Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 2x NFT 45l poprve, 400W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5
Autor
Téma 
BENJAMIN LINUS!
Stálý Člen

Karma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% PěstitelskáKarma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% PěstitelskáKarma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Nádhera máš to moc pěkné a jsem unešen jak je to osypané, taky se těším doufám, že se mi to povede taky takhle pěkně mám téměř stejné modely škoda že si je ještě déle nekrmil a pak nepřidal nějaký utahovák třeba ripen.

Old Post 01-06-2009 v 21:26 PM
BENJAMIN LINUS! je offline   Profil uživatele BENJAMIN LINUS!   Find more posts by BENJAMIN LINUS!   Foto galerie člena BENJAMIN LINUS!   Click here to Send BENJAMIN LINUS! a Private Message   Add BENJAMIN LINUS! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

citace:
Původní příspěvek od BENJAMIN LINUS!
Nádhera máš to moc pěkné a jsem unešen jak je to osypané, taky se těším doufám, že se mi to povede taky takhle pěkně mám téměř stejné modely škoda že si je ještě déle nekrmil a pak nepřidal nějaký utahovák třeba ripen.

Jel jsi nekdy Metropy?

Old Post 02-06-2009 v 09:49 AM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BENJAMIN LINUS!
Stálý Člen

Karma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% PěstitelskáKarma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% PěstitelskáKarma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

ne nejel já když naposledy pěstoval tak ještě nebyli na trhu ale nemyslím si že by značkou hnojiva se odhrálo něco jiného v dozrávání rostliny a ten rypen díky jeho složení je povedenej

Old Post 04-06-2009 v 08:52 AM
BENJAMIN LINUS! je offline   Profil uživatele BENJAMIN LINUS!   Find more posts by BENJAMIN LINUS!   Foto galerie člena BENJAMIN LINUS!   Click here to Send BENJAMIN LINUS! a Private Message   Add BENJAMIN LINUS! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sod
DONATOR

Karma uživatele Sod - 96% PěstitelskáKarma uživatele Sod - 96% PěstitelskáKarma uživatele Sod - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

V 60.dnu na 12/12 jsem to pokosil, ocistil, atd a dal susit.. fota dodam brzy.

Old Post 16-06-2009 v 22:38 PM
Sod je offline   Profil uživatele Sod   Find more posts by Sod   Foto galerie člena Sod   Click here to Send Sod a Private Message   Add Sod to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sod
DONATOR

Karma uživatele Sod - 96% PěstitelskáKarma uživatele Sod - 96% PěstitelskáKarma uživatele Sod - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

Tak, tady jsou slibene fotky, jsou to fotky tesne pred kosou.

1-2 = Celkove pohledy

3 = NL

4-5 = MJ1 predni

Naposledy upravil Sod 17-06-2009 v 14:37 PM

Old Post 17-06-2009 v 14:28 PM
Sod je offline   Profil uživatele Sod   Find more posts by Sod   Foto galerie člena Sod   Click here to Send Sod a Private Message   Add Sod to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sod
DONATOR

Příspěvek č. 70

6 = MJ1 predni

7 = MJ1 prostredek

8 = MJ2 predni

9-10 = MJ2 zadni

Old Post 17-06-2009 v 14:38 PM
Sod
DONATOR

Příspěvek č. 71

11-12 = JH

13 = vlevo JF, vpravo JH

14-15 = JF

Old Post 17-06-2009 v 14:39 PM
Sod
DONATOR

Příspěvek č. 72

16-20 = fotky korenu po kose, to bile na kostkach jsou usazene mineraly, jen vodou rozpustit nejdou, musi se na ne i mechanicky a i tak ve vode z nich zustane bordel.

Kytky jsem poradne ocistil od listu a dal susit, dalsi fotky uz bohuzel nemam, ale bez listu to vypada o hodne mene, ty listy delaj svy.

Vrsky byly akorat, pryskyrice mlecna, spodky jsou trochu nedozrale, ale daji se.. vsem kytim trochu padaly vetve, ale nejvic padaly JH, ten se valel uplne vsude.
Pri sekani po odstraneni site a par kytek padalo uplne vsechno, to je jasny

Asi nejlepsi po strance rustu, tvorby kvetu apod byl JF a hned za nim MJ1.

Fialoveni MJ neni porad objasnene, protoze ne vsechny MJ2 zfialovely a prostredni MJ1 taky zacal fialovet, takze zahada zustava zahadou

Flushing trval 15. dni, kytky nevypadaly ze by jim schazelo zradlo, az na par vyjimek.

Naposledy upravil Sod 22-07-2009 v 13:48 PM

Old Post 17-06-2009 v 14:42 PM
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

čágo no povedenej první hydrogrow

Kořeny pekny,je videt že jim zbytečne nesolilo.

Listy pořád celkem zeleny,ješte že jsi benjamina linuse neposlechl s tím utahovákem

Old Post 17-06-2009 v 16:35 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:46 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás