Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kamarád je taky ulítlej na čistění zubů, hlavně proto, že je posrnej ze zubaře. Ale z vlastní zkušenosti vim, že nemá smysl si sedřít dásně v dobrý víře, že budu mít zdravý zuby. To fakt neplatí
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Tak já to teda na sebe prásknu... Asi jsem vyjímka nebo co, když se tady dočítám, že o sebe chlapi moc nepečujou.. Nesnáším ten pocit, když jsem mezi lidmi a nejsem umytý, nemám vyčištěné zuby, nejsem aspoň trochu upravený.. Stává se to zřídka, ale mám pak 2x nižší sebevědomí a problém v komunikaci narůstá.. Denně se sprchuju, někdy 2x. Pravidelně 2x týdně se holím(nejen tvář). Prádlo chci mít každý den čísté a deodorant je pro mě nepostradatelná nutnost. Přítelkyně mi říká, že jsem taková princezna, ale mám rád pocit, když jsem svůj, když dělám dobrý dojem na ostatní a lidi se mě neštítí... Na druhou stranu jsem ale strašný bordelář.. Pořád za mnou musí někdo chodit a uklízet po mě, špinavé prádlo se mi hromadí na židli a uklízení mě vůbec nebaví.
Mno, snad mě tu neukamenujete.
já si zuby čistim taky jen ráno, a jinak bych řek, že to je hlavně geneticky daný, máti měla první plombu asi ve 30ti a já ve svých 28 ještě žádnou nemám, tak že pocit jak vám vrtaj zub do dneška neznám, ale jednou mě to čeká, moc se na to netěšim, a zubařka je ze mě vždycky vyndaná a hlásí ve dveřích "á to si zase nic nevydělám, to bude na 5 minut" jednou sem se jí tam vyhulenej smál, no spukanej už tam nejdu!
oton: zpukaný k zubařce!!!!! Je vidět že ti zuby ještě nevrtali! Asi bys z tama utekl jak by ti před ksichtem mávala udělátkama, které na tobě použije a pak, jak by zacačala vrtat.... jekot vrtačky, krev lítá na všechny strany, smrad tavící se skloviny, obrovské chlupaté ruce obtloustlé sestry na tvé hlavě aby ses nemohl hýbat a pekelný smých zubařky, áááááááááááááááááááááááá
Hajlzlové, už nikdy nejdu k zubaři
Zubař je BUBÁK! Páč je to převlečenej sadista-vorkoholik-alkoholik!
Já si zuby čistim tak akorát, aby nebyl plak a z huby nesmrdělo.
Taky si myslim, že mikroorganismy v hubě se vo sebe postaraj sami - rovnovážný stav a že "čistit zuby -> kupujte pastu", je z 99% kšeft a nic jinýho. Smrad z pusy dělá povlak na jazyku, kde je sliz a jídlo a tak si to tam všechno hnije a hnije a smrdí Stačí seškrábnout poránu lžičkou a mít jazyk růžovej.
Páák se mi zvedá kýbl, když někdo se špinavou rukou šahá na špeka a člověk to pak musí hulit... Není špína jako špína, trochu ji nevadí, ale když oni sou i takový lidi, co si ruce neumejou dva dny, šťouraj se v nose a pr.... a pak s váma hulej, pakse to navíc oslintá, špína rozpustí na filtru a . Zvlášť v období chřipek je to na zabití, když lidi furt chrchlaj a frkaj a je na nich vidět, že šance, že by jim tohle kdyněkdy došlo je 0.000000000000000nic! K+ lidem, co tohle chápou. Pravda, někdy není po ruce antibakteriální mýdlo a teplá voda, ale alespoň chyr.u.r.gycké rukavice by si s sebou každý nosit mohl Nebo nějaký ten "špekochyt" zbildit - stačí pružná větvička do tvaru Y (nebo V, nebo W pro dva špeky), kde se sevře špek a je to :P Ať žije kontaminační paranoYa
Původní příspěvek od Moltres Tak já to teda na sebe prásknu... Asi jsem vyjímka nebo co, když se tady dočítám, že o sebe chlapi moc nepečujou.. Nesnáším ten pocit, když jsem mezi lidmi a nejsem umytý, nemám vyčištěné zuby, nejsem aspoň trochu upravený.. Stává se to zřídka, ale mám pak 2x nižší sebevědomí a problém v komunikaci narůstá.. Denně se sprchuju, někdy 2x. Pravidelně 2x týdně se holím(nejen tvář). Prádlo chci mít každý den čísté a deodorant je pro mě nepostradatelná nutnost. Přítelkyně mi říká, že jsem taková princezna, ale mám rád pocit, když jsem svůj, když dělám dobrý dojem na ostatní a lidi se mě neštítí... Na druhou stranu jsem ale strašný bordelář.. Pořád za mnou musí někdo chodit a uklízet po mě, špinavé prádlo se mi hromadí na židli a uklízení mě vůbec nebaví.
Zdar, Moltres.
Tak tohle zažívám opravdu nerad..Ten pocit...
Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...
Původní příspěvek od Moltres Tak já to teda na sebe prásknu... Asi jsem vyjímka nebo co, když se tady dočítám, že o sebe chlapi moc nepečujou.. Nesnáším ten pocit, když jsem mezi lidmi a nejsem umytý, nemám vyčištěné zuby, nejsem aspoň trochu upravený.. Stává se to zřídka, ale mám pak 2x nižší sebevědomí a problém v komunikaci narůstá.. Denně se sprchuju, někdy 2x. Pravidelně 2x týdně se holím(nejen tvář). Prádlo chci mít každý den čísté a deodorant je pro mě nepostradatelná nutnost. Přítelkyně mi říká, že jsem taková princezna, ale mám rád pocit, když jsem svůj, když dělám dobrý dojem na ostatní a lidi se mě neštítí... Na druhou stranu jsem ale strašný bordelář.. Pořád za mnou musí někdo chodit a uklízet po mě, špinavé prádlo se mi hromadí na židli a uklízení mě vůbec nebaví.
Zdar, Moltres.
Já sem na tom podobně jako ty a proč by tě za to měl někdo kamenovat, co?
Problémy s fórem, nebo potřebujete jen upravit své téma? Pošlete PM.
Hmm panove toz to ja su zase prase. Klidne se nemusim umyvat tak tyden a ani trochu me to nesere. Holit se holim jenom kvuli zene a to tak jednou za 14 dni. Mno je videt ze jsem kluk z dediny. Ale je pravda ze kdyz jdu mezi lidi tak se teda aji okoupu a sem-tam navonim. Jinak nic se nema prehanet a sprchovat se 2x denne mi prijde kurva divny.
sprchuju se když je potřeba - tedy jednoun za dva dny. Udržuju si funkční imunitní systém. Zuby si čistrim když mam náladu - někdy večer, někdy ráno, někdy víckrát denně. Ale nepřehánim to. Ve svejch 22 letech mam všechny zuby svoje a až na dva vrtaný moudráky všechny v původním dyzajnu .
svoje huličský potřeby čistím, nesnášim když z fajfky teče dehet.
špeky dokuřuju zásadně jenom po kámoších, třeba na klabě, páč to považuju za plejtvání. Na ulici jsem nedokouřenýho džonta ještě nenašel. Ale vimm že bych ho nesebral. Nejsem prase
nemluv v mnoznem cisle!!!Ne vichni si necisti sve potreby!!!!Treba muj kamos si cisti i "Kotel" u skla!!!.........A ti tvy kamosi su opravdu blazni!!!!Fajcit nedopalky od nejakych fachmanu co si zrovna kourili sve ptaky OMG
holim se az kdyz to svedi-1x/mesic
myju se kdyz jsem spinavy,nebo smrdim potem
zubare bojkotuju uz 16 let(od te doby co tam nemusim)
sklicko si cistim spejlema na usi :-)
slysel jsem,ze kuze ma neco jako ochranou vrstvu a ti co se mydli prilis casto si ji muzou narusit.A pak se divi,ze chytnou kdejaky exem a maji jebaky :-)
Stejne musite uznat, ze vsichni jsou vlaste ve svy podstate stejny, nekdo vic do extremu, ale co se da delat.. Taky jsem linej odnest nadobi, taky neuklizim stul, obcas vymenim vodu v bongu a za rok vycistima i kdyz se casto sprchuji a hlavne po praci, tak mi vubec nevadi jit spat po kalbe i oblecenej a nevadi mi, kdyz si nevycistim zuby, ale mam pritelkyni a tak to vzdycky nejak dozenu, chci tim rict, ze az kdyz ma clovek tu motivaci, tak vse napravi.. tak peace
Původní příspěvek od Chemik oton: zpukaný k zubařce!!!!! Je vidět že ti zuby ještě nevrtali! Asi bys z tama utekl jak by ti před ksichtem mávala udělátkama, které na tobě použije a pak, jak by zacačala vrtat.... jekot vrtačky, krev lítá na všechny strany, smrad tavící se skloviny, obrovské chlupaté ruce obtloustlé sestry na tvé hlavě aby ses nemohl hýbat a pekelný smých zubařky, áááááááááááááááááááááááá
Hajlzlové, už nikdy nejdu k zubaři