Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
SMOKEREPORT SHAMAN
Takže konečně sem píšu smokereport Shamana....
Palice: Nijak moc tvrdé, ale dost obalené pryskyřicí..
Účinky: Very Hight, velmi energický model pořád sem musel něco dělat při zhulení většího množství až stoned
Kouř: Má jemný a nasládlý kouř
Kdyby někoho něco zajímalo tak at se nestydí a napíše sem
Zdravim Všechny.....
Další photoupdate ze včerejší sklizně papay....:Smoker:
Papayu sem měl na balkoně v truhlíku, proto je taková malá, ale voní krásně!!!
Ještě mokrá ale už ostříhaná od všech listů měla 50,32 gramů....Takže uvidíme kolik bude suchého.Už se na ni těším to bude takový bonbonek na konec
Původní příspěvek od Mjr.BlasterX Zdravim Grower,
Mám takový malý-velký problém? ráno se podívám z okna a venku 2-3cm sněhu a sněží. Nevadí to kytkám? nebo jim to vadí????
mam taky isty maly velky problem, tiez by ma to zaujimalo.... nielen ze je vacsia pravdepodobnost vzniku plesne, ale cital som ze rastliny pri takto nizkych teplotach aj tak nevstrebavaju ziviny, ma to teda zmysel nechavat?
dle mého názoru to kytkám nevadí, je jen potřeba dát si pozor na plísně. Loni jsem měl kytí i když dost mrzlo a byl sníh, nebyl čas to sklidit a kytičky chuderky byly vcelku hezky zasypány sněhem. Moc jsem od nich nečekal, ale výsledek opravdu, opravdu stál za to.Mráz a sníh nevadí.Samozřejmě nejlepší je sklidit včas při dobrém počasí, ale každý rok se nezadaří.Toť můj názor.
Smokereport
Účinek: Rychlý nájezd, má High účinky a trvá asi 2-3 hodiny
Tvrdost palic: Střední
Chut: Chutná krásně ovocně, jemný kouř
Vůně: Voní po exotickém ovoci- Mango...
-nevím co dál o ní napsat, tento model mě velmi zaujal a další rok je pro mě jasná volba! Prostě venkovka tak já má být!!!