Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim všechny G...
Na chvilku sem se utrhnul a mam tu nějaký fotozzz
Genetika ve skleníku
Už přesazená do větších kýblů...Bílej kýbl T.N.R......a dva žlutý K.C. 36
Holkam se daří celkem dobře akorát maj svěšený listy páč sem je postříkal CROPMAXEM co sem jim koupilPrej hustá věcička řikal týpek v Growshopu ,tak sem zvědavej co to s nima udělá páč cena byla taky hustá!!! 100ml za 500kč
Na večer kdyžtak hodim nějaký foto od slepic tam už začínaj naskakovat paličky
For Bígo:Hele chlape fakt nevim co by to mohlo bejt pač in nejedu a nemam žádný zkušenosti ale povim ti jedno tohle je out galerka,tak se zeptej týpků co jedou in néééé???!!!
No a ukázka tlouštky stonku u genet.(muj ukazováček), pak prckove a jedna haluza ta poslední fotka(je to ze semen toho keře z min.roku)...dal mi ho kámoš,měl ho 2měsíce za oknem a udělal mu malou paličku(ta kytka když mi ji dal tak měla 5cm) a na hoře malou paličku,tak sem jí zaštíp,přesadil a narval růstovim...teď má tak půl metru a furt roste a začala znova dělat paličky,tak snad z něj něco bude???
Dravim všeci
Tak něco novýho od slepic...začíná se to docela nafukovat,už je tam 7 holekDneska poprvý dostali papání na květ a budou ho průběžně dostávat každej 3 den,když by to bylo moc často(což si nemyslim páč už sou v půdě a tam se to dost ztratí)tak to stahnu...
Jinak se mi dost páčí tan keřík(3foto)kterej neni moc podobnej těm sativam z těch noname semen z min.roku,ale začíná dost nápadně připomínat,ten keř údajnýho PASíka z min. rokuže by se semínko zakutálelo??? CO MYSLíTE???
Zdarec všem
Vim že to sem nepatří,ale nechce se mi zakládat novej thred pač je to muj první pokus o IN a nevim jek to dopadne tak jen tak na kukačku par fotosss... cca 8 den 18/6 osazení:3x Satori křížená s Marleys Collie,1x Skunk N1 a 1x Chronic...Když to dobře dotahnu aspon na květ,tak kdyžtak přihodim zas nějaký fotosss