Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1-WW-2 rastlinky, no proste úžas, pekné tvrdé salámy, vyzerá to na igelitku plnú šišiek vdovy/ žeby sa oplatila investícija 110 eur/10 seeds ? /
2-to isté, sú fialove až čierne
3-to isté
4-kvet WW-fialove feno
5-kvet WW-zelené feno, už aj ono zfialovelo, ale majú inu stavbu šišan
Zdravím vo spolok, ,,počasie už neni to čo bolo, stále je tá nízka oblačnosť, ktorá ubíja moje kvetinky a následne tá plieseň vyskytujúca sa síce len sporadicky ale o to je rýchlejšia. Najviac sa plieseň robí na mäsitých šiškách a hlavne stonkách.
KOSING-ešte som nič nekosil, prvé idem skosiť WW a to 22.10, plne dozreté salámy, a ostatné podľa počasia.
Kvietky dostávajú final solution 3 ml/liter, už všetky.
FOTOS:
1-flek s rastlinkami zo semiačok, 12 kusov
2-to isté, v pravo a v zadu Blueberry, pekné pálky
3-to isté
4-flek s mojim kámošom, 15 rastlín a vôbec si nevadia
5-to isté, tie žlté sú Powerplanty-3x, pekne tvrdnú a cukruju, ale podľa seedbanky mali byť hotove 2 week oct., minulé roky som ich kosieval max do 17.10., asi som vychytal zlé balenie semiačok.....
1-WW-zelené feno, vôbec nehnije ani náznak
2-WW-fialové feno, kosing 22.10
3-to isté, takých 100g na nej bude
4-najväčší flek, musím ho ešte prestrihať
5-to isté, prešli mi tu srny a dážď ich položil až na zem, ale OK
Tak aj u mňa nastala už fáza kosenia a sušenia.
Dole som dal už zopár WW-ružové feno, úplne dozreté, bez pliesne/plieseň maximálne 0.5 % z rastliny, čiže nič/.
Ostatné vdovičky budem kosiť postupne, podľa počasia, a niektoré nechám prezrieť, lebo málo čo je také silné a sedatívne ako rastlinky zasypané a vytiahnuté spod snehu. A myslím si že tieto ich aktuálne high stavy sa neskôr zmenia na stoned, a na to som zvedavý aké sú keď sú prezreté.
Blueberry+Powerplant stále doháňajú počasie, ale vidím to na end october, možno 5 dní naviac.
Všetky veci sú už na FINAL SOLUTION
FOTOS:
1-Powerplant-matka, normálne z nej niečo bude, stále kvitne
2-Blueberry-matka
3-WW-2x, idú dole o chvíľu
4-WW-ich kvet
5-tento flek som skosil už z 1/3
Zdravím vo spolok.
Taký krásny teplý začiatok novembra som už dávno nezažil, myslím si že všetkým growerom vyšli aj ich indoor modely s dlhou periódou kvetu.
Ešte hlásia 10 dní bez dažďa a príval tropického vzduchu z juhu takže ja nechávam ešte asi posledných 20 rastliniek vonku napospas slniečku.
FOTOS:
1-Powerplant-matka, normálne sa nafúkla, ale je už dozretá, stále nahadzuje nové blizny, kosím ju 6.11.
2-jej stonok
3-jej kvietok
4-jej kvietok
5-Blueberry-matka, už je dozretá na 100-péro, 14 dní na final solutione, kosím ju až 6.11
1-BB zo semiačka, dozretá, ale ju ešte nechám
2-BB, ďalšia zo semiačka
3-najväčší flek, idem sa doňho už pustiť
4-to isté, v popredí je 2 metr. BB-dement. ktorej ešte chýbajú 3 weeks
5-skoro vyškolené paličky Blueberry-moja obľúbená, 2 prdy do bonga a KO.
Ešte by som chcel znova upozorniť, že som nemal žiadne hermáče, ani náznak samca, a zatiaľ som našiel na celej úrode iba 2 semienka.
Takže som zástancom female DUTCH PASSION pre outdoor.