Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mimochodem,bratr udelal takovou sracku,kdyz uriznul toho velkyho-hybrid reza,tak do toho pahejlu ktere tam na ty kytce zustal trcet takovej shit a on do nej zapichnul nakyho prebytecnyho rizka,tak schvalne co to udela
Na dobry,takze sme zase u me.... Rizky sou ve skrini a snad budou oooukej,naky sou vesti a divny,naky si myslim ze normlani... Ted je to asi 3. den co tam ty rezy mam,ty mensi prezivaj docela v pohode,ty vetsi vypadaj ze trosku schnou,ale uvidime,treba budou zas v klidu,pak asi 2 sem musel vyhodit protoze na nich byla naka nemoc nebo co to bylo,fakt nevim,ale proste takova cervena mrdka co se drzela na tech listech,myslim ze to mam vyfoceny,tak to sem hodim... No a ted zase naky fotky,tady je par fotek tech rezu,hezky jeden po druhym ......
1-Tady jenom vyfoceny,jak to tam pekne bubla,no,snad to ma nakej vyznam.....
No a nakonec,smozrejme,prichazej na radu No-Name NR.1 a No-Name NR.2!!! Ty nejkrasnejsi,nejzelenejsi a proste nejlepsi kytky ... No,vypadaj celkem v klidu,sou vyfoceny po ostrihani nakejch listu a po zastrizeni,myslim ze sou zdravy a v klidu,jenom poradne nevim co s nima mam delat,to este nak promyslim,ale jestli nekdo mate nakej navrh,co udelat,kdyz tam ted mam ty rizky... Mozna je pak nechat dokvest a nijak to nerizkovat,nebo to na jare hodit ven,jestli prezije dost rizku aby zaplnily celou tu skrin,fakt ted nevim... A ted teda naky fotky,check,check...
Hmm,dobry,tak to je pro dnesek asi vsechno,uz toho mam jako fakt dost,porad to nahravani obrazku a najednou CHYBA!!! Obrazek prekracuje povolenou velikost .... No,takze,jak sem rikal,jestli nekdo mate naky napady,nebo navrhy,ja nevim,tak se o ne podelte,protoze ja ted fakt nevim
co mam delat kdyz tam mam 2 naky kytky a bednu s nakejma rizkama,chapete... Ok,tak ja mizim,zatim cus...
Haha,ty rizky sou fakt divny no,ja vim... Ale to,ty mensi sou v pohode,jak sem uz rikal,naky uz i zakorenily,takze pohoda... A ty sveseny listy,to je protoze sem to nak nestih zalejt,jak sem delal posledni fotoupdate,tak sem to zalil a dneska kdyz sem tam byl,tak vypadaly skvele... A ta nemoc,naky ty rezy sem vyhodil a ty ostatni to nemaj,takze snad uz s tim nebude problem...
Hej tyvole,jaky ubohy,to se o mejch kytkach nerika vole Jak sem psal vejs,jenom sem je trosku nezalil,ale normalne vypadaj nejlip,o ne bych se moc nebal,spis doufam aby prezily aspon naky ty rezy... Jo a ta vlhkost,to fakt nevim,nemam prachy na zvlhcovacku a na naky merice vlhkosti taky ne ... Je to muj prvni grow,priste to uz bude lepsi nebojte,ale proste,nejak zacit musim,kazdopadne mam hodne silnej ofuk,takze se tam voda vyparuje docela rychle,tak si myslim ze tam je snad prijatelna vlhkost..... No nic,ja mizim,brzo sem zase neco hodim,cus...