Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar chlape
tohle je opravdu parádni grow, navíc předpokládám, že kdyby nebylo tak
uchcané počasí, tak jsou ještě krásnější a ty se samou radosti zblázníš
koukal jsem, že jako hnojivo jedeš kopřivy a slepičince což se asi
taky výrazně podepsalo na vitalitě rostlin
vzhledem k jejich plnosti by mě zajímalo co plánuješ použít jako hnojivo na květ?
jinak ať se daří a K+ bez debaty...
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
ackoliv stale prsi tak white jack v tom modrym kyblu je totalne bez vody protoze listy funguji jako destnik takze se k nemu nedostane skoro zadna voda, budu muset poradne zalit a jinak sem se ted byl podivat na kyti co mam s kamosem ktery tady nejsou nafoceny tak se jim ubec nedari se rozjet nektery sou lux a nektery maj zluty listi jako by ubec neprselo no hrozny pocasy docela mi to kurvy pulku urody.
Na kvet budu hnojit podle penez ale nejradsi bych chtel bloom mastr a green ale to jen jestli budou penize, pokud nebudou tak pojedu bez hnojek a zalezi jen na genetice co s tim udela
Prvne chci podekovat vsem za kladnou karmu i prispevky, diky
a ted vam ukazu nake ty fotky,
dnes jsem se byl o5 podivat jak to vypada
i trochu zalit white jacka
to snad není možné...
tady skoro všichni nadávají na počasí a jak pořád leje a pere to kroupama a
ty tam máš snad slunce na objednávku...
starky krásné krásky, ten White Jack je nice...!!!
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
Kdyz sviti tak sviti od vychodu do zapadu
a kdyz zrovna nesviti tak prsi a ja nemusim zalevat takze pohoda
jinak mi zacinaj delat starosti mravenci kteri si vybudovali celou kolonii v kyblu kde je White Jack sice ji provzdusni pekne hlinu ale nevite nahodou nekdo jestli muzou kyti ohrozit? treba uzranim korenu nebo jestli muzou ovlivnit ph pudy?
Dnes kolem 5 rano sem se sel kouknout jak to vypada v kuku, a vypada to nasledovne...
Kukur vetsi jak ja, rezy maly 20cm, vysekal jsem u kazde velkej kruh aby meli svetlo a postrikal crop maxem.
Dnes kolem 5 rano sem se sel kouknout jak to vypada v kuku, a vypada to nasledovne...
Kukur vetsi jak ja, rezy maly 20cm, vysekal jsem u kazde velkej kruh aby meli svetlo a postrikal crop maxem.
tady fota.... White Jack
a.m.s.