Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » bude konopí legální???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7
Autor
Téma 
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

citace:
Původní příspěvek od Smah

taky sem uvažoval na kokou ale neroste tak rychle jako marihuana musel bys pěstit daleko dýl a nejde ti o koku ale o kokain s ni ne ? a ten uděláš z velkého množstvý listů takže žádné tři keříky ale 15-20 a pěstuj to rok a máš s toho nakonec koksu na pár šňupů

Nevím jak se dělá koks, ale koka se žvýká. Kolik listů je potřeba na opojení přesně nevím, ale myslím že tak jeden, maximálně dva.

Sodík 400W - můj první indoor
Kukuřice 2007
Plagron Royalty Mix - 400W

Pěstujte a budete mít vždy co kouřit.

Old Post 10-04-2008 v 05:53 AM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

Kokain jsem nemyslel fuj... Jak řekl radoslav žvýkat listy. Mno listu, oni si udělají z par listů mističku do toho daj pálené vápno a zabalí a to žvíkaj. Jinak to v Bolívii normálně prodávají v sáčcích jako čaj, nemá to jako vůbec nic s kokainem je to proti bolesti hlavy a žaludku. Někde jsou i coca shop kdy prodávají jídlo atd. něco jako hemp shop.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 10-04-2008 v 18:28 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
berrea
Stálý Člen

Karma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

a listí omamný účinky nemá... respektive jenom minimální, hlavní účinek je odstranění únavy, prostě jako tuplovanej turek, akorát bez tý trpký chuti kokain má účinky uplně někde jinde

EnPsyRo - nejlepší web o kytičkách pro všechny z nás
jungle grow 2008

Old Post 10-04-2008 v 20:45 PM
berrea je offline   Profil uživatele berrea   Find more posts by berrea   Foto galerie člena berrea   Click here to Send berrea a Private Message   Add berrea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 68

nutno podotknouti, že koka se pěstuje hlavně ve velkých nadmořských výškách. Obyvatelé žvýkají její listy, protože jim jejich povzbuzující síla pomáhá zvládat nízkej atmosférickej tlak a nedostatek kyslíku.

Old Post 14-04-2008 v 09:43 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 69

Hm, nevedel som kam to prasknut tak to dam sem.. len taka kuriozitka, co vela vypoveda o moznosti nejakej dekriminalizacie ci aspon tolerancie na slovensku..

09.07.2008 10:00
Bratislava/Žilina - Žilinský vyšetrovateľ obvinil z nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi 27-ročného muža z Kysuckého Nového Mesta, ktorému tak hrozí až desaťročné väzenie.

Ako informoval Radko Moravčík zo žilinskej krajskej polície, obvinený prechovával viac ako 35 gramov látky obsahujúcej konope, čo predstavuje najmenej 291 jednorazových dávok.

Drogu našiel a označil v aute služobný policajný pes.

Old Post 10-07-2008 v 10:44 AM
m4uL
Stálý Člen

Karma uživatele m4uL - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

Víte proč u nás konopí nebude nikdy legální, protože osvobozuje mysl a osvobozuje lidi z tohodle zaběhaného babylonského systému a toho se politici bojí. To je taky důvod proč je alkohol legální a canna ne.
Rastafari

Old Post 10-07-2008 v 18:23 PM
m4uL je offline   Profil uživatele m4uL   Find more posts by m4uL   Foto galerie člena m4uL   Click here to Send m4uL a Private Message   Add m4uL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

Ona je ta legalizace stejně asi jen zbožný přání, ale i za dekriminalizaci bych byl fakt rád, znamenalo by to konec těch věčnejch schýz, že mě někdo práskne atd.

Old Post 10-07-2008 v 20:53 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
berrea
Stálý Člen

Karma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

částečná dekriminalizace je v návrhu novýho trestního zákoníku... 3 kytky na člověka a rok

EnPsyRo - nejlepší web o kytičkách pro všechny z nás
jungle grow 2008

Old Post 10-07-2008 v 21:04 PM
berrea je offline   Profil uživatele berrea   Find more posts by berrea   Foto galerie člena berrea   Click here to Send berrea a Private Message   Add berrea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 73

Chci se zeptat jak to ted vlastne je? muzes mit doma aspon jednu kytku?

Old Post 03-09-2008 v 17:05 PM
Host
Host

Příspěvek č. 74

muzes jich mit kolik chces pokud ti je nenajdou

Old Post 13-09-2008 v 14:41 PM
Daiv
Stálý Člen

Karma uživatele Daiv - 96% PěstitelskáKarma uživatele Daiv - 96% PěstitelskáKarma uživatele Daiv - 96% PěstitelskáKarma uživatele Daiv - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

asi tak no aero 1
Jinak souhlasim s Ramonem_Dexterem.......

mám rád
má má ma má marihuana.......

MY 1.OUTDOOR 2006-Papaya

MY 2.OUTDOOR 2007-Hashberry+Papaya

MY 3. Out WHITE RHINO X WHITE SHARK 08<------ZČOŘENO

Sčítání políček-

Old Post 14-09-2008 v 03:10 AM
Daiv je offline   Profil uživatele Daiv   Find more posts by Daiv   Foto galerie člena Daiv   Click here to Send Daiv a Private Message   Add Daiv to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 76

Včera cestou na grilovačku jsem dostal pokutu za to, že mi chyběla rezerva. Během prohlídky došlo také na pixlu, která je provarově průhledná a ve které jsem měl letošní vzorky. Činitel to samozřejmě zaregistroval a dodal něco ve smyslu, jestli jsem to nehulil před jízdou. Myslel jsem, že mě v tu chvíli trefí šlak a počítal jsem s nejhorším, načež on s prohlídkou pokračoval dál a chtěl vidět zelenou kartu, kterou mám samozřejmě bohužel doma. No a začal mi domlouvat, že mu lístek od složenky nestačí, ale k tomu hulení se už nevrátil a vystavil mi paragon na pokutu. Co tím chci ale říct?Ačkoliv značná část republiky disponuje nějakým tím gramem v kapse, tak to vlastně nikoho nezajímá - krom pár karierních výjimek. Má mít tedy občan pocit, že porušování zákonů je něco normálního?Respektovali by víc lidé právní stát, kdyby nebyli byrokraticky buzerováni?

Old Post 05-10-2008 v 13:58 PM
Rory
Stálý Člen

Karma uživatele Rory - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

lidi já bych se ještě vrátil k tomu nápadu 3kyti na osobu a rok... no mě by to nevadilo, policie se nějak dohmátne že pěstim přijdou kouknou do skříně a tam 20 kytí... no 3 jsou moje, 3 maminky, tatínka, strejdy Antona, tety Antonie, babky dědy.... no a je to v poho... eventuelně pojedu ty +/- 3 kyti a udělam 4 sklizně do roka a vždicky budu tvrdit že todle je ta letošní jediná... myslím že by to byl průlom, po nějakej době by se to změnilo ve smyslu "no tak at si pěstujou"

Old Post 21-10-2008 v 09:27 AM
Rory je offline   Profil uživatele Rory   Find more posts by Rory   Foto galerie člena Rory   Click here to Send Rory a Private Message   Add Rory to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
d3ath
Nový Člen

Karma uživatele d3ath - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

Tak sem si dal praci a napsal jednomu z iniciatoru.ptal jsem se v jakem je to stadiu.toto jsou kopie emailu:
otazka:> Dobry den jako kazdeho malovyrobce konopmne masti by mne zajimalo,kdy
> vstoupi v plantnos vas navrh zakona o trestnosti konopi.
> Prece jenom je rozdil vas navrh a puvodni zneni.zaslechl jsem neco o
> 1.1.09,za blizsi informace bych byl velice zavazany a rozhodne nemam v
> planu si tyto informace nechat pro sebe a ani je zkreslovat.predem dekuji
> za kladne vyrizeni.

odpovedobrý den,
pokud vím, v současné době se je ještě v připomínkování nový trstní
zákoník, který v sobě obsahuje i tzv. protidrogový zákon. Ve znění, jak je
navrhován přináší jen minimální změny k lepšímu, nicméně se jej ještě
snažíme připomínkovat a poupravit jej směrem k dekriminalizaci konopí.
Podle mého názoru je držení pro léčebné účely minimum, se kterým se
smířím. Bohužel se obávám, že lidovci jsou přesně opačného názoru.
Připomeňte se mi prosím za cca měsíc, budu vědět víc. Děkuji a přeji hezký
den.

vedoucí Odborné sekce pro otázky návykových látek
zastupitel MČ Praha 11

Old Post 22-10-2008 v 15:31 PM
d3ath je offline   Profil uživatele d3ath   Find more posts by d3ath   Foto galerie člena d3ath   Click here to Send d3ath a Private Message   Add d3ath to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jablko
Stálý Člen

Karma uživatele Jablko - 62% PěstitelskáKarma uživatele Jablko - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

Ja jsem z toho paf, někdo řika že 2 kytky jsou legalní jinej zase že je to kec... To tu enni nikdo kdo se zabívá právem a zákonem a osvětlil by naší situaci?

Jinak jak daval odkaz Mr.MEN , tak ja jen doplním skuste s etu podepsat asi to k ničemu nepovede ale človek si muže říct že aspon něčím přispel k legalitě.

http://www.konopijelek.cz/index.php...dekriminalizaci

Old Post 16-11-2008 v 12:20 PM
Jablko je offline   Profil uživatele Jablko   Find more posts by Jablko   Foto galerie člena Jablko   Click here to Send Jablko a Private Message   Add Jablko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kripalu
Stálý Člen

Karma uživatele kripalu - 10% PěstitelskáKarma uživatele kripalu - 10% PěstitelskáKarma uživatele kripalu - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

https://grower.cz/forum/showthread.p...1181#post741181

Rostliny jsou vědomé bytosti
Ohiyesa:
„Po pětatřicetileté zkušenosti osobně věřím, že něco jako "křesťanská civilizace" neexistuje. Domnívám se, že křesťanství a moderní civilizace si odporují a jsou spolu neslučitelné a že duch křesťanství a duch našeho pradávného náboženství jsou svou podstatou stejné.“

Old Post 16-11-2008 v 13:09 PM
kripalu je offline   Profil uživatele kripalu   Find more posts by kripalu   Foto galerie člena kripalu   Click here to Send kripalu a Private Message   Add kripalu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:24 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás