Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Už je to tady HURÁ... (budouci ministr Liška chce legalizovat mekké drogy.)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
foxis
Nový Člen

Karma uživatele foxis - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

TO MACEKK23:no uz mam nejake roky pres 18 ale to tu nehraje roli.hulim od 14,ale neni mi jedno jestli me nekdo uvidi,protoze mam doma skrin a lidi nejsou blbi aby si dali dohromady dve a dve.navic mam byt v baraku kde sou sami duchodci,coz znamena,ze kdyz si dotahnu navstevu vic nez 2 lidi,domaci o tom vi do minuty:-Dtakze uz kvuli tem kurvam starym ubonzovanym nemuzu byt v klidu.Chapes?

Old Post 30-11-2007 v 17:55 PM
foxis je offline   Profil uživatele foxis   Find more posts by foxis   Foto galerie člena foxis   Click here to Send foxis a Private Message   Add foxis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 66

jo tak to je jina ale nemyslim si ze nake stare lidi by napadlo ze mas doma skrin to je zbytecna schiza sice jsou to kamery jako svine to ja vim taky z vlastnich zkusenosti ze se nudi tak jenom drbou a vyzvidaji ale nemyslim si ze by je napadlo neco o lampach ale je tam naky strach to jo ja mam lampy hodne mimo domov takze jsem vtomdle vklidku a smrdi to v garazi jak svina prave proto bych byt nevolil nepomaha mi ani pachac a bolela by me stoho palice

Old Post 30-11-2007 v 18:28 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dýmy
Stálý Člen

Karma uživatele Dýmy - 67% PěstitelskáKarma uživatele Dýmy - 67% PěstitelskáKarma uživatele Dýmy - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

Hosani a co se bude porusovat ted,kdyz my cesi jsme takovy,ze radi porusujeme ty zakony-snad to nebude mit dopad na ty tvrdy drogy!

Old Post 30-11-2007 v 18:50 PM
Dýmy je offline   Profil uživatele Dýmy   Find more posts by Dýmy   Foto galerie člena Dýmy   Click here to Send Dýmy a Private Message   Add Dýmy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
šiška-skunku
Stálý Člen

Karma uživatele šiška-skunku - 66% PěstitelskáKarma uživatele šiška-skunku - 66% PěstitelskáKarma uživatele šiška-skunku - 66% PěstitelskáKarma uživatele šiška-skunku - 66% Pěstitelská

Kde to jako jeee ? Příspěvek č. 68

Sem nadmiru nasranej ... psal sem odpoved do diskuze asi 20 minut ... vymejslel sem co nejvic argumentu proc legalizovat konopi ... vypsal sem tam snad vsechny produkty ktere lze z konopi vyrobit a i par nemoci na ktere konopi pomaha ... dal sem odeslat ... znovu jsem kliknul na odkaz na groweru ... znovu na odkaz do diskuze a moje reakce nikde ... co to kurva jeee ? do prdele dyz tam nekdo napise "joo legalizace" tak se mu to hned objevi a dyz tam ja napisu 30 radkovou odpoved tak mi ji tam nedaj vubec ... do prdele s timdle svetem odtehuju se na jamajku a budu si sedet ve slamenym kresle u more a kourit gramovy speky jak na bezicim pase pac tady v cechach se nikdy v klidu kourenyho brka nedockam ...

Shishka

Smoke that more !

Pestuju, nevyrabim SMRT !!

Shishka's SOG 400W Plantastar

Old Post 01-12-2007 v 10:34 AM
šiška-skunku je offline   Profil uživatele šiška-skunku   Find more posts by šiška-skunku   Foto galerie člena šiška-skunku   Click here to Send šiška-skunku a Private Message   Add šiška-skunku to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DEVIATIO
Stálý Člen

Karma uživatele DEVIATIO - 95% PěstitelskáKarma uživatele DEVIATIO - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

papaja: takhle kdyz to napises je to krasne,hned bych "zved ruku"

jenze prave to kdyz uz ted je to zakazane a vidim kluky na zacatku stredni jak jsou denne na kasi,predstavujou si ze tim prodejem se jednou budou zivit i az jim bude trebas 30cet,mno myslim ze techhle lidi by hooodne pribylo[alespon v prvnich par letech].
Jestli legalizujou tak prvni roky budou opravdu tvrde.
Jo a taky je to GN pro slovaky si myslim:-D

Old Post 01-12-2007 v 10:51 AM
DEVIATIO je offline   Profil uživatele DEVIATIO   Find more posts by DEVIATIO   Foto galerie člena DEVIATIO   Click here to Send DEVIATIO a Private Message   Add DEVIATIO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DEVIATIO
Stálý Člen

Karma uživatele DEVIATIO - 95% PěstitelskáKarma uživatele DEVIATIO - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

a zaa dalsi,cetl jsem skoro celou diskuzi,mno a tech par nazoru pro konopi tam vypada smesne.Veci jako daj se z toho delat porvazy je sice pravda,ale pusobi to dost smesne.Jak kdyz se zeptas nejakeho turba a on ti odpovi na otaku pokazde jen lizatko.proste tady se nejedna o ot co se z toho da vyrobit,to je male plus[male ve vztahu k legalizaci,ja osobne bych se na poradnej rozmach kvalitniho konopneho obleceni jen tesil,to co tu mame dnes je bida,ale vem si ze ta mikina by fakt vydrzela a byla mnohem lepsi nez ten technickej smejd co pordavaj a cenove by to nebylo o moc drazsi ,mozna i naopak-tezkej odhad].
Kazdemu je jasne ze to nase skupina lidi chce prosadit kvuli huleni,takze to chce argumenty tykajici se huleni.Nahodim: neagresivita hulicu,u starsich lidi nova motivace k zivotu-viz dedula z klipku na nove[BIG +++]

mno a konecne argument demokracie [ktera tu jakoze je]:
kdyz chci bejt zhulenej tak at,je-li mi prez 18nact[klidne i 21-jako u motrorek]

peace guys

Old Post 01-12-2007 v 10:58 AM
DEVIATIO je offline   Profil uživatele DEVIATIO   Find more posts by DEVIATIO   Foto galerie člena DEVIATIO   Click here to Send DEVIATIO a Private Message   Add DEVIATIO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krivkin
Stálý Člen

Karma uživatele krivkin - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

podlě mě by se to úplně legalizovat nemělo - stačí prostě umožnit, aby si každý vypěstoval dejme tomu 5 kytek pro sebe a s kámošema si pak může v klidu zahulit... ale kšefty s trávou jsou na prd, už teď si to kupuje spousta looserů, kteří se jen chtějí pořádně "zdunit", kombinují to s chlastem a jinými drogami, chovají se jako hovádka a lidi si taky pak myslí, že takovej je každej, kdo hulí a koukají se na všechny automaticky skrz prsty... prostě ten, kdo o to opravdu stojí a obětuje nějakou námahu, čas a prostředky na pěstování, to mohl dělat bez vědomí rizika, že ho někdo udá, když ho vidí (a cejtí) jak kouří brčko na balkóně...

Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo

Old Post 01-12-2007 v 12:18 PM
krivkin je offline   Profil uživatele krivkin   Find more posts by krivkin   Foto galerie člena krivkin   Click here to Send krivkin a Private Message   Add krivkin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja
Stálý Člen

Karma uživatele papaja - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

no jo ono přijít do obchodu a mít možnost si vybrat ze 100 druhů podobně jako u čaje či kávy je podle tebe nesmysl ?
v klidu si zapálit jacka herrera či kanadskou odrůdu
věřím, že i vinař si rád ochutná konkurenční vínečko z Jižní Austrálie...
A TO BY DEKRIMINALIZACE nevyřešila. Dál by se kšeftovalo pokoutně .

.............................................................................
z rozhovoru Lišky na webu starny zelených
http://www.zeleni.cz/7107/clanek/kolena-se-mi-neklepou/

.... I když zdá se, že u poslankyně lidovců Šojdrové, která odstartovala pád vaší předchůdkyně, to máte dobré. Řekla o vás: Mně by se líbil, je mladý a perspektivní...

Já si vstřícné reakce paní kolegyně vážím. Naznačuje ochotu pro spolupráci.

Snad jí jako člence KDU-ČSL nebude vadit, že jste pro povolení marihuany?

Jsem rád, že se ptáte. Já jsem totiž pro dekriminalizaci, nikoliv pro legalizaci! Z prostého důvodu: kriminalizovat držení marihuany, které je u mladých lidí poměrně rozšířené, je podle odborníků nesmysl. Někoho nachytají na školním záchodku, je ocejchován, vyloučí ho ze školy a tím naruší celou jeho životní perspektivu. To rozhodně není odpovídající trest..............................................

etc.
z rozhovoru vyplývá, že to pro něj jedno z mnoha témat

...

Naposledy upravil papaja 01-12-2007 v 12:43 PM

Old Post 01-12-2007 v 12:22 PM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stoned_r41d3r
Utter rude infantile pillock

Karma uživatele Stoned_r41d3r - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

... Pokud se kolem kazdyho takovyho blbecka, kterej si zatim ani nevysedel v kresle dolik a nabidne zhulkam nejakej naznak dekrimu strhne debata jako u tohohle <kolik jmen je na tomhle serveru podobne opevovanejch?> muzeme zcela jasne a otevrene hovorit o zaslepene stadni mentalite....

Jasne ze bych rad dekrim, kdesi, cosi, bla bla bla, ale na to tema uz se tlachalo tolikrat, ze...

Jo jeste jedna vec- mate pocit, ze od revoluce je na post resortu skolstvi obsazovana zpravidla silna osobnost, nebo jen retard do poctu? < Pilip, Buzkova, Kuchtova, Eduard Zeman- AKA pojdme pozavírat gymply, soudruzi>....

Lidi... Premyslejte.... Nesnete...

Nerikam, ze to neni schopnej clovek s vizi, ale takovych uz politika prezvykala... A zustavaji zpravidla jen ti blbci bez nazoru, kteri to nejak ty 4 roky doklepou..

Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.

Naposledy upravil Stoned_r41d3r 01-12-2007 v 12:49 PM

Old Post 01-12-2007 v 12:36 PM
Stoned_r41d3r je offline   Profil uživatele Stoned_r41d3r   Find more posts by Stoned_r41d3r   Foto galerie člena Stoned_r41d3r   Click here to Send Stoned_r41d3r a Private Message   Add Stoned_r41d3r to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Karma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

musim se smát, když tu čtu, jak si myslíte, že legalizace bude znamenat, že budete mít doma mraky lamp, plantáže si zřídíte kde libo a že si fpohoděě zahulíte v hospodě, kde se dneska nehulí ..
s: jj .. přemejšlet, nesnít ..

eat meat, do drugs

aktuálně: "out" 2007 *** sklizeno zhuleno: 1st in

https://www.youtube.com/watch?v=p​Sm7BcQHWXk
https://www.youtube.com/watch?v=A​xur5W83znw
to jsou moji lidé

Old Post 01-12-2007 v 12:47 PM
sancha je offline   Profil uživatele sancha   Find more posts by sancha   Foto galerie člena sancha   Click here to Send sancha a Private Message   Add sancha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krivkin
Stálý Člen

Karma uživatele krivkin - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

4 papaja: jenže ta komercionalizace by měla za následek, že kromě domácích konzumentů by se sem taky sjížděli lidi z půlky Evropy a spousta z nich by dělala bordel, kvůli tomu ostatně v poslední době zaznívá v Holandsku čím dál víc hlasů na omezení i úplný zákaz coffeeshopů - a to je prosím v té kulturnější části našeho světadílu, vem si, jak by to vypadalo u nás, kde je sociální disciplína mnohem slabší... já si právě myslím, že by věci šly k horšímu, kdy bi si to mohl kdekdo koupit v trafice....

Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo

Old Post 01-12-2007 v 12:52 PM
krivkin je offline   Profil uživatele krivkin   Find more posts by krivkin   Foto galerie člena krivkin   Click here to Send krivkin a Private Message   Add krivkin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 76

citace:
Původní příspěvek od krivkin
podlě mě by se to úplně legalizovat nemělo - stačí prostě umožnit, aby si každý vypěstoval dejme tomu 5 kytek pro sebe a s kámošema si pak může v klidu zahulit... ale kšefty s trávou jsou na prd, už teď si to kupuje spousta looserů, kteří se jen chtějí pořádně "zdunit", kombinují to s chlastem a jinými drogami, chovají se jako hovádka a lidi si taky pak myslí, že takovej je každej, kdo hulí a koukají se na všechny automaticky skrz prsty... prostě ten, kdo o to opravdu stojí a obětuje nějakou námahu, čas a prostředky na pěstování, to mohl dělat bez vědomí rizika, že ho někdo udá, když ho vidí (a cejtí) jak kouří brčko na balkóně...

Jsem stejného názoru

Old Post 01-12-2007 v 12:56 PM
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

krivkin:
Nezdá se ti pět kytek trošku málo? Já bych povolil spíš neomezené množství a tvrdě stíhal černý prodej. Nemyslím, že by měla být tráva víc omezená než třeba alkohol. Mě spíš než ti lůzři serou blbečkové co si dají pár piv a jdou někoho seřezat. Nebo mi serou mámy co kouřej dvě krabičky cigár denně a jejich děti mají sotva co do huby.

Calzonova odhlučněná skříň - návrh a stavba
Můj první indoor (sklizeno)
Calzonův balkón 2008 (sklizeno)
Calzoneho druhý grow (sklizeno)
Calzoneho třetí indoor (sklizeno)
Calzoneho balkón 2009 (sklizeno)
Krásně to začalo, krásně to skončí, lidi a zvířata, budou si rovni.
Stres - Lidé a zvířata

Old Post 01-12-2007 v 13:15 PM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 78

calzone :mas pravdu vtom ze alkohol je v hodne strankach ohodne horsi nez trava i podle vyzkumu tomu tak vzdycky bylo a na trave sem nezazil moc agresivnich lidi zato na chlastu kazdy 2clovek agresor ale proste starsi generace si nedokazou pripustit ze by mohla mit trava pro ne droga i lecive ucinky a byt lepsi nez alkohol ktery je prone dlouhodobe znamy i jsou nanej zvykli proto si myslim ze i legalizace nema moc uspechu je tady unas jeste stale dost odpurcu znam lidi kteri rikaji droga jako droga at je to heroin nebo bylina mezi tim rozdil nevidi a takovych je tady unas more

Old Post 01-12-2007 v 13:36 PM
papaja
Stálý Člen

Karma uživatele papaja - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

citace:
Původní příspěvek od krivkin
4 papaja: jenže ta komercionalizace by měla za následek, že kromě domácích konzumentů by se sem taky sjížděli lidi z půlky Evropy a spousta z nich by dělala bordel, kvůli tomu ostatně v poslední době zaznívá v Holandsku čím dál víc hlasů na omezení i úplný zákaz coffeeshopů - a to je prosím v té kulturnější části našeho světadílu, vem si, jak by to vypadalo u nás, kde je sociální disciplína mnohem slabší... já si právě myslím, že by věci šly k horšímu, kdy bi si to mohl kdekdo koupit v trafice....

no a co tak by sem jezdili lidi hulit

...

Old Post 01-12-2007 v 14:25 PM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 80

citace:
Původní příspěvek od papaja
chci aby zemědělec zasadil 100 hektarů kvalitní marihuany a tao je potom práce to pěstovat
takže by měl zemědělec dostat odměnu
přemýšlím jestli se mi to ještě někdy poštěstí vidět hektar kvalitní trávy jako v roce 1997 u Strakonic
legalizujte mi tu mojí rostlinku konopku chudobku já budu jen pěstovat

Old Post 01-12-2007 v 15:13 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:30 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás