Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nádhera máš to moc pěkné a jsem unešen jak je to osypané, taky se těším doufám, že se mi to povede taky takhle pěkně mám téměř stejné modely škoda že si je ještě déle nekrmil a pak nepřidal nějaký utahovák třeba ripen.
Původní příspěvek od BENJAMIN LINUS! Nádhera máš to moc pěkné a jsem unešen jak je to osypané, taky se těším doufám, že se mi to povede taky takhle pěkně mám téměř stejné modely škoda že si je ještě déle nekrmil a pak nepřidal nějaký utahovák třeba ripen.
ne nejel já když naposledy pěstoval tak ještě nebyli na trhu ale nemyslím si že by značkou hnojiva se odhrálo něco jiného v dozrávání rostliny a ten rypen díky jeho složení je povedenej
16-20 = fotky korenu po kose, to bile na kostkach jsou usazene mineraly, jen vodou rozpustit nejdou, musi se na ne i mechanicky a i tak ve vode z nich zustane bordel.
Kytky jsem poradne ocistil od listu a dal susit, dalsi fotky uz bohuzel nemam, ale bez listu to vypada o hodne mene, ty listy delaj svy.
Vrsky byly akorat, pryskyrice mlecna, spodky jsou trochu nedozrale, ale daji se.. vsem kytim trochu padaly vetve, ale nejvic padaly JH, ten se valel uplne vsude.
Pri sekani po odstraneni site a par kytek padalo uplne vsechno, to je jasny
Asi nejlepsi po strance rustu, tvorby kvetu apod byl JF a hned za nim MJ1.
Fialoveni MJ neni porad objasnene, protoze ne vsechny MJ2 zfialovely a prostredni MJ1 taky zacal fialovet, takze zahada zustava zahadou
Flushing trval 15. dni, kytky nevypadaly ze by jim schazelo zradlo, az na par vyjimek.