Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prosím vás ti co to neví jeto 150Watu Gibsna at mi někdo nepiše 250watu to bych se styděl pod 250watu bych měl jiné bomby:-):-)ale potřebol bych jinou skřinku a nemám ani stejnak misto škoda.-(.-(
nazdar počuj ako dlho to maš na kvete?už davaš flushing?není nejak skoro?super silver hase ti može kvitnuť aj 100dnííí zaleží na phene....čiže skus spraviť nejake makro ako to vyzera...
Hele chlape, sedni si a poradne si precti co je flushing, jinak to vypada v pohode. Kdyz vezmu v uvahu pocatecni problemy s boxem a tim i pozastaveni rustu kytky, mas na neho jeste cas. K+
-RespectFlowers-
jen k tomu Plagronu, zadnej asfalt nebo neco jinyho jsem z toho nikdy necitil a to jsem mel algu i cocos. nebudes mit chybu nekde jinde?
By:Pampalini-Dík moc za tvuj nazor sem na to hrdy že zrovna ty si mě pochvalil,sleduju tvoje growi a byl jsem docela překvapenej protože tě sleduju tě dlouho a musím uznat že seš fakt velkej machr,proto sem rad že si to zrovna ty kdo mi napsal-Dík moc za tvuj světobornej nazor a hlavně at seti daří chlape:-)