblíku pořádnou kytku nevypěstuješ...ale je to jen můj názor a snažim se ti poradit....jestli to jde tak to prdni do země, tam ti to jen tak neuschne a kytjka nabyde plných rozměrů, v kýbli se toho nedočkáš a musíš víc hnojit taky...no jsem lehce vylitej tak to klidně smázni, ale ten kyblík u tý podle mě polouschlý kytky je malej na její výšku, brzo ti to pokvete a udělá ti to řidinu nebo to budeš muset soustavně furt hnojit...?kristalonem?
nebo zkus aspon jednu kytku dát do země a uvidíš jestli je lepší pěstovat venku v kýbli, zvláště u noname
zdar

druhé kolo - sklizeno

třetí runda

Old Post 09-06-2009 v 23:00 PM
papaOUT
Stálý Člen

Příspěvek č. 80

citace:
Původní příspěvek od Brdaaak_01
taky bych řekl že ti schnou.....další nevýhoda malých kyblíčků.....i když to proleješ dost a je fakt teplo na sluníčku tak ti to hned proschne...

v jakym to máš kýbli - kolik má litrů, jak je ta kytka vysoká? - odpovíš???

hele jestli to jde tak to dej do země nebo do tech největších kýblů co najdeš, jestli to chceš někam přenášet...nebo proč to máš v kbelíku??? nikde jsem to nenašel, nějakej důvod....jako nechci rejt, ale v kyblíku pořádnou kytku nevypěstuješ...ale je to jen můj názor a snažim se ti poradit....jestli to jde tak to prdni do země, tam ti to jen tak neuschne a kytjka nabyde plných rozměrů, v kýbli se toho nedočkáš a musíš víc hnojit taky...no jsem lehce vylitej tak to klidně smázni, ale ten kyblík u tý podle mě polouschlý kytky je malej na její výšku, brzo ti to pokvete a udělá ti to řidinu nebo to budeš muset soustavně furt hnojit...?kristalonem?
nebo zkus aspon jednu kytku dát do země a uvidíš jestli je lepší pěstovat venku v kýbli, zvláště u noname
zdar

no tak ja som dával preto do kýblov lebo som sa bál že korene prerastú do zeme čo je okolo...tá rastlina mala asi pol metra a ten kvetináč nemal ani 1,5litra.....tak ja to asi presadím do zeme normálne no......peace

Old Post 11-06-2009 v 18:54 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:22 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás